سلامنقل قول:
من سوال کردم میگن1 مگ بگیری سرعت دانلود شبانه اش از 75 کیلوبایت تا بهترین حالتش 128 کیلوبایت هستش
Printable View
سلامنقل قول:
من سوال کردم میگن1 مگ بگیری سرعت دانلود شبانه اش از 75 کیلوبایت تا بهترین حالتش 128 کیلوبایت هستش
من 512 دارم راضیم سرعتش بستگی به سروری که دانلود می کنی دارهنقل قول:
بین 120 تا 130 اگه از سرورهایی مثل سافت 98 باشه 190 تا 220 میره
خب دوستانی که گیلان-رشت-منطقه 3 قطعی خط دارند ، از اونجا که اپراتورها کلا در جریان نیستند و در باغ هم نیستند بنده اطلاعات کلی که یکی از دوستانم با پرس و جو گرفتند و به من دادند رو خدمتتون عرض می کنم :
1. خط ها قطع هست تا کابل برگردون که حدود 3 روز هست تموم بشه ، هر چند ممکنه شما تلفنتون قطع باشه ، چراغ لینک DSL داشته باشید ولی چراغ اینرتنتتون قرمز باشه.
2. وقتی تموم شد شماره ها تغییر میکنه و طی نامه ای به اطلاع شما میرسه .
3. اونهایی که از مخابرات دارند ظاهرا بطور اتوماتیک با شماره جدیدشون لینک میشن به مخابرات و اونهایی که از اندیشه و شاتل یا هر شرکت دیگه ای دارند باید تشریف ببرند فسخ کنن ، ما به التفاوت پولشون رو دریافت کنن و بیان مخابرات ثبت نام کنند ، چون رو فیبر نوری فقط خود مخابرات اینجا سرویس میده ! تا مثه جاهای دیگه بعدا تجهیزات شرکت های دیگه هم نصب بشه ( چند ماه قبل در جریان بودم برای رایزنی با شرکت ها جلسه دارند ! حالا حتما به نتیجه نرسیده ) .
اینها رو یکی از دوستان که رفته بود حضوری و تلفنی پرس و جو کرده بود صحبت میکردیم میگفت ، امیدوارم برای کسی مفید واقع بشه .
دوباره نت ترکید!
پینگ و لاست و غیره.همش یک هفته خوب بود.واقعا باعث تاسفه
آره دوباره افتضاح شدهنقل قول:
الان داخله گیلان بهترین انتخاب اینترنت همراه اول یا ایرانسل هستش با خرید یه مودم 3 جی
خیلی سرتر از دزد های آشنای اول یا مافیا گیلان اندیشه سبز هستن .
سرعت دانلودم باید رو 120 باشه الان اومده بین 15 تا 20 ، پشتیبانی میگه بارون اومده نویزها رفته بالا ، درصورتی که من اصلا نویز ندارم snr رو 26 هستش، بعدشم 10 نفر تو صف اپراتور هستن تابلو که یه خبری شده به جای اینکه بگن بله مشکل هست همش انکار میکنن...اندیشه 256 حجمی خط 8
یه سری توضیح در موردش می دید؟نقل قول:
نرخ ها رو دیدم و سایت ایرانسل رو خوندم اما خوب معمولا اون چیزی که می نویسن با واقعیت تفاوت داره
ساعت رایگان داره؟
سرعت دانلودش به چه صورته؟
چطور می شه از تو کامپیوتر (لپ تاپ نه ها) ازش استفاده کرد؟
سرعت دانلودش تو کامپیوتر کمتر می شه؟ یا مثلا مصرف حجمش؟
چون یکی از بچه ها که رایتل داشت می گفت با لپ تاپ که وصل می شه هم سرعتش کمتر می شه هم حجمش سریع تر تموم می شه!
در کل هر توضیحی که لازمه رو بدید ممنون می شم!
