نقل قول:
دوست عزیز این مشکل گوشیتون هست ربطی به تایپیک و سیم کارت نداره ، تنظیمات کوشی چک کنید dual standby باشه و ساپورت کنه و اینکه یه خط میتونه رو 4g باشه و اون یکی رو نسل دو.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز این مشکل گوشیتون هست ربطی به تایپیک و سیم کارت نداره ، تنظیمات کوشی چک کنید dual standby باشه و ساپورت کنه و اینکه یه خط میتونه رو 4g باشه و اون یکی رو نسل دو.
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا اين سيم كارت ديتاي همراه اول دقيقا چه حسني داره نسبت به سيم كارت اعتباريش؟ توي لينك زير نوشته كه اين سيم كارت فقط پيامك و اينترنت داره و نميشه باهاش مكالمه كرد. خب رايتل هم همچين سيم كارتي داره ولي اون حداقل بسته هايي كه واسه اون سيم كارت ارائه داده يه تفاوتي داره با بسته هاي اعتباري و دائميش. اگه بسته اينترنت اين سيم كارت ديتاي همراه اول با بسته هاي اينترنت بقيه سيم كارت هاش يكي باشه كه حماقته آدم بره اين سيم كارتو بخره (امكان مكالمه نداره) :n36:
http://m.mci.ir/datasim
مصرف آزادش هم هر کیلوبایت 0.75 ریاله که از اعتباری و دائمی گرونتره .از همراه اول انتظار حسن نداشته باش همش عیبهنقل قول:
جالبه مثل اینکه محدودیت سرعت و قطعی ها مختص بسته های 1ماهه محدوده چون بسته نامحدود که میگیرم قطع و وصلی و کندی سرعت توی اون ساعات برطرف میشه و سرعت تا 2مگابایت میره
ولی با بسته 1ماهه با 4گیگ ترافیک سرعت کند کند هر دقیقه هم انتن میپره بعد چند لحظه دوباره وصل میشه
سلام به همگی
با گوشی سرچ زدم 4g پیدا کردم.الانم رفتم یوسیم گرفتم...ولی به دکل وصل نمیشه؟!
کار خاصی باید انجام بدم؟ میگه
cannot connect to this network now,try later
گوشیم g3
بسته ماهانه آلفا پلاس باید بگیرینقل قول:
خیلی خیلی ممنونم بالاخره فعال شد.فکر کردم گوشیم خرابه!نقل قول:
خود 9990 هم به این اشاره نکرد
:n12:
ویرایش.دبل پست
بسته های نامحدود شبانه همچنان محدود هستند یا مثل ایرانسل آزاده؟
اگر هنوز محدوده،در بسته شبانه یکماهه اگر چند شب پشت هم دانلود 20 گیگ رو داشته باشیم تو لیست سیاه نمیزنن؟
بسته های شبانه رو 3جی هس یا فورجی؟