سلام
من تا یک هفته پیش می تو نستم با یاهو مسنجر با کا مپیوتر های دیگه تماس تلفنی داشته باشم الان یک هفته هست که نمیتونم
Printable View
سلام
من تا یک هفته پیش می تو نستم با یاهو مسنجر با کا مپیوتر های دیگه تماس تلفنی داشته باشم الان یک هفته هست که نمیتونم
یاهو مسنجر هم که چیز شد
چطوری این چیزو دور بزنم؟؟
ببخشید دوستان راه حلی واسه دور زدن این یاهو مسنجر وجود نداره ؟
چرا.
برای Login کردن در Y!M باید از Proxy استفاده کنید. Y!M V9.0 خودش یک حالت داره که می تونید راحت با اون Log in کنید :
Connection Preferences >-> General >-> Connect Via a Proxy Server >-> HTTP Proxy
دوستان من تا حالا از یاهو مسنجر استفاده نکردم و مبتدی هستم . می خواستم بدونم اگه با یاهو مسنجر تماس تلفنی بگیریم ( کامپیوتر به کامپیوتر یا کامپیوتر به تلفن ) طرف مقابل می تونه شماه تلفن ما رو بفهمه ؟ در ضمن منظورم تماس از ایران هست
در ضمن تماس کامپیوتر به کامپیوتر مجانی و کامپیوتر به تلفن پولیه ؟ اگه پولیه هزینه اش چقدره مثلا از ایران به امریکا ؟
در ضمن کیفیت صدای مکالمه با یاهومسنجر چطوره ؟ مثل تلفن هستش یا بدتره ؟
اين چيزا رو من نميدونم اما يه راهنماييتون ميكنمنقل قول:
اگر طرف مقابل شما هم اي دي ياهو داشته باشه به راحتي ميتونيد فقط با پرداخت هزينه اينترنت داخلي ساعتها صحبت كنيد. من خودم با مصر صحبت ميكنم
تجهيزات مورد نياز:
هر دو اي دي ياهو داشته باشيد
هر دو يك عدد هدفون همراه با ميكروفون داشته باشيد
آيا براي ويندوز سرور 2003 نياز به نسخه خاصي از ياهو مسنجر هست؟
من مسنجر 9 رو نصب ميكنم erorr ميده
اينم عكس ارور:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شاید میگه windaws installer نصب کن. نصب نیست بنصب :31:
با سلام این مشکل از آی پی اینترنت ایرانه از نرم افزارهای فیلترشکن استفاده کنید و بعد سایگن این کنید مثلنقل قول:
Ultra Surf و FreeGate
من هم همین مشکلو داشتم وشخصا این کارو کردم و کاملا جواب میده مشکل از جای دیگه ای نیست.
با تشکر
خداييش يعني كسي راهي بلد نيست كه بشه با ياهو آن شد؟
تاحالا نديده بودم اينهمه بروبچ سوال كنند و كسي نباشه كه بجوابه. آخه چرا ----- شد؟