این فصل خسرو حیدری بهترین بازیکن استقلال بود.
نظر شما چیه؟
این فصل خسرو حیدری بهترین بازیکن استقلال بود.
نظر شما چیه؟
خوش به حال اونای که تو ورزشگاه بودن.اخر بازی خیلی حال کردن.
سلام
همین الان نود داره با امیر قلعه نوعی مصاحبه میکنه...
امیر قلعه نویی...سرور هر چی لنگیه
خسروحیدری بهترین بازیکن استقلال و کلا لیگه...
واقعا متا سفم....
من این مطلب که حرف خودمه رو تو تاپیک استفلال و پرسپولیس می ذارم،شاید 4 نفر به خودشون بیان و از این مسائل دست بردارن...
پارسال پرسپولیس قهرمان شد و امسال استقلال....
کدوم بازیکن به فکر ما طرفداراست؟؟؟کدوم بازیکن حاضره به خاطر طرفدار از 1%پولش بگذره؟
اونا عشق و حالشونو می کنن و ما اینجا تو سر هم می زنیم...
پشت این فوتبال، کثا فت و نجسی می باره
همه به فکر خودشونن...فوتبال و مخصوصا فوتبال این کشور ارزش این همه جنجال رو نداره...ما باید n سال درس بخونیم تا چندر غاز حقوق بگیریم...حالا آقایون با سوم راهنمایی میان سالی 400-500 میلیون می گیرن...
بچه ها دست بردارین....استقلال قهرمان شد،مبارک استقلالیا...پارسال پرسپولیس شد مبارکشون....
حالا ما از جون و عمر و وقتمون می زنیم و میایم پای نت واسه کی ؟ واسه چی؟
احسنت به شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!نقل قول:
واقعا متا سفم....
من این مطلب که حرف خودمه رو تو تاپیک استفلال و پرسپولیس می ذارم،شاید 4 نفر به خودشون بیان و از این مسائل دست بردارن...
کدوم بازیکن به فکر ما طرفداراست؟؟؟کدوم بازیکن حاضره به خاطر طرفدار از 1%پولش بگذره؟
همه به فکر خودشونن...فوتبال و مخصوصا فوتبال این کشور ارزش این همه جنجال رو نداره...ما باید n سال درس بخونیم تا چندر غاز حقوق بگیریم...حالا آقایون با سوم راهنمایی میان سالی 400-500 میلیون می گیرن...
بچه ها دست بردارین....استقلال قهرمان شد،مبارک استقلالیا...پارسال پرسپولیس شد مبارکشون....
حقا كه عقل خيلي چيز خوبيه!
ببین دوست عزیز در این که حق با شماست هیچ تردیدی وجود نداره اما اخه جوونا توی مملکت ما تفریح دیگه ای ندارن که خودشون رو باهاش سرگرم کنند واسه همین هم بیشتر شون رو میارن به فوتبالنقل قول:
خداییش شما یه تفریح جایگزین پیدا کن که هم ارزونتر باشه هم مهیج تر اگه ندیدی بیشتر مردم از فوتبال دست بکشن
به شدت تایید می شهنقل قول:
بهترین بازیکن علی علیزاده !!!
ولی از شوخی گذشته این وسط حق جانی داره ضایع میشه اونم خیلی عالی بود ادم از فوتبال کردنش لذت میبرد
چه شود!!!نقل قول:
ورزشگاه شهداء نوش آباد رفسنجان
بازیمون با رفسنجان تو این ورزشگاست
با تاخیر قهرمانیو تبریک میگم.
ما تو دانشگاه بازیو دیدیم. موقع قهرمانی دانشگاه ترکید!
من شنیده بودم رفسنجان زمین خوبی داره.نقل قول:
ولی یکی از بچه ها میگفت اون مال قدیما بود.
الان پای بز تو چمنش می پیچه:27::18::31:
دمه فرهاد مجیدی گرم ! قرادادش تموم شده این فصل , فردوسی پور ازش پرسید سال بعد هم میمونه یا نه, گفت: با جون و دل میمونم !
نقل قول:
من نمي دونم اين مشکل ما ايرانيا چيه که بايد حتما يه چيزي بهمون بدن تا از يه چيزي طرفداري کنيم...!!!:11:
فوتبال يه عشقه...:40:
همين يه شنبه من يه حالي داشتم که با چند صد ميليون پول هم شايد اون طوري حال نمي کردم
ببین عزیزم نظر و حرف شما محترم... ولی راستشو بخوای خیلی تکراریه. من از صد نفر هم تا حالا اینو شنیدم.نقل قول:
اولا که چرا فکر میکنی بازیکن باید واسه هوادار از 1 درصد پولش بگذره ؟ تو خودت باشی میگذری ؟ همیشه میخوای مقایسه انجام بدی خودتو بزار جای اون طرف ... هیچ کدوم از ما طرفدار بازیکن خاصی نیستیم. ما طرفدار تیم استقلالیم... بازیکن هم میاد پول میگیره و بازی میکنه. یه سال نیکبخت تو استقلاله و دوسش داریم. بعد میره پرسپولیس و ازش بدمون میاد. این تیم استقلاله که محبوبه نه نیکبخت و بقیه بازیکنها....
در ضمن اینکه اونا عشق و حالشونو میکنن به شما یه من چه ربطی داره ؟ ها چون تو نمیتونی عشق و حال کنی پس هیچکس نباید عشق و حال کنه ؟ تو هم اگر عرضه داشتی میرفتی فوتبال بازی میکردی و به یه جایی میرسیدی... من متاسفم واسه خودمون الان اکثر ایرانیا اینجوری هستن. مثلا وقتی یه نفرو میبینن که ماشین مدل بالا سوار شده میخوان سر به تنش نباشه. زیرلب بهش فحش میدن... یا یه پولدار رو میبینن میخوان خفه ش کنن... اون به هر حال یه جربزه ای از خودش نشون داده و به اونجا رسیده... تو هم اگر داشتی میرسیدی... این حس حسادت رو اگه بتونیم از خودمون دور کنیم زندگی خیلی راحتتری رو میتونیم داشته باشیم...
دیشب قلعه نویی ... مجیدی و حیدری تو نود بودن. واقعا دم همشون گرم. قلعه نویی حرف خوبی زد. آقای جلالی ادعا میکنه من یه هفته س که خواب ندارم. در حالیکه کسی اصلا تهمتی بهش نزد. فقط گفتن فولاد همونطور که جلو استقلال بازی کرد جلو ذوب بازی کنه همین... اما قلعه نویی رو مستقیما متهم به تبانی کردن. همه جا این حرفو تکرار کردن... پس جلالی اگر جای قلعه نویی بود باید خودکشی میکرد.
مجیدی هم دمش گرم... گفت با جون و دل میمونه.
خسرو حیدری هم چه پسر خوبیه... واقعا بازیکن بدون حاشیه و خوش اخلاقیه....
راستی یادتونه گفتم استقلال تو شهرهای محروم طرفدار زیاد داره. بعضیا اومدن گفتن جوگیر شدی این حرفو زدی. دیشب دوربین 90 رو دیدید ؟ فیلمهای جشن قهرمانی استقلال از شهرهای مثل آران و بیدگل ... میبد و ... بقیه که اسمشون یادم نیست. استقلال تیم محبوب قشر متوسط جامعه س.... به قول فردوسی پور همشون موتور سوار بودن. طرفدارای استقلال بچه سوسولای بالا شهر نیستن... خوش تیپهای پایین شهرن : دی
تایید میشه در حد شدید :دینقل قول:
طرفدارای استقلال بچه سوسولای بالا شهر نیستن... خوش تیپهای پایین شهرن : دی
بابا شما هم مثل حسین آقا(بقال سر کوچمون) که 65 سالشه حرف میزنی(توهین نیستا)نقل قول:
واقعا متا سفم....
آخه همیشه میگه حالا شما اینقدر حرص میخورین واسه اینا چیش به شما میرسه؟
کدومشون بهتون پول میدن و از این حرفا!!! :دی
اما دوست عزیز،ما استقلال رو به اطر خودش دوست داریم
شما فکر میکنی یه استقلالی واقعی اگر همه ی این بازیکن هارو ببرن توی یه تیم دیگه استقلال رو ول میکنه و میره طرفدار اون تیم میشه؟
صحبت سر بازیکن نیست.اینا همشون میان و نهایتا 5 سال تو تیم میمونن و میرن
اما مهم نام بزرگ استقلاله
توی هیچ جای دنیا هم نمیان به طرفدارای یه تیم پول بدن،حتی اگه اون تیم چلسی باشه که میتونه زندگی کل هواداراش رو واسه چند سال تامین کنه :دی
تازه اکثر وقتا این طرفدارها هستن که کمک میکنن
ضمنا چه هدیه ای بهتر از این که ما اون روز از شادی کل ایران رو گذاشته بودیم رو سرمون؟
و ......
یکی دیگم هست 1+5نقل قول:
فکر کنم جریان انرژی هسته ای افتاده دست پیروزی
صحيح است !!نقل قول:
ما عاشق اين تيم هستيم
عشق خريدني نيست
دوست عزیز من.....شما بهتره به معنی و مفهومه حرف من پی ببری...همه بچه ها فهمیدن که من چی می خوام بگم.......نقل قول:
من به کی حسودیم بشه؟؟
به یه گروهبان یا یک سلطانه ساختگی!!!!! یا به عشق و حال اونا!!!! تو این مملکت اینجوریه که درس و تحصیل ارزش نداره و این تنها یک مشکل از هزاران مشکله ماست....
من همه ی منظورم وقت و عمر و جوونیمون بود..به اینکه به خاطر کل کل دست به هر کاری می زنیم....
در داخل یه تاپیک بحث در مورد یک تیم و اخبارش باشه، نه اینکه همه به هم بی احترامی کنن!!!!
دوست من صفات خودت رو به من نسبت نده...از کوزه همان برون تراود که در اوست...تو از نگاه خودت و با خصوصیات خودت از نوشته من برداشت خاص خودت رو کردی.....
من اکثر پست های شما رو خوندم،شما دوست داری با همه ساز مخالف بزنی و یک بحث جدید راه بندازی....
و واقعا این جمله به خیلی ها میاد از کوزه همان برون تراود که در اوست...
موفق باشی:40:
/ليگ قهرمانان آسيا/
كاروان الاتحاد در هتل استقلال مستقر ميشود
خبرگزاري فارس: كاروان تيم فوتبال الاتحاد عربستان در هتل استقلال مستقر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، كاروان تيم الاتحاد عربستان براي برگزاري بازي برگشت مقابل استقلال يكشنبه هفته آينده وارد تهران مي شود.
مسئولان الاتحاد از باشگاه استقلال درخواست رزرو چهار روز اقامت در هتل استقلال را داشته اند.
با توجه به مقرارات باشگاه استقلال فقط هزينه سه روز اقامت اين تيم را بر عهده خواهد داشت.
بازي برگشت استقلال مقابل الاتحاد سه شنبه هفته آينده برگزار مي شود. ديدار رفت با نتيجه 2 بر يك به سود الاتحاد خاتمه يافت.
استقلال در حال حاضر با 2 امتياز از 4 بازي در قعر جدول جاي دارد.
انتهاي پيام/
كاپيتان تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان:
دليل باخت ذوبآهن مقابل فولاد بيخيالي بود
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت: تنها دليل باخت ذوبآهن مقابل فولاد بيخيالي بود، زيرا بازيكنان اين تيم فكر ميكردند كه به راحتي ميتوانند به پيروزي دست يابند.
سيد مصطفي صالحينژاد امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در اصفهان با بيان اينكه فولاد در اين بازي استثنايي بازي كرد، اظهار داشت: بازي بازيكنان تيم فولاد خوزستان در اين مسابقه فوقالعاده بود و آنان در نيمه اول بازي از تنها موقعيت خود استفاده كردند.
وي افزود: تنها دليل باخت ذوبآهن در اين بازي بيخيالي بود زيرا بازيكنان اين تيم فكر ميكردند كه به راحتي ميتوانند در اين بازي به پيروزي دست يابند.
كاپيتان تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان با اشاره به نحوه بازي بازيكنان تيم فولاد خوزستان تصريح كرد: نميدانم بازيكنان فولاد چگونه در اين بازي با اين قدرت به ميدان آمدند و دليل اين بازي آنها چه بود.
وي با بيان اينكه دروازهبان تيم فولاد روز بسيار خوبي را براي بازيكنان تيم خود رقم زد، بيان داشت: دروازهبان تيم فولاد خوزستان در اين بازي از شوماخور نيز بهتر بازي كرد.
صالحينژاد به مسابقات تيم ذوبآهن در جام حذفي اشاره كرد و گفت: همه تلاش خود را به كار ميگيريم تا در اين مسابقات قهرمان شويم و به حق خود كه قهرماني ليگ برتر است دست يابيم.
وي خاطرنشان كرد: بازيكنان تيم ما با انگيزه بسيار و تمرينات قدرتمند در مسابقات جام حذفي حاضر ميشوند و اميدوارند كه قهرماني اين مسابقات را از آن خود كنند.
مهاجم برزيلي تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان نيز گفت: تفكر آسان بودن قهرماني ذوبآهن كه پيش از بازي بر بازيكنان تيم سايه افكنده بود ما را از جام قهرماني دور كرد.
ايگور كاسترو با اشاره به بازي روز يكشنبه در مقابل تيم فولاد خوزستان اظهار داشت: اين بازي، بازي خوبي نبود و بازيكنان ما نتوانستند همان بازي هميشگي خود را به نمايش بگذارند.
وي با بيان اينكه ذوبآهن تيم قدرتمندي است اما در اين مسابقه بد بازي كرد، بيان داشت: بازيكنان ما ذوبآهن هميشگي نبودند و در اين مسابقه حساس، بسيار بد بازي كردند.
مهاجم برزيلي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در پاسخ به اين سئوال كه مقصر اصلي اين باخت كيست، تصريح كرد: نميدانم، شايد تفكر قبل از بازي كه بازيكنان را با خيال آسوده به زمين فرستاد مانع قهرماني ما شد، زيرا بازيكنان ما فكر ميكردند كه در اين بازي به راحتي به برد دست پيدا ميكنند.
وي با تاكيد بر اينكه تيم فولاد خوزستان يكي از بهترين تيمهاي ليگ برتر است، افزود: فولاد خوزستان تيم قدرتمندي است و بازيكنان آن در اين بازي فراتر از هميشه بازي كردند و مانع از قهرماني ذوبآهن شدند.
كاسترو به قهرماني تيم استقلال در اين دوره از مسابقات ليگ برتر اشاره كرد و گفت: به بازيكنان استقلال تبريك ميگويم، آنها در اين مسابقات بسيار خوب بازي كردند و در پايان قهرماني را از آن خود كردند.
وي خاطر نشان كرد: نتيجه كنوني نيز براي بازيكنان ذوب آهن نتيجه قابل قبولي است زيرا تنها در صورت دقت ميتوانستيم در اين مسابقه نيز به برد دست پيدا كنيم.
انتهاي پيام
لینک های Youtube قهرمانی استقلال
کد:http://www.youtube.com/watch?v=i8wbqmV-vTc
کد:http://www.youtube.com/watch?v=hvD0JrsuKoY
کد:http://www.youtube.com/watch?v=ngXH2oOCWcY
کد:http://www.youtube.com/watch?v=WcA5lrXzSj4
کد:http://www.youtube.com/watch?v=xDTI0UwQHDU
چرا شما فکر میکنی من یا بقیه داریم عمر و جوونبمون رو میزاریم پای فوتبال ؟ فوتبال برای من یه تفریحه سالمه... طرفداری از استقلال هم همینطور... چه اشکالی داره مثلا قهرمانی استقلال باعث شادی چندین میلیون نفر آدم میشه. به نظر تو با چه قدر پول میشه این همه آدمو خوشحال کرد ؟ من خدا رو شکر تا حالا به کسی بی احترامی نکردم. با اینکه خیلیا بهم بی احترامی کردن ولی حتی جوابشونو ندادم. یه نمونه ش شما... من حرفم اینه اخه این چه منطقیه که بازیکن ها باید درصدی از قراردادشونو بدن به ما ؟نقل قول:
تو میگی تحصیلات تو کشور ما ارزش نداره. حرفت درست ولی این چه ربطی به فوتبال داره ؟ شما میگی چون بازیکنها سیکلم ندارن پس نباید پولدار باشن و عشق و حال کنن ؟ اصلا مگه تحصیلات برای پوله ؟
به امید قهرمانی در جام حذفی
پیش بینی
استقلال 3 مس رفسجان 1
استقلال 5-0 مس رفسنجان :31:
این اس اس منه دوسش دارم خیلی زیاد قهرمانی بهش میاد
استقلال 4 - 1 مس رفسنجان
امار وارقام در لیگ هشتم
تیم استقلال تهران در حالى عنوان قهرمانى هشتمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه هاى كشور را به دست آورد كه داراى بهترین خطوط حمله و دفاع در جمع ۱۸ تیم حاضر در این مسابقات بود. استقلال با ۷۰ گل زده عنوان بهترین خط حمله لیگ برتر را به دست آورد و با تفاضل گل ۳۶+ سرآمد دیگر تیم هاى حاضر در این مسابقات بود.استقلال و سپاهان با دریافت تنها ۳۴ گل عنوان بهترین خط دفاع لیگ برتر را به دست آوردند. آبى پوشان در بین ۱۸ تیم لیگ برترى به همراه ذوب آهن صاحب بیشترین پیروزى (۱۹ برد) شدند. اینها نشان مى دهد تیم امیر قلعه نویى سزاوارانه عنوان قهرمانى لیگ برتر را به دست آورده است. البته نباید از كنار تیم خوب منصور ابراهیم زاده نیز به سادگى گذشت كه از هر حیث با تیم استقلال برابرى مى كرد و تنها مشكل اش این بود كه كمتر از آبى پوشان گل زد و بیشتر از آنها گل خورد. لیگ برتر در حالى به اتمام رسید كه فاصله امتیاز تیم قهرمان با تیم قعرنشین ۴۲ امتیاز بود. در پایان این مسابقات ۳ تیم استقلال تهران، ذوب آهن اصفهان و مس كرمان جواز حضور در فصل آتى مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا را به دست آوردند و ۳ تیم پیام مشهد، داماش گیلان و برق شیراز به لیگ دسته اول سقوط كردند. در حال حاضر استان تهران (۴ سهمیه)، اصفهان (۲ سهمیه)، خوزستان (۲ سهمیه)، كرمان، قم، قزوین، فارس، همدان، خراسان رضوى و گیلان (یك سهمیه) در لیگ برتر دارند كه با این حساب ۱۰استان درگیر مسابقات لیگ برتر هستند. ترین هاى هشتمین دوره لیگ برتر در زیر مى آید:
