ساویز جان اون لینکی که تو امضام بود خیلی قدیمی بود...همین 2 دقیقه پیش برش داشتم ! الانم دیگه ندارمش!
ولی از این لینک استفاده کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی نسخه ی اخر را بخونی ..
Printable View
ساویز جان اون لینکی که تو امضام بود خیلی قدیمی بود...همین 2 دقیقه پیش برش داشتم ! الانم دیگه ندارمش!
ولی از این لینک استفاده کن:
میتونی نسخه ی اخر را بخونی ..
مرسی عزیز کلی بدردم میخورهنقل قول:
راستی فعلا تافرداشب همگی بخیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ساویس عزیز
1- چطور با پی سی ورلد آشنا شدی؟
2-اگه بهت بگن یه آدمه بیگناه رو بکش تا 1 میلیون آدم بی گناه نجات پیدا کنند این کارو میکنی؟
3- اگه یه روز به یه ماشین پارک شده ناخواسته صدمه بزنی و صاحبش هم اونطرفا نباشه ،آدرس یا شماره ات رو میزاری تا یارو خسارتشو بگیره یا نه؟
3- پنج فیلم واسه جزیره ی تنهایی؟
4-پنج موزیکی که زیاد گوش میدی؟
5- به عشق در اولین نگاه اعتقاد داری؟
6-یه صحنه از فیلمایی که دیدی و یادت مونده (البته صحنه ای که دوستش داشته باشی)
7-گابرل گارسیا مارکز رو میشناسی؟(کتابی ازش خوندی؟)
8-میدونی چرا اسم جایزه اسکار رو "اسکار" گذاشتند؟(خب ما عشق فیلما از این جور سئوالا بلدیم:27:)
مرسی
سلام ساویس
خوشهالم که شما رو اینجا هم فعال میبینم
امیدوارم دوستان قدر شما رو بدونن
میگم اینم سوالات من :
1-اگه قرار باشه چاپ اسکناس کنی چنتمنی چاپ میکنی ؟
2-اگه بهت بگن نباید یانی گوش بدی چه کار میکنی ؟
3-اگر تو شهرتون زلزله بیاد کجا میری ؟
4-دوست داری دوباره دنیا بیای ؟
5-اگه دوباره دنیا اومدی بیشتر فوتبال بازی میکنی یا نوازندگی ؟
6-دوست داری توی اینترنت شناخته شده باشی یا ناشناس ؟
7-وقتی دلت میگیره کجا میری ؟
9-اگه بگم میشناسمت خوشحال میشی یا ناراحت ؟
10-دوست داری میشدی علی کریمی یا جلیل شهناز ؟
درود
خوب ؟ آره ؟ تو هم نشستی ؟ اوه بوی یو شوند هو اکسپت ذیس ..اوه نو پریونت شنگولیو پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تو هم نشستی با دست خودت .خودت و بدبخت کردی رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منم میخوام یه چند تا سوال همچینی ازت بکنیم ... بینم چی میشه ...
1.خوبی؟ بهتری؟
2.چرا انقدرملت بهتر گیر میدن که مرموزی ؟ یا چرا بعضی ها دنبال مسائل شخصی دیگران هستند ؟
3.نظرت چیه ؟ من سوالی ازت میکنم که نبایستی میکردم .. تو کدوم روش رو در پیش میگیری :1.دروغ میگی...2.جواب نمیدم .
4.تو چند تا فورم یگه رفقایی مثل اینجا دارن ؟ به عبارت بهتر دوستای نتیت به درد لای جرز میخورند ؟ (نمونش من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
5.اهل استثنا قائل شدن هستی؟ هم در کل و هم در موارد خاص ... اگهمجبور بشی چی ؟
6. لطفا بگو رو چه مسائلی خیلی تعصب داری و نمیخوای در موردشون اینجا سوالی ازت بشه ...
7. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این اموت آیکن تورو یاد کی میندازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
7.کدوم دوره از تاریخ ایران بیشتر مایه سربلدی و مباهات تو بوده ؟ (اگه استباهعننوشتهباشم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8.چه نصیحتی برای بچه ها داری تو نت ؟
9.در نت چه کارهاییباید کرد و چه کارهایی نباید کرد (در برقراری ارتباطات ..بیان صحبت ها ... و دسته بندی ارتباطات )
10.بنظر تو افراد توی نت هم غیر قابل اعتماد هستند ؟ چرا این ظریه هر روز پررنگ تر میشه ؟
11.یه بیت شهیریکه خلی دوست داری رو بتیس با شاعر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12..یشاپیش از نحوه نوشتاری خویشتن معذرت میخواهییم ...(کاریشنمیشه کرد خودت میدونی دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (
13.راستی 2 تا از ادمینای اینجا که خیلی برات ارزشمند هستند (همون قابل احترام ) رو بنویس ..
من رفتم صوبحانه بخوردنگ .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها راستی معنای این کلماتم بنویس ...
1.بمبوس بوبو
2.گامبوس
3.ممنگول
پیشاپیش ممنونم هستیم برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ملت یکی اسم تاپیک رو درست کنه ...نوسته میثم .. بنویسید ساویس
saviz yani chi ?
سلام من دوباره برگشتم:
1- هواپیما چنتا چرخ داره؟
2- قطاری با 10 واگن برای مسافران چنتا چرخ داره؟
3- پرههای هلیکوپتر موقع پرواز در هر دقیقه چند بار میچرخه؟
4- 20 دور با سرعت دور خودت بچرخ، سرت گیج میره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- شما نمیدونی چرا من تیک عصبی دارم و باید از همه حداقل 70 سوال بپرسم؟
6- الان فکر میکنی که حرارت صندلی داغ چقدر شده؟
7- این اسمایلی شما را یاد کدوم یک از کاربران اینجا میندازه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- این یکی چطور؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- نظرت در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
10- آدم بخشنده ای هستی؟
11- یه جک بی مزه بگو
12- یه جک خنده دار که قابل گفتن تو فروم باشه بگو!
13- تو انجمن های دیگهای هم عضو هستی؟ کجا
14- تا حالا 13 بدرتون تبدیل به عزا شده؟ (سال پیش برای من شد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
15- یک سوسک و یک موش و یک عقرب به طرفت میان!! به ترتیب کدومشون را خواهی کشت و چه طوری؟
16- میدونی از لحظه سال تحویل تا لحظه ارسال این پست توسط من چند دقیقه گذشته؟
17- میدونی چقدر تا سال 1387 مونده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- ماشین آمبولانس در هر دقیقه چند بار آژیر میزنه؟
19- ماشین پلیس چطور؟
20- ماشین آتش نشانی چطور؟
21- شما نمیدونی که گوگل این همه پول را از کجا میاره؟(اخه تو سایتش اصلا تبلیغاتی وجود نداره)
ممنون که به سوالات جواب میدی!
سلام براکم .... خاصی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که دلو زدی به دریا و صندلی نشین شدی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه یه مدت دیگه باز مقاومت میکردی دیگه باید زورکی وارد عمل میشدیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این سوالارو جواب بده ببینیم چی پیش میاد ...
1- تو چرا کابر فعال انجمنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بیکاری اینقدر تو متفرقه بحث میکنی ، اصلا حس و حالش رو داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- چهارراه اجاق منتظرت بودم چرا نیومدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- تو نمیدونی چرا من شوکه شدم !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- دوران دپرسیت تموم شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- دوست داشتی متفرقه میشد متفرقه 1 سال پیش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- بنظرت چرا بروبچ قدیمی کم کار شدن تو متفرقه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- چرا تو یکی از رفیق فابریکای منی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- پونصد تا از پستای من پریده تو ندیدیدشون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و باز هم بر خواهم گشت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6- دوست داشتی متفرقه میشد متفرقه 1 سال پیش ؟
ياد باد آن روزگاران ياد باد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========
ساويس بابا سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- توي اقوام يكي رو پيدا كردم كه اسمش ساويس هستش ، ولي خوشبختانه خانم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- آخرين باري كه رفتي پارك ؟
3- سربازي كجا خدمت كردي ؟
4- توي جنگ چند تا عراقي كشتي ؟ ، تعداد مجروحين رو هم بگو ؟
5- توي پاسپرتت چند تا مهر خورده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- آخرين براي كه تن ماهي خوري ؟
7- نيكنامده رو خوب امدي ، حالا ميدوني " سبوبزرگ " كجاست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- هميشه تميز ، هميشه ساويس ، آدم تميز و مرتبي هستي ؟