من که یک مگ 35 تومن میدادم با 10 گیگ شارژ
حالا باید 40 تومن بدم با 8 گیگ شارژ
به جایه اینکه به نفع مردمشون یکارو کنن دارن به نفع خودشون میکنن
خاک تو سرشون
Printable View
من که یک مگ 35 تومن میدادم با 10 گیگ شارژ
حالا باید 40 تومن بدم با 8 گیگ شارژ
به جایه اینکه به نفع مردمشون یکارو کنن دارن به نفع خودشون میکنن
خاک تو سرشون
دقیقا. صبح که از خواب پا میشم سرعت https خوبه ولی رفته رفته خراب میشه.نقل قول:
باز شدنش باز میشه ولی وقتی سرچ میکنی 2 ساعت طول میکشه کامل لود شه! سرچ عکس هم به کل تعطیل!نقل قول:
حداکثر سرعت همینیه که هست بعنی با سرویس 1024 کیلوبیت حداکثر سرعت 128 کیلوبایتهنقل قول:
ولی تو ضریب اشتراک 1 به 8 حداقل سرعت میتونه تا 16 کیلو بایت هم پایین بیاد! و شما نمیتونید شکایت کنید ولی اگه کمتر از 16 بشه شما حق شکایت* دارید طبق قرارداد
اما تو ضریب اشتراک 1 به 4 حداقل سرعت میتونه تا 32 کیلو بایت هم پایین بیاد !
پس حداکثر سرعتتون هنوز مثل قبله فقط حداقل سرعت تغییر کرده.
پس اگه قبلا با سرویس 1024 با سرعت 128 کیلوبایت دانلود میکردید با ضریب اشتراک 1به 4 هم همینه هیچ فرقی به حالتون نمیکنه.طبق شناختی که بعد از این 1.5 سال از مبین نت کسب کردم این کارش فقط جنبه تبلیغاتی داره و دلیلی برای گرون کردن! مطمئن باشید عملا اگه وضعیت بدتر نشه بهتر نمیشه!
*در مورد شکایت هم بگه که اگه سرعت دانلودتون به 1کیلوبایت هم برسه هیچ کاری نمیتونید بکنید خیالتون راحت!:2:
چه ضریب اشتراک 1به 4 باشه چه 1 به 40 حداکثر سرعت همونه تغییری نکرده اگر 64 قبلا دانلود میکردی الان هم همونه. طبق چیزی که قبلا تو سایتشون گفته بودن حداکثر 1 به 8 بوده.نقل قول:
ببخشید میشه فرق کیلیو بیت و کلیوبایت رو به من بگید؟
شما وقتی سرویس 1 مگ میگیری اگر اشتراک این سرویس 1 به 4 باشه یعنی اینکه این سرویس رو علاوه بر این که شما استفاده میکنی 3 نفر دیگه هم استفاده میکنن. در صورتی که هر 4 نفر همزمان در حال دانلود باشن سرعت 1 مگ شما تقسیم به چهار میشه یعنی میشه 256 یا اینکه اگه شما شانست بزنه و 3 نفر دیگه پای دالود نشینن سرعت شما باید به 1 مگ برسه و به همین صورت این سرعت 1 مگ با توجه به این که چند نفر در حال استفاده هستن بین افراد تقسیم میشه در نتیجه هرچی تعداد اشتراک بالا بره سرعت شما پایینتر میاد.( تمام این مثال ها بدون در نظر گرفتن نوسان سرعت اینترنت زده شد)نقل قول:
جواب ما رو هم بگین
در مورد بیت و بایت : هر 8 بیت میشه یک بایت در نتیجه برای تبیدل بیت به بایت از ضریب 8 استفاده میشه. وقتی شما سرویس 1مگ میگیری این سرویس بر اساس کیلوبیت بر ثانیه هست و اگه به کیلوبایت تبدیلش کنیم باید به 8 تقسیمش کنیم که میشه 128 کیلوبایت در ثانیه.
این قیمت های جدید که تو سایت گذاشتن مخصوص کاربرهایی که میخوان از این به بعد وایمکس بگیرن یا برای کاربرهای قدیمی هم اعمال میشه؟؟؟:41:
من 3 ماه بود که از پارس آنلاین سرویس داشتم .نقل قول:
سرویس های پارس آنلاین Burst هستند . یعنی به کاربر فقط ماکسیموم سرعت تظمین میشه .
من سرویس 1 مگابیت داشتم که پهنای باندش تا 2 مگابیت باز بود .
این جور سرویس های به طوری هست که شما میگی . یعنی شب ها که 100 نفر دانلود می کنن سرعت من میشد 20 KB ولی صبح ها تا 240 هم می رفت .
سرویس های مبین نت تا به حال به صورت اختصاصی ارائه میشد . من 1 ثانیه هم نشده سرعتم از چیزی که تضمین کردن پایین تر بیاد .
ولی الان ضریب اشتراک 1 به 4 که هست حداقل سرعتی که با شما تضمین می کنن 32 هست . یعنی یک سرویس 256Kb . :46:
دیگه نمی دونم چه مدلی توضیح بدم :13::19:
واسه همست، فرقی نداره!نقل قول:
پس میگید من همون 1مگ رو بگیرم؟
ضرری نداره؟
(بالاخره نفهمیدیم سرعت دانلود با 1 مگ چقدر میشه الان
یکی میگه 256 یکی میگه 128 ...)
سرکار گذاشتی مارو؟نقل قول:
(بالاخره نفهمیدیم سرعت دانلود با 1 مگ چقدر میشه الان
یکی میگه 256 یکی میگه 128 ...)
آقا جون من شما اگه 1 مگ بگیری سرعتت مابین 32 کیلوبایت (یا همون 256 کیلوبیت) تا 128 کیلوبایت ( یا همون 1 مگابیت) متغیره یعنی اینکه اگه از این بشقاب برنجی که جلوته( اینترنت 1 مگ) فقط خودت بخوری سهمت همه ی برنجه ( یعنی کل 1 مگ مال شماس)
اگه 2 نفری بخورید سهم شما میشه نصف ( یعنی 512 کیلوبیت) اگه 3 نفری بخورید سهم شما میشه یک سوم ( یعنی 340 کیلوبیت) اگرم 4 نفری بخورید سهم شما میشه یک چهارم ( یعنی 256 کیلوبیت). من دیگه بهتر از این بلد نیستم توضیح بدم:31:
خدا طرح بهاری و به خیر بگذرونه
شورش و درآوردن
واقعاً افتضاح شده
تو نامحدود هم ضریب اشتراک 1 به 10 شده