اولین گل: پژمان نورى (پرسپولیس ) در دقیقه ۴۳ بازى مقابل سایپا
آخرین گل: مصطفى چتر آبگون (پاس همدان) دقیقه ۳+۹۰ بازى مقابل داماش گیلان
اولین بازى: سایپا كرج - پرسپولیس
آخرین بازى: ۸ دیدار هفته سى و چهارم همزمان برگزار شد
بهترین گلزن: آرش برهانى (استقلال تهران) با ۲۱ گل زده
بهترین خط حمله: استقلال تهران با ۷۰ گل زده
بدترین خط حمله: ملوان بندرانزلى با ۳۱ گل زده
بهترین خط دفاع: استقلال تهران و سپاهان اصفهان با ۳۴ گل خورده
بدترین خط دفاع: داماش گیلان با ۵۶ گل خورده
بیشترین امتیاز: استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان با ۶۶ امتیاز
كمترین امتیاز: برق شیراز با ۲۴ امتیاز
بیشترین برد: استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان با ۱۹ برد
كمترین برد: برق شیراز با ۵ برد
بیشترین تساوى: صباى قم با ۱۷ تساوى
كمترین تساوى: استقلال اهواز با ۷ تساوى
بیشترین باخت: برق شیراز با ۲۰ باخت
كمترین باخت: صباى قم با ۵ باخت
بهترین تفاضل گل: استقلال تهران با تفاضل گل ۳۶+
بدترین تفاضل گل: استقلال اهواز و برق شیراز با تفاضل گل ۱۹-
آمار و ارقام همه چیز رو نشون میده و برتری کامل استقلال
در ضمن میشه گفت دوتا رکورد رو امسال از خودش جای گذاشت که به نظر میرسه حالا حالا ها تیمی به این رکوردها نرسه
به ثمر رسوندن 70 گل زده و بیشترین گل زده در تمام ادوار لیگ برتر ایران
تفاضل گل 36+ بیشترین تفاضل گل در تمام ادوار لیگ برتر ایران
رکورد بیشترین گل زده 21 گل در یک فصل توسط رضا عنایتی و آرش برهانی
اشتباه سرمربي استقلال پس از جلسه كميته انضباطي
قلعهنويي: ذوالفقارنسب گفت؛ تقيپور بازيكن خوبي است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از نشست كميته انضباطي دچار اشتباه شد و از بيژن ذوالفقارنسب به جاي نادر دست نشان به عنوان سرمربي پگاه نام برد.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از حضور در كميته انضباطي در مورد اينكه مايليكهن در مورد فينال جام حذفي سال گذشته اتهامي را مطرح كرده اظهار داشت: در اين زمينه حرفي ندارم و به هر كسي كه اتهام زده شده بايد در اين زمينه پاسخگو باشد. من وكيل مدافع كسي نيستم كه بخواهم از او دفاع كنم.
وي در مورد اينكه ظاهرا اشاره مايليكهن به تقي پور است تاكيد كرد: از خود تقيپور سئوال كنيد اما من يادم ميآيد ذوالفقارنسب كه مربي پگاه بود در دو بازي رفت و برگشت از ابراهيم تقيپور تعريف كرد و گفت؛ او يكي از تاثيرگذارترين بازيكنان ما بوده است. روي گلي هم كه پگاه به ما زد تقيپور تاثيرگذار بود.
سرمربي استقلال در مورد جلسه انضباطي كه در آن شركت كرده بود گفت: اين جلسه در مورد شكايتي بود كه من و مايليكهن از يكديگر انجام دادهايم. من توضيحاتي را در اين مورد ارائه كردم.
قلعهنويي در مورد اينكه چه زماني راي كميته انضباطي صادر خواهد شد يادآور شد: من نميتوانم براي كميته انضباطي تعيين تكليف كنم. هر موقعي كه كميته انضباطي تشخيص دهد راي صادر خواهد كرد.
وي تاكيد كرد: شكايتم را از مايليكهن به مراجع قضايي پيگيري خواهم كرد.
قلعه نويي درمورد صحبتهايي كه مربيان ليگ عليه يكديگر انجام ميدهند؛ تصريح كرد: اين صحبتها روي افكار عمومي تاثير منفي دارد و فوتبال ما را به بيراهه ميبرد.
گفتني است قلعه نويي در حالي از ذوالفقارنسب به عنوان سرمربي پگاه نام برد كه در آن زمان نادر دستنشان سرمربي اين تيم بود.
