ما چون خودمون شمال شرق تبریز هستیم زیاد تست کردم این مناظق رو و به جرات میتونم بگم سرعت زیر 1 مگابایت اصلا نداری :دی
سمت غرب هم بیشترین سرعت هم گه گرفتم همون مرکز ابوریحان یا همون ساختمون شهرداریه (مرکز ابوریحان یه جورایی خاصه :دی )
مرکز تبریز که سرعت ها خیلی کمه !!! شاید بترکونه بهت 1 مگابایت سرعت بده !! چون یوزرایی که تو محدوده بازار و اون اطراف هستن خیلی زیادن و دیتا جوابگوی خیلی زیاد مصرف کننده ها نیس !! من چند باری که تو اون محدوده تست کردم بیشتر از 600 - 700 کیلوبایت سرعت نگرفتم !!
صبح تا الان هم که کارمون بغل لاله پارک بود !! بیشترین سرعتی که گرفتم حدود 40 مگ بود !!
سمت گلشهر و خیام و اینا آنتن دهی شاید ضعیف باشه ولی با همون آنتن یه دونه هم میشه سرعت 2 مگابایت رو گرفت !! :دی
در کل من از وضعیت دیتای 4جی اکثر نقاط تبریز راضیم !!
این چند روزه جالب بود برام !! وقتی تو پیام رسانهای موبایلی روی نسل 3 پیام ارسال میکنی با تاخیر تحویل داده میشه ولی روی نسل 4 و نسل 2 به صورت آنی تحویل داده میشه
من تو محدوده خودمون برای مصرف خیلی کم باتری از نسل 2 استفاده میکنم :n02::n02::n02:
اینم تست دیروز نسل 2 :n02::n02:(سرور باکو )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : همه تست ها با گوشی گرفته شده (+Sony Z3)
پ.ن دوم : همه اون سرعت هایی رو که گفتم با اسپید تست گرفتم !! اگر دانلود بخوای بکنی با دانلود منیجر سرعتت بیشتر از اون خواهد بود که من گفتم !! :دی
من تو خونه با اسپید تست نهایت 40 مگابیت سرعت میگیرم ولی شب که بخوام دانلود کنم 7 مگابایت سرعت دارم :n02::n02::n02:( دانلود با 32 کانکشن )