مگه کابل نت از فاضلاب میگذره که وقتی بارون میاد نویز بنداره ؟
سلام ، این محدودیت روزانه ، محدودیت ماهانه چیه که به گزینهای تمدید اضافه شده ؟ من میخوام 256 با 16 گیگ ترافیک تضمین شده تمدید کنم ولی میزنه که 1.5گیگ روزانه یا 24گیگ ماهانه ! :n04: اندیشه زرد خزر
دوست عزیز.نقل قول:
اون توضیحات یعنی شما در اخرین روز مصرف اینترنتتون 1.5 گیگ دانلود داشتید و در اخرین ماه مصرف 24 گیگ بایت دانلود.
همون طور که مستحضرید وقتی شما سرویس 256 نامحدود با سرعت 16 گیگ تضمینی رو خریدید 16 گیگابایت اول دانلود شما با سرعت بیشتر از 1 مگابیت دانلود خواهید داشت و بعد از ان سرعت شما به 256 کیلو بیت کاهش خواهد یافت.
2 انتخاب جدید در اختیار شماست:
1-میخواهید سرویس 256 نامحدود هر روز بعد از مصرف حدود 550 مگابایت ( 16 گیگ / 30 روز) کاهش سرعت پیدا کند اما روز بعد دوباره به سرعت بالای 1 مگابیت برسد
2-میخواهید کل 16 گیگابایت یکباره برای شما محاسبه شود و پس از مصرف 16 گیگ تا پایان قرارداد ماهانه سرعت شما 256 کیلوبیت باشد.
در مورد جنابعالی شما چون بیشتر از 16 گیگابایت دانلود دارید حتما سرعت شما کاهش می یابد اما انتخاب نوع تغییر سرعت با شماست. اگر مود روزانه را انتخاب بفرمایید فردا دوباره سرعت شما بالا خواهد رفت
این مشکل جدید که بوجود اومده کی رفع میشه؟دوباره کجا ترکیده؟ کی پاشو روی سیم گذاشته؟! دوباره وضع شد مثل قبل.این چه وضعیه آخه؟ ما هم تحملمون حدی داره!حتی از ماه گذشته هم وضع بدتر شده.50% لاست؟!
بچه ها کسی تنطیمات پروتکل PV4 شرگت اندیشه رو داره بهم بگه ؟ ماله من رو اتوماته حس میکنم وای فای گوشی باهاش مشکل داره میخوام عدد هارو وارد کنم شاید درست شد
ممنون
نمی دونم چرا ولی وقتی آی پی هایی که با 93 و 89 شروع میشن رو میگیرم سرعت وبگردی و کلا باز شدن سایت ها برام سریعتر میشه
چون احتمالا تجهیزات فیلترینگ و gateway بین اللمل فرق میکنه.نقل قول:
550 مگابایت :n08:چه امکاناتی :n15:نقل قول:
به جای اینکه تجهیزات و فناوری خودشون رو در جهت ارایه ی سرویس بهتر و بدون محدودیت و افزایش سرعت (ولو افزایش قیمت در حد نت جهانی ) به کار بگیرن هر روز محدودیت ها رو بیشتر میکنن و همین آب باریکه ای هم که داره میاد رو میخوان قطع کنن.
عزیز من 16 گیگ ماهیانه الان تو دانلودرها به حساب نمیاد (4 تا فیلم و کلیپ و موزیک ویدئو دانلود کنه همراه وبگردی ) چند شبه تمومه
طرف نامحدود نگیره سنگین تره :n27:
بعد اونم که سرعت میشه دیال آپ در حد زیر 5 کیلوبایت (یعنی از زیر صفر تا 4.99 کیلوبایت نوسان داره اونم سینوسی :n02:)
شما به اون (در این دوره و زمونه ) میگی نت ؟!!!!!! واقعا خجالت آوره.
