سرعتا خیلی خیلی دیگه بد شده واقعا متاسف ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعتا خیلی خیلی دیگه بد شده واقعا متاسف ام
نقل قول:
اینم سرور ایرانی
من تغییر ندادم بلکه یکبار فسخ کردم و بار بعد دوباره درخواست دایری دادم از روی ناچارینقل قول:
البته دوستمون arbabe.sayeha صحبتهای کاملی فرمودندنقل قول:
من سخنم بیشتر در مورد عقب افتادگی اینترنت در ایران هست که مثل هر محصول و صنعت دیگری واقعا عقب افتاده
مشکل ما همون IDM مزخرف هست
این برنامه اصلا در دنیا استفاده نمیشه و فقط تو ایران هم مردم بیچاره بخاطر سرعت پایین تک کانکشن که هر روز هم بدتر میشه روی اوردند
خلاصه کلام کوتاه دولت ISP مخابرات و...هر کی که هست دیده مردم هیچ سوادی از اینترنت ندارند و فقط IDM می فهمند واسه همین هم فقط اینترنت واسه IDM می دهند و خلاص و..........
از ماست که برماست
نقل قول:
دوست من اینجانب قبلا همین مخابرات بودم دقیقا پارسال همین روزا
دقیقا تا اول تیرماه سرعت اینترنت (منظور تک کانکشن که استاندارد هم همین هست) ثابت 24 ساعت بود و فاقد نوسان
از اول تابستان 91 خراب شد زنگ میزدم یک ماه خدا شاهده همین اراجیف می گفتند مشکل سراسری... پهنای باند اضافه می کنند ..مشکل فنی دستگاهها...
بسته دیگه خجالت خوب چیزی هست
من فنی حرف میزدم یارو فارسی
خدا شاهده من اگه کارشناس فنی انجا بودم جای 100 نفر کار میکردم و سواد داشتم
خلاصه زدم بیرون و راحت شدم و گول ارزونی شو دیگه نخوردم
نقل قول:
بله منظور من به کمبود پهنا باند درگاه های بین المللی هست ! و اینکه تعداد مشترک در حال دانلود هم زیاد ! خود من همیشه تا شده فقط شبا استفاده کردم و کلا بر حسب نیاز دانلود میکنم و شبکه رو قفل نمیکنم الکی که آرشیو جمع کنم اما خوب دوستان دیگه هستن که مخابرات رو فقط برای دانلود گرفتن و هارد های 8 ترابایت رو براش در نظر گرفتن که هر روز read و write کنه و اطلاعات از نت پیست شن تو هارد ها . و شاید اصلا وب گردی هم نکنن اما من واقعا یه ساعاتی وب گردی هم نمیتونم بکنم
اقا تعرفه ها عوض شد یا هنوز عینه سابقه؟
نقل قول:
من دیروز عصری 2باره تماس گرفتم آقاهه گفت که هنوز خبری نیست
می تونید شما هم امروز تماس بگیرید نتیجه ش رو همین جا اعلام کنید
من دیگه امروز حال ندارم زنگ بزنم!:wac:
برای چند تا از دوستان که قبض لومده فعلا همون بوده ولی باز معلوم نیست که گرون شده یا نهنقل قول:
تازه قرار بود حجمی هم بشه که خدا کنه اینطوری نکنن یا اگر حجمی میشه سرعتو درست کنن حداقل!
برا من همون قبض سابق اومده...نقل قول:
اگر قرار باشه حجمی کنن بعد سرعتو درست کنن که دیگه میشه همون شرکت های خصوصی مثل پارس آنلاین و شاتل و...
دیگه دلیلی واسه سرویس گرفتن ازشون وجود نخواهد داشت!