برادر من 1557 دارم نور پس زمینه داره :27:نقل قول:
Printable View
برادر من 1557 دارم نور پس زمینه داره :27:نقل قول:
چجوری این قابلیت رو اکتیو کردی?
میشه کمک کنید......
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
اخه مال من روشن نیست
چیکار کنمممممم
درود ...
یه سوال مهم دارم از دوستان ...
این لپ تاپ Dell n5010 ورودی سیم کارت داره که بشه ازش برای EDGE ایرانسل استفاده کرد ؟؟؟
یه سوال !!!اسکرول لمسی لپ تاپم از کار افتاده!!موس حرکت میکنه ها ولی اسکرول بالا پایین نمیشه:( راهنماییم کنید چی کار کنم؟؟
دوستان کسی نمیتونه به ما بگه که این استریو میکس یا همون Realtek HD Sound Effect رو چه جوری فعال کنم البته سرچ کردم همگی یه روش رو میگفتن که هرکاری میکردم نمیشد بعضی از دوستان میگفتن درایور صدای خود مدل لپ تاپ رو نصب بکن تا درست بشه منم نصب کردم منتها بازم نمیاد.
بستگی به کانفیگ دارد . یعنی انواع متفاوت از 5010 ممکن است در بازار باشد باید در مشخصاتش نگاه کنید . یک مدل از 5010 که مشخصاتش در اینجاست اسلات sim card ندارد :نقل قول:
[HTML]http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/dell/inspiron_15r_n5010/349068/specs#info_bottom[/HTML]
اشکال از کار افتادن تاچ پد بیشتر جنبه ی نرم افزاری دارد . در صورتیکه با یک ریستارت یا چند دقیقه shutdown کردن دیدید رفع نشد باید درایور قبلی را پاک کنید و بعد درایور جدید را نصب کنید . اخرین نسخه از درایور و اخرین نسخه ی بایوس را همیشه دانلود کرده و نصب داشته باشید .نقل قول:
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
داخل کنترل پنل نیست ؟؟ در صورتیکه نیست لازمست نسخه ی فعلی را پاک کنید و اخرین نسخه ی درایور را دانلود کنید حتماً حل میشود .نقل قول:
نقل قول:
درود ... ممنون از جواب شما ...
لپ تاپ دست خودم نیست ... اونی که داره هم از کامپیوتر هیچی نمی دونه ... فقط بهم گفت نزدیک جای باتری یه جایی هست که عکس سیم کارت روش حک شده ... پس یعنی سیم کارت میخوره درسته ؟؟؟
حالا مشکل اینجاست که سیم کارت رو بزنه به لپ تاپ خودش که اتوماتیک شناخته نمیشه ؟؟؟ باید درایوری چیزی نصب کنه دیگه .... نمی دونم درایور رو از کجا گیر بیارم ... تو سایت Dell رفتم چیزی در مورد درایور سیم کارت پیدا نکردم ...
منم قبل خرید همین سوال رو داشتم.از کل پاساژ پایتخت پرسیدم تو همشون جای سیم کارت هست ولی سخت افزارش نیست.یه بارم تو تاپیک 5010 پرسیدم sheytoon001 گفت سخت افزار ندارن.الان مال من هم که 5010 هستش تو دفترچش نوشته می خوره و جاشم هست اما سیم و بندازم میوفته تو لپتاپ:31:حالا نمیدونم کجا میپیچونن این سخت افزارش و...:13:نقل قول:
اینم لینک تاپیک n 5010 که من پرسیدم قبلا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423925&page=319
پیچوندن؟! گمون نمیکنم!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این به این خاطره که Config شما مشمول EDGE نیست. و این خیلی طبیعیه. کارخونه دستگاه ها رو تولید عمده میکنه، بعدش بسته به درخواست مشتری وسایل و اداوات را اضافه میکنه یا تغییر میده. و چون این سری که شما مشول EDGE نیست، پس EDGE روش پورت نشده.
عزیزم پیچوندن لفظه:11:تو اون تاپیکم گفتم 3 نفر گفتن نداریم و ندیدیم کسی داشته باشه!!!خودم سر این خیلی اعصابم خورد بود که چرا ماله من نداره...متوجه شدم این سری رو از دوبی میارن به همین خاطر اکثرا کیبورد عربی ان و اعراب عزیز این اپشن رو در خواست ندادن.:41:نقل قول: