كسي ايكس ويژن 353 را تست كرده. كابل اچ دي تو جعبه اش چه كيفيتي داره. 232 چطور؟
Printable View
كسي ايكس ويژن 353 را تست كرده. كابل اچ دي تو جعبه اش چه كيفيتي داره. 232 چطور؟
كلا جديد ترين مدلهاي ايكس ويژن كدومن؟
x5 جديدتره يا x10. كدوم ويرايشش؟ گارانتي و آپ ديتش چطور؟
اگر zenx 4 پیدا کنید خوبه. اگرم x5 خریدید حتما new ( ورژن ) جدیدشو بخرید. ده روز پیش زنیکس 4 رو 95 تومن خریدم از توپخونه البته فکر کنم خیلی کم بودنقل قول:
گارانتیش هم فولاد رایانه هست که روبروی پارک ساعیه بدک نیست
کسی از دوستان نیست جواب مارو بده ؟ ممنون میشم . :n02:نقل قول:
سلام دوستان
بنده هيچ اطلاعاتي در مورد گيرنده ديجيتال و ديش ندارم تابحال فقط
از انتن معمولي و انتن تقويت کننده معمولي استفاده کردم
حالا چندتا سوال از دوستان دارم که اگه ميدونن پاسخ بدين بزرگواري کرديد
در منطقه ي ما به علت بلند مرتبه سازي ساختمان هاي مجاور
هر روز نويز تصاوير انالوگ بيشتر وبيشتر شده و حتي با بکاربردن انتن هاي هوايي تقويت کننده تصوير افتضاحه
اگر بنده ديش والانبي فول اچ دي بزارم علاوه بر شبکه هاي ماهواره اي ميتونم ۸ تا شبکه ايران رو به علاوه ي ديجيتالي ها بگيرم يا بايد جدا گيرنده ديجيتال هم بگيرم؟
الان شما سیستمتون آنالوگ هست یا دیجیتال؟ یعنی آنتن رو یه تلویزیون ژآنالوگ وصل می کنید یا خیر؟نقل قول:
اگه منظورتون ریسیور هست، تا جایی که بنده می دونم اگر حتی ----T رو مستقیم و یا حتی با دانگل، ساپورت کنه باز هم نیاز به آنتن هوایی هست!
x_10 پروويژن چطور؟ تستش كرده كسي؟ mkv را راحت باز ميكنه؟ كيفيت كابل داخل جعبش چطوره؟ آپديتش را مرتب ميده مث ايكس ويژن؟نقل قول:
سلام
صدای SPDIF برا چی استفاده میشه؟ استفاده کمی داره انگار نه؟
ypbpr components مال چیه. یه تی وی led خریدیم. تو جعبه سه تا فیش کوچیک سه رنگ داره. دقیق نفهمیدم مال چی هستن. و چرا کوچیک هستن؟! سیمشون کوچیکه منظورم.
سلام.نقل قول:
برای انتقال صدا به صورت دیجیتال استفاده میشه.
خروجی کامپوننت برای انتقال تصویر با کیفیت بهتر از کامپوزیت و کمتر از HDMI.اون سه فیش برای انتقال تصویر و صدا یا همون کامپوزیت استفاده میشه.برای تلویزیون های فاقد ورودی HDMI و کامپوننت استفاده میشه.