ایشون راست میگن بعضی IP ها اینطوریننقل قول:
Printable View
ایشون راست میگن بعضی IP ها اینطوریننقل قول:
کسی نبود بگه یک مگ. سرعت دانلودش چنده؟!
چطور باید ip رو فهمید؟
احتمالا اگه ip ها به سه دسته بد و بدتر و افتضاح تقسیم شن ip من تو دسته سومه
این پست به شدت تایید میشه ... .......... بهتره کمی از خودخواهی و دورویی کم کنیم و اطرافی ها رو عادلانه قضاوت کنیم نه اینکه همش به فکر این باشیم که جای خودمون رو پیش یه عده گرم کنیم!نقل قول:
اگه محدود رو میگی 30-40نقل قول:
ip ها خیلی تو روز فرق نمیکنه من همش رو امتحان کردم ...
یه چیزی هست که خصوصی بهت میگم
واقعا من میگم یه کاری کنیم الان تو این تاپیک حد اقل 20 نفر جمع میشه بریم اعتراضی ،فحشی ،اعتصاب کنیم شاید درست شد .خیلی زور داره فقط شهر ما اینجوریه
حسین قبلاً یه پست جالبی داد در این موردنقل قول:
گفت میری خبازی تو کرمانشاه میبینی خرابه کیفیت میای اعتراض میکنی و داد و بیداد چرا نون خراب به مردم میدین که یهو جمعیت به جای اینکه از تو طرفداری کنن برمیگردن میگن این بیچاره تقصیر نداره که گندم خرابه(!) آرد خرابه(!!) بنذه خدا داره زحمت میکشه و ... خلاصه کلی کاسه لیسی صاحب نونوا رو میکنن که شاید ...
این میشه نتیجه اعتراض برای دفاع از حق مصرف کننده در کرمانشاه (باور ندارید امتحان کنید)
شرمنده پابرهنه میپرم وسط اما کل کشور انگار اینطوری شده، من هر روز میرم تاپیک بقیه شهرها فضولی ببینم که کدوم شهر درست شده:n02:همه داغونن به جز مازندران که عشق میکنن!شبی 10 گیگ دانلود:n04:نقل قول:
راستی جناب misam5526 حرف قشنگی زد، دمت گرم داداش،در تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم یه چیزی شبیه این شما گفته شده:n06:
پ.ن: سایت خوب برای دانلود کسی سراغ داره؟
این حرف رو شما قبلا هم موقعی که سرعت ها پایین اومده بود زدی و من به شخصه آیپی هایی که با 46 و یا 2 شروع میشدن امتحان کردم و سرعت کوچکترین تفاوتی نداشت. در ضمن gateway ای که آیپی ازش عبور میکنه لزوما بستگی به این که اون آیپی با 46 یا 2 شروع میشه نداره چون بعضی از آیپی هایی که با 2 شروع میشن از انگلستان عبور میکنن و بعضی دیگه از آمریکا و روسیه و اتحادیه اروپا. این رو قبلا هم گفتم باز هم میگم من آیپی هایی رو که از این چند کشور عبور میکنن امتحان کردم و سرعت دانلودشون هیچ تفاوتی با هم نداشته. فقط یک تفاوت جزئی تو پینگ دارن که اون هم مشخص نیست. کل کشور مگه چند تا gateway داره؟ به نظرتون اگه مشکل پیدا کنن نباید سرعت برای کل کشور پایین بیاد؟نقل قول:
حرف مفتنقل قول:
اون 46 ها هم اوضاعشون خرابه
در ضمن اینترنت قسمت عظیمی از کشور بخوابه چون کشور دیگه تعطیلاته؟
مگر اون کشور دیگه بی صاحبه؟ یا تعطیلات کل کشورش تعطیل میشه؟
حرفی بگو تو مخیله ما بره
اگر بالایی ها اینو بهت گفتن که حتما اینطوره بدون اونا یه مشت احمق بی سواد نفهمن
تو هم خودت رو مثل اونا نکن
چرند تر از این کلمه نشنیدم
مگه میشه یه کشور تو تعطیلات کریسمس کلا تعطیل بشه که نتونه جوابگو باشه؟
بعد مگه تعطیلات کریسمس بیشتر از 5 روزه؟
اونهم تو دوره های زمانی متفاوت
از دوشنبه تا الان اوضاع اینطوره
سگ تو چشم مسئول دروغگو
اینقدر از. sideMe market, download failures گرفتم که دیگه حسابش از دستم در رفته!
فایل هست که 5 بار از اول دانلود شده! کی خسارت اینو میده؟ کی عین خیالشه؟ الان یه فایل 600 مگی تو لیست دانلودمه که 400 تاش دان شده اما چون failure خورد بقیش دان نمیشه! !!! این یه نمونش بود که screen shotش رو میزارم
این یه نمونه دزدی 1500 تومنی مخابرات تو یک روز
من یکی که ناراضیم، اما هیچ راهی نیست حقم رو بگیرم....
این اتفاق تو یه کشور دیگه میافتاد ( که نمیافته) 100% اون شرکت هم خسارت روز و هم حجمو میداد!
بازم 100 رحمت به نوین نت، این همه مسخرش میکنید اما به خاطر جبران داره 2 گیگ 512 یک ماهه میده که تضمین کنه شرکت درست شده