انتهاي پيام/
پس از نشست كميته انضباطي/كامل
مايليكهن: حقايق ديدار استقلال و پگاه را به كميته انضباطي گفتم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: آدرس آنچه در ديدار سال گذشته فينال جام حذفي ميان استقلال و پگاه گيلان رخ داد را به كميته انضباطي دادم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن پس از حضور در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من امروز صحبتهايم را انجام دادم و مداركي را كه درباره صحبتهايم داشتم به كميته انضباطي ارائه كردم. البته من هرگز نگفتم بازيكنان صبا دوپينگ كردند. بازيكناني كه زير نظر من و فيروز كريمي كار كردند همه آنها در قيد حيات هستند و ميتوانند بگويند چه كارهايي با آنها انجام شده است. آن بازيكنان ميگويند اگر به حرف هايشان گوش نميكرديم به ما ميگفتند ساكت را بردار و برو.
سرمربي سابق تيم ملي ادامه داد: براي تمام حرف هايم شاهد زنده دارم. حتي درباره فينال جام حذفي فصل گذشته كه بين استقلال و پگاه انجام شد صحبتهايي را مطرح كردم؛ اينكه با چه كساني تماس گرفته شد و چه صحبت هايي ميان آنها رد و بدل شد. آدرس تمام آنها را به كميته انضباطي دادم.
مايلي كهن درباره اينكه يكي از اهالي فوتبال او را ابوذر فوتبال ايران ناميده؛ گفت: من سگ ابوذر هم نيستم اما حرف ها و حقايقي را كه ميدانم مي گويم. بحث افشاگري هم نيست؛ من فقط حقايق را ميگويم.
سرمربي سايپا تاكيد كرد: از محروميت نميترسم بلكه ميخواهم از فوتبال لذت ببرم. لزومي هم ندارد براي اينكه در فوتبال پاك باشم، حتما در ميدان حضور داشته باشم. من دوسال بيرون از فوتبال بودم.
اين مربي با اشاره به بحث علي مولايي؛ بازيكن سابق تيم مس در ماجراي دوپينگ يادآور شد: مولايي جوان است و به پول فوتبال نياز دارد اما من نگران نيستم كه نانم را قطع كنند. او صحبتهايي را در يكي از روزنامهها مطرح كرد و سپس حرف هايش را پس گرفت اما من تا زماني كه زندهام حقايق را ميگويم؛ مگر اينكه من را بكشند.
مايلي كهن اضافه كرد: در مدت 15 روزي كه سرمربي تيم ملي بودم با هر يك از مسئولان كه صحبت كردم آنها را جزء به جزء نوشتهام و ميخواهم كتابي در مورد سرمربيگري 15 روزه ام در تيم ملي منتشر كنم و عوايد آن را هم به امور خيريه ميدهم. از وزارت ارشاد ميخواهم اجازه اين كار را به من بدهند و يك ناشر نيز فقط هزينه كاغذ آن را از من دريافت كند.
وي درباره اينكه كريم ملاحي؛ مديرعامل صبا گفته كه او احساس ميكند پاكترين انسان روي زمين است كفت: من ناپاكترين انسان روي زمين هستم و به جناب ملاحي ارادت دارم. ايشان در جنگ حضور داشتند.
سرمربي سايپا تصريح كرد: در يكي از مسابقات شخصي آمد و به من گفت مي خواهم با هم سنگر خود عكس بگيرم؛ گفتم من هرگز در جنگ نبودم و در زمان قبل از جنگ معافيت كفالت خود را گرفته ام و اصلا به سربازي نرفتهام.
به گزارش فارس، مايلي كهن در ادامه صحبت هايش عنوان كرد: آقاي اردبيلي مدير شركت مس به من پيشنهاد داد به عنوان مديرعامل باشگاه مس فعاليتم را آغاز كنم. من به ايشان گفتم شما تيم خود را بستهايد و تيم خوبي هم هست و سرمربي داريد كه ميتوانيد نتيجه بگيرد؛ بنابراين نميآيم اما ايشان گفت شما بيا مديرعامل و سرمربي ما شو. او گفت 200 -300 ميليون تومان هم به من پول ميدادند اما من باز هم قبول نكردم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه فوتبال چه زماني پاك خواهد شد؛ گفت: نميدانم.
مايلي كهن با اشاره به دو بيانيه گذشتهاش تاكيد كرد: بيانيه شماره 3 من هم آماده است با اين عنوان "عقر به خير آقايان " كه منظورم مسئولان فدراسيون فوتبال است. به نظرم مشروعيت فدراسيون فوتبال زير سئوال است. علي كفاشيان چگونه رئيس فدراسيون فوتبال شد؟ در انتخابات يك نفره.
وي درباره اينكه شما به دنبال براندازي فدراسيون كفاشيان هستيد؛ تصريح كرد: در زمان دادكان هم مي گفتند شما ميخواهيد دادكان را اخراج كنيد؛ در حالي كه من فقط ايرادات دادكان را بيان ميكردم. اكنون از احمدينژاد حمايت ميكنم و مملكتم را دوست دارم اما از عليآبادي كه نماينده رئيسجمهور در ورزش است انتقادهاي زيادي داشتم.
