سلام دوستان
سرعت سرویس DP-2048-40G-NF در روز و شب چنده ؟
ممنون:n16:
Printable View
سلام دوستان
سرعت سرویس DP-2048-40G-NF در روز و شب چنده ؟
ممنون:n16:
در حال حاضر هیچ محدودیتی در شبانه رایگان و سرویس های نامحدود از فن آوا اعمال نشده
و سرویس ها مثل قبل هست ...
فن آوا فعلا بهترین شرکت PAP ایران هست ...
من همین سرویس رو دارم تهران البتهنقل قول:
تک کانکشن که واقعا خرابه
پینگ نسبتا بالا
برای استریم آنلاین ضعیف
برای دانلود با N کانکشن بدک نیست
ممنوننقل قول:
منم تهرانم
سرعتش نهایتا به چند میرسه ؟؟؟
متشکرم که اطلاع دادید حتما چندین نفر باید زنگ بزنند تا باورتون بشه ! باور کنید بنده 2 ماه با پارس آنلاین برای رفع مشکل این پهنای باند رسالت درگیر بودم آخرش هم رفتیم ! کلا مرکز رسالت یک مرکز بی کیفیت و پر نویز هست ان شاا... بتونید ارتقاش بدهید ADSL2pluse هم بشه ، این پروسه چقدر زمان میبره ؟ 1 ماه دو ماهنقل قول:
طبیعتا بستگی به منطقه مخابراتی شما هم خواهد داشتنقل قول:
سرویس رو برای من رو 4 مگ بستن با اینکه اوضاع خط بد نیست و سرعت بالاتر هم ساپورت میکرد چند بار هم زنگ زدم هر بار گفتن به خاطر یه سری مشکلات بالاتر نمیشه ببریم
میانگین اگر بخوام بگم بهتون شما اگر 4 مگ ببندن 30-320 کیلو بایت دانلود خواهید داشت
که با توجه به قیمت 110 هزار تومنی ماهانه این سرویس به نظرم منطقی نیست
خودم هم تصمیم گرفتم دیگه تمدید نکنم
1- من به شما گفتم شاید چیزی ایراد داشته باشه و اگر خودتون تماس بگیرید خیلی بهتره و اگر مشکلتون حل نشد من واستون پیگیری میکنم !نقل قول:
دقیقا هم بعد از اینکه اون حرف خنده دار رو از سمت مسئول پشتیبانی شهرتون نقل قول کردید بنده با ایشون صحبت کردم و اگر متنی که بعد از شما نوشتم رو هم بخونید گفتم انقدر اخبار کذب میگید که من رو هم به شک انداختید و اجبارا مجبور شدم تماس بگیرم و ببینم چه خبره و به شدت از سوی ایشون تکذیب شد .
برای بار هزارم هم اعلام میکنم به دلیل شلوغی مراکز پایین اومدن سرعت حتی تا سرعت اسمی در ساعات شبانه طبیعی است و غیر از اون هیچ مورد دیگری مورد تایید نیست و ساخته ذهن شماست .
دیگر دلیلی برای ادامه بحث با شما ندارم همینکه چندین بار اینجا درخواست کردید و کسی حرفتون رو تایید نکرد خودش دلیل کذب بودن ادعای شما هست .
من از هر شرکتی چند صفحه ای خوندمنقل قول:
همه میگفتن همین خوبه
شما شرکت دیگه ای بهتر سراغ دارید ؟
نچ نچ نچ نچ نچ به چه جرئتی منو دروغ گو خطاب کردید؟ واقعاً که شأن جواب گرفتنو ندارید. حیف حتی یه کلمه دیگه که بخوام حرومتون کنم.نقل قول:
اقای قلی زاده چند روز پیش گفتن کیفیت ۲مگ نامحدود قراره بالا بره ک همینطورم شد و الان سرعت من از ۱۷۰الی ۱۹۰ شد حدود ۲۳۰تا ۲۴۰.
خیلی هم خوب :دی