صحبت نت نبودنِ نتِ ایرانو کردین، بیاین یه عکس بزارم اینجا سر حال بشیم همگی
این عکس سرویس های شرکتی (telenor) هست که قبل از اینکه بیام تو این مملکت زندگی کنیم ازش سرویس میگرفتیم
حداقل سرعت دانلود رو هم ریز نوشته دقت کنید، قیمت های ماهیانه هم نصف کنید میشه به پول خودمون، یعنی 200 کرون، میشه حدود 100 هزار تومن.
کاملا نامحدود هم هست تمام سرویس ها.
ما شاید 50 سال دیگه به امروزه اینا برسیم، نه زیر ساخت مخابراتی داریم، نه تجهیزانی نه مدیریتی ... فقط صدامون بلنده و دلمون الکی خوش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو سه روز نت اندیشه وحشتناک داغون شده ، صد رحمت به دایل آپ ، قبلا سایتهای خارجی به سختی باز میشدن الان دیگه داخلی ها هم یکی در میون باز میشن، سرعت دانلود هم که شدیدا نوسان پیدا کرده، پینگ و تایم اوت که از یه هفته پیش هم بدتر شده، موندم فقط اندیشه اینجوریه یا بقیه ISP ها هم این مشکل رو دارن؟
نقل قول:
جالبه اولیش دقیقا مثل اینترنت 10 مگ مخابراته روش نوشه 10 مگ هست ولی زیریش نوشته کمترین دانلود از 2 مگ یعنی فقط اسم 10 مگ رو داره
راستی یکی از دوستام یک هفته ای رفته قبرس زنگ زد میگه فکر کردم اومدم اینجا اینترنت نامحدود دارم دیده دقیقا مثل ایرانه حجمی هستش :D
دقيقا، نوشته "تا ١٠ مگ" نه اينكه ١٠ مگ باشه. البته سرعت اينترنتشون به حداكثر نزديكه هميشه تا به حداقل.
قبرس رو خبر ندارم ولى كشوراى اسكانديناوى و غرب اروپا اينترنتشون معمولا نامحدود و با كيفيته واقعا. آدم روحيش عوض ميشه [emoji3][emoji113]
دقيقا، نوشته "تا ١٠ مگ" نه اينكه ١٠ مگ باشه. البته سرعت اينترنتشون به حداكثر نزديكه هميشه تا به حداقل.
قبرس رو خبر ندارم ولى كشوراى اسكانديناوى و غرب اروپا اينترنتشون معمولا نامحدود و با كيفيته واقعا. آدم روحيش عوض ميشه [emoji3][emoji113]
اصطلاح «کمفروشی» اینترنت به این معناست که شرکت اینترنتی، میزان پهنای باندی را که از شرکت ارتباطات زیرساخت خریداری میکند در اختیار تعداد بیشتری از افراد میگذارد که این امر در نهایت باعث ایجاد ترافیک بیشتر و در نتیجه کاهش سرعت و کیفیت اینترنت برای همه خریداران میشود. گروهی از کاربران در ایران اعلام کردهاند که اینترنت خریداری شده از سوی برخی از شرکتها، با بستهای که آنها پیش از خریداری اعلام کردهاند مطابقت ندارد.بر اساس مصوبهای که کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کرده، سرویس ADSL در ایران باید با ضریب اشتراک ۱ به ۸ ارائه شود اما گاهی این ضریب از سوی اپراتور ارائهدهنده تغییر پیدا میکند.حدود سه ماه قبل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اعلام کرد که تمامی اپراتورهای ارایهدهنده سرویس اینترنت پرسرعت موظف هستند سامانه سنجش سرعت و کیفیت را در پایگاه اطلاعرسانی خود راهاندازی کنند تا به این ترتیب احتمال تقلب در فروش اینترنت از سوی این اپراتورها کاهش پیدا کند.
غلامرضا داداشزاده هدف از راهاندازی این سامانه را حمایت از حقوق کاربران دانست و اعلام کرد که مشترکان میتوانند درصورت مشاهده عدم تطابق مشخصات سرویس خود با نتایج تستهای سامانه مربوط به اپراتور (لینک سنجش سرعت و کیفیت در سایت اپراتور) در مرحله اول، موضوع را از اپراتور ارایهدهنده سرویس پیگیری کنند و درصورت رفع نشدن مشکل، شکایت خود را در سامانه ۱۹۵ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ثبت کنند.
منبع:
من با هر مرورگری تو پنل اندیشه رو مشاهده کیفیت خط تلفن میزنم صفحه سفید میمونه واسه شما هم همینطوره؟
آره اصلا صفحه خالیه.کار نمیکنه.الکیه
باید کار کنه. کدوم مرکز هستید لطفا بهم پیام خصوصی بدید چک کنمنقل قول:
قید دزد های آشنای اول و اندیشه را بزنید . فقط الان بهترین اینترنت 3 جی یا مودم بخرید یا گوشی را با هاتس پات وصل کنید به pc
تا 4 مگ هم راحت میره
اینام فقط به فکر مراکز استان و حداکثر چندتا شهرستان هستن و دکل هاشونو افزایش نمیدن . بنده 10 کیلومتری رشتم بازم رو گوشی میزنه E و خبری از 3G نیست :n21:نقل قول:
نه بابا مگه میشه ؟ شما دقیقا کجایی ؟ همراه اول 3 جی نداری ؟
امروز تو مسیر انزلی و تالش بودم جاهایی که اصلا جنگل بود یهو 3 جی میشد تعجب کردم .
نقل قول:
اتوبان رشت قزوین ، نرسیده به نیروگاه سیکل ترکیبی یا پایانه باربری (استاندارد)نقل قول:
3G همراه اول مگه تو رشت راه افتاده؟!؟!؟نقل قول:
من خودم چند ماه یه سیم ایرانسل انداختم تو مودم با همین کارمیکنم ولی همچنان میخوام ADSL بگیرم !!!
دوستان توجه کنین ایترنت وایمکس برا دانلود خوبه سرعت بالایی داره اما از نظر پینگ و پاکت لاست کیفیت خوبی نداره و گاهی اختلال ایجاد میشه توش که البته این همه جا هست.هیچ جای دنیا ایترنت غیر کابلی برا بازی توصیه نمیشه ولی برا دانلود عالیه
شما برای ارسال پیام خصوص باید حداقل 10 مطلب در انجمن ارسال کرده باشید .نقل قول:
شد 10 تا ارسال میکنم....
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پهنای باند داخلی که در اوایل سال 700 کیلو بایت بر ثانیه بود، امروز به 1600 رسیده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ( واحد مرکزی خبر )، محمود واعظی در حاشیه مراسم درخت کاری در محوطه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع خبرنگاران گفت پهنای باند بینالملل نیز با فرمولی که 80 درصد پهنای باند داخلی و 20 درصد پهنای باند بین الملل است، پیش میرود.
واعظی با بیان اینکه چرا مردم متوجه افزایش پهنای باند نمیشوند، گفت: امروز تعداد کاربران اینترنت پرسرعت از 3 میلیون به 8 میلیون رسیده و تعداد کاربران اینترنت موبایل نیز به بیش از 10 میلیون افزایش یافته است. :n38:
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای هیچکس اون صفحه باز نمیشه ، اوایل کار می کرد اما الان خیلی وقته که فقط یه صفحه سفید نشون میده.نقل قول:
آره عزیز رشت همه جاش آنتن میده 3g همراه اول سرعتش هم از ایرانسل بالاتره --
مودم 3 جی بخری راحت میشی
نقل قول:
آها اون سمت نمیدونم ولی تا اطراف میدان گیل آنتن میدهنقل قول:
برا من باز میشه کار هم میکنهنقل قول:
3g ایرانسل همه جای رشت آنتن نمیده آقا، شایعه چرا میکنید ؟ حتی outdoor هم همه جا آنتن نداره.
واسه منم همینطور میاد مشکلی نداره