مايلي كهن با اشاره به برنامه 90 اظهار داشت: متاسفانه تقدم و تاخر صحبتهاي من رعايت نشد. اين برنامه فقط بخش مياني صحبتهايم را پخش كرد در حالي كه اگر مشكلي هم پيش آيد متوجه من است؛ نه تلويزيون. پس بايد تمام صحبتهايم پخش مي شد.
اين مربي با اشاره به انتقاد از يكي از نمايندگان مجلس يادآور شد: منظورم آقاي يوسفنژاد بود نه آقاي نجفنژاد. من از آقاي نجفنژاد عذرخواهي ميكنم. نماينده مجلس 15 روز قبل مرا دلاور بسيجي خطاب ميكرد و سپس تغيير موضع ميدهد. نبايد اينگونه باشد.
وي با اشاره به سوابق ورزشي خود گفت: من فوق ليسانس تربيت بدني دارم. 30 سال است در ورزش ايران كار ميكنم. 14 سال سابقه بازيكني دارم. با تيم فوتسال چهارم جهان شدم. اگر با اين افتخارات مي گويند من را احمدينژاد انتخاب كرده من هم ميگويم قطبي كه دو ميليارد پول گرفته؛ به خبرنگار و بازيكن توهين كرده و آنها را ديوانه و حيوان خوانده و هيچ سابقه فوتبالي در كشورمان نداشته حتما با حمايت باراك اوباما سرمربي تيم مالي ايران شده است. قطبي گفته اينجا امنيت ندارد و به زنش حمله شده، اما باز هم سرمربي تيم ملي ميشود.
مايلي كهن با يادآوري حرف هاي گذشتهاش در نشست خبري پس از بازي با استقلال گفت: ديدار ليورپول و چلسي با نتيجه 4 بر 4 تمام شد. آنجا با وجود شرطبنديهاي زياد و ضررهاي ميلياردي، تماشاگر به هيچ بازيكني توهين نميكند اما در اينجا چه. من چه گناهي داشتم كه پس از ديدار سايپا و استقلال به من و عابدزاده فحاشي كردند. من هيچ وقتكشي انجام ندادم فقط داور چهارم تابلوي تعويض را اشتباه بلند كرد و من از او خواستم به جاي شماره 22 شماره 23 را نشان دهد.
مايلي كهن تاكيد كرد: در ديدار سايپا و استقلال دو پروژه طراحي شده بود. پروژه اول اينكه تيم من اگر 5 گل خورد؛ عليه مربي تيم ملي شعار دهند و بگويند اين مربي بيعرضه است و اگر نتوانستند تيم مرا ببرند عليه خانوادهام شعار بدهند كه در نهايت هم همين گونه شد.
وي اظهار داشت: بله؛ من بيغيرت بودم؛ هنگامي كه پسرم كنارم بود و به من توهين شد آزادي را به آتش نكشيدم و كاسه صبرم لبريز نشد. در حالي كه اين بازي روز 27 فروردين برگزار شد؛ دو روز بعد با وجود تمام اهانتهايي كه به من شد، باشگاه استقلال عليه من بيانيه صادر كرد و سرپرست اين تيم عليه من صحبت كرد. يك روز بعد قلعهنويي در تلويزيون گفت اين آقا زياد اراجيف مي گويد. من چقدر مي توانم خويشتندار باشم؟
مايلي كهن در مورد اينكه چرا فدراسيون از شما حمايت نكرد خاطرنشان كرد: بهتر است اين سئوال را از خود آنها بپرسيد اما همانطور كه گفتم نوشته هاي زيادي در باره حقايق فوتبال دارم.
وي در مورد اينكه با حضور افشين قطبي احتمال صعود ايران به جام جهاني افزايش يافته؛ گفت: اميدوارم اينگونه باشد. من از شما سوال ميكنم اگر به جام جهاني نرويم چه ميشود؟ انگليس به جام ملتهاي 2008 نرفت؛ چه اتفاقي افتاد؟ فوتبالش چه شد؟ در آن فوتبال اگر بازيكني مثل فرديناند آزمايش دوپينگ ندهد 8 ماه محروم ميشود اما در اينجا بازيكن ما خلاف مي كند ولي ميگوييم آن را لاپوشاني كنيم. مايكل فپس به زور به دستش مواد مخدر ميدهند اما دارنده 8 مدال طلاي المپيك را رسوا ميكنند و هيچ كس لاپوشاني نميكند ولي اينجا ميگويند ميخواهيم به جام جهاني برويم و خيلي از حقايق را نگويم.
انتهاي پيام/
استقلال 3 - 0 مس رفسنجان
در تمرين امروز استقلال تهران رخ داد
حضور قلعه نويي در ميان هواداران و تشويق مجيد جلالي
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال تهران امروز در ورزشگاه دستگردي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، دومين جلسه تمريني تيم فوتبال استقلال پس از كسب عنوان قهرماني در رقابت هاي ليگ برتر در حالي برگزار شد كه حدود 300 تن از هواداران اين تيم با حضور در ورزشگاه دستگردي به تشويق امير قلعه نويي و بازيكنان استقلال پرداختند.
* در ابتداي تمرين امير قلعه نويي بازيكنان تيمش را جمع كرد و به آنها گفت: با وجود اينكه در رقابت هاي ليگ قهرمان شديد؛ اما جام حذفي را نيز جدي بگيريد. هر بازيكني كه در رقابت هاي جام حذفي خوب بازي كند در مسابقات آسيايي نيز در تركيب اصلي قرار خواهد گرفت.
* در تمرين امروز فابيو جان واريو، آرش برهاني، حسين كاظمي، اميد روانخواه و وحيد طالب لو غايب بودند، ضمن اينكه مجتبي جباري، سياوش اكبرپور و بيژن كوشكي نيز به دليل مصدوميت تمرين نكردند.
* خسرو حيدري به صورت اختصاصي دور زمين دويد و سپس زير نظر دكتر نوروزي به تمرين پرداخت.
* در اواسط تمرين امير قلعه نويي به درخواست هواداران اين تيم نزد آنها رفت و به طرفداران استقلال گفت: من مديون شما هستم. اين قهرماني متعلق به شما است و باز هم به حمايت از تيم محبوب خود ادامه دهيد.
* علي نظري جويباري سرپرست استقلال نيز هنگام صحبت هاي قلعه نويي در كنار وي قرار گرفت و با هواداران به گفت و گو پرداخت.
* پس از صحبت هاي قلعه نويي با هواداران آنها به شدت مجيد جلالي سرمربي فولاد را تشويق كرده و بارها و بارها با تشويق احمد آل نعمه بازيكن تيم فولاد خواستار حضور اين بازيكن در تيم استقلال شدند.
* رضا حسن زاده پيشكسوت استقلال نيز تمرين اين تيم را از نزديك نظاره كرد.
* امير قلعه نويي كه قصد حضور در كميته انضباطي را داشت،20 دقيقه زودتر از ساير اعضاي تيم محل تمرين را ترك كرد.
* در پايان بازيكنان به دو گروه زرد و آبي تقسيم شده و به فوتبال دستگرمي پرداختند كه تيم آبي با گلهاي يد اله اكبري 2 گل از روي نقط پنالتي و عباسفرد در مقابل تك گل مهرداد پولادي بر تيم زرد غلبه كرد.
تيم فوتبال استقلال تهران روز پنج شنبه هفته جاري در رقابت هاي جام حذفي به مصاف مس رفسنجان ميرود.
انتهاي پيام/م
جريمه مطرح كردن تباني مشخص شد
محروميت 5 و 4 جلسهاي براي زرينچه و نوازي
خبرگزاري فارس: كميته انضباطي فدراسيون آراي خود را در خصوص تيم ها و بازيكنان متخلف صادر كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، احكام صادره به شرح زير است:
* محروميت زرينچه و نوازي
درخصوص اظهارات جواد زرينچه و محمد نوازي بازيكنان اسبق تيم استقلال تهران داير بر ادعاي انجام تباني در مسابقه بين تيم هاي استقلال تهران و استقلال اهواز در سال 1381 ،از سوي باشگاه استقلال شكايتي به كميته انضباطي ارائه شد كه پس از بررسي جواد زرينچه به مدت 5 جلسه از همراهي تيم خود در مسابقات محروم و به پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
محمد نوازي نيز به مدت 4 جلسه از همراهي تيم مربوطه و حضور درمسابقات محروم و به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي مكحوم شد.
* احضار حاج صفي به كميته انضباطي
به منظور رسيدگي به تخلفات احسان حاج صفي در ديدار سپاهان مقابل نماينده ازبكستان، وي بايد روز شنبه 12/2/88 در كميته انضباطي حضور داشته باشد.
* جريمه نقدي براي باشگاه صباي قم
با توجه به بروز تخلفات تماشاگران منتسب به تيم صباي قم مبني بر فحاشي و استعمال الفاظ ركيك بر عليه داور مسابقه، تيم صباي قم با توبيخ كتبي و درج در پرونده به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
انتهاي پيام/
استقلال 3 مس رفسنجان 1
مس رفسنجان 3 استقلال 0
◄ گالری : عکس و والپیپر های باشگاه استقلال تهران
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264462
موفق و شاد باشی:11:نقل قول:
اس اس 2 - 0 مس
من که با این دوتا عکس خیلی حال میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]