سلام دوست عزیز. خیلی وقته هوس یه بازی پلتفرمر دو بعدی و فکری خاص هستم. منظورم تو سبک braid یا miss advature of P.B winter Bottom هستم. منظورم اصلا سبک Machinarium نیستش.
ممنون:19:
Printable View
سلام دوست عزیز. خیلی وقته هوس یه بازی پلتفرمر دو بعدی و فکری خاص هستم. منظورم تو سبک braid یا miss advature of P.B winter Bottom هستم. منظورم اصلا سبک Machinarium نیستش.
ممنون:19:
shank رو بازی کردی؟نقل قول:
rayman origins هم سخت پیشنهاد میشه:46:
سلام دوستان:20:
دنبال یه بازی قدیمی هستم که اسمشو یادم رفته:41:...بازی مراحل اولش اینطوری بود که یه آدمکی بود که با کلیدهای جهت اینور و اونور میبردیمش که یه تیکهای شیشه ای بود باید دنبال اونا میگشتیم چندتا رو که میگرفت یا برمیداشت یه جایی از صفحه مثل یه گردابی درست میشد که میرفتیم اونجا تا بره مرحله بعدی...واسه هر مرحله که تموم میشد یه کد میداد تا اگه سوختیم با اون کد همون مرحله رو بیاریم...(اگه توضیح بیشتر میخواد بگین تا به مغزم فشار بیارم ببینم چیز دیگه ای یادم میاد یا نه:31:)
اگه اسمشو لطف کنید ممنون میشم:11:
عزیز شنک که فکری نیست اما جالب بود! ریمن هم هنوز نگرفتم اما میخوام دانلود کنم.نقل قول:
راستی!:18: یه مشکلی تو بازی های دانلودی دارم. وقتی دانلود تموم میشه فایل زیپ رو که اکسترکت میکنم و پسورد رو درست وارد میکنم تا یه جایی اکسترکت میشه یعد یو وسط کار دوباره این ارور رو میده
CRC failed in the encrypted file wrong password
جای دیگه پیدا نکردم بپرسم! دیشب bastion رو دانلود کردم ک اینجوری شد! این دفه دومه! :41:الان دیگه میترسم دانلود کنم! :41: لطفا راهنماییم کنید!:41:
نمیدونم تو تاپیک معرفی نرم افزار و دانلود نرم افزار بگو برادران جواب میدن:46:نقل قول:
عزیزان یه چند تا بازی :
مخفی کاری اول شخص شوتر معرفی کنید . که داستانش طوری باشه که تو محیط وسیع طبیعت باشه و مناطق برفی و ... داشته باشه
و هر دفعه ماموریتی داشته باشه مثل igi - hitman ,....
سلام دوستان عزیز من دنبال یه بازی شبیه ساز رانندگی هستم (با خودرو های سبک) و گرافیک بالا بودن و نزدیک بودن رانندگی با واقعیت خیلی مهمه خواهش میکنم اگه بازی مد نظر دارید بزارید اگه اسمش هم می دونستید و لینک دانلود نداشتید باز هم معرفی کنید .(بازی 2011 DRIVING SIMOLATUR رو دانلود کردم ولی اصلا از گرافیکش خوشم نیومد,خیلی پایین بود )
:11:
سلامنقل قول:
شما اگر Xbox داری Forza Motorsport 4 رو بگیر که شبیه ساز مسابقات رالی هست ...
اگر هم PC داری بهترین گزینه Test Driver Unlimited 2 هست به نظرم ..
والا خیلی وقته که دیگه بازی های شاهکاری مثل همین نمونه هایی که گفته منتشر نشده ولی اگه خواستی میتونی Tom Clancy's Splinter Cell Conviction رو امتحان کنی که فعلا بهترین گزینه است یا صر کنی تا حدود یک سال دیگه تا Hitman جدید بیاد ...نقل قول:
عزیزان یه چند تا بازی :
مخفی کاری اول شخص شوتر معرفی کنید . که داستانش طوری باشه که تو محیط وسیع طبیعت باشه و مناطق برفی و ... داشته باشه
و هر دفعه ماموریتی داشته باشه مثل igi - hitman ,....
خیلی ممنون:11:نقل قول:
این بازی ژانر رالی داره؟
اخه تو گوگل اسم بازی رو زدم مسابقه ای بود:13:
رالی میخوای Dirt 3 رو بگیر بازی خوبیهنقل قول:
میشه ازش به عنوان شبیه سازی هم بهره برد:46: