دوستان من از نمایندگی اکسین ثبت نام کردم. حالا کجا باید برم حجم و.... را ببینم
Printable View
دوستان من از نمایندگی اکسین ثبت نام کردم. حالا کجا باید برم حجم و.... را ببینم
ترافیک رزرو منتقل میشهنقل قول:
نقل قول:
گفتم شاید از تو نمایندگی باید تیکش رو بزنن که همه ی سرویس ها فعال بشن .اما ریسکه این کار چون ممکنه در حین پشتیبانی یا هر چیز دیگه ای بگن چونن ده مگ گرفتی باید جواز کسبی چیزی بیاری وگرنه سرویست رو قطع میکنیم .
میشه یکی به من بگه سرویس های 1 مگ و 2 مگ سرعت تک کانکشن روزانشون چه فرقی با 5 و 10 مگ داره ؟ چون برای اونا نوشته تا 5 و تا 10 مگ یعنی ممکنه نوسان زیاد داشته باشن اگر کسی مقایسه کرده بی زحمت منو راهنمایی کنه .من یه سرویسی میخام که فقط سرعت وبگردیش (تک کانکشن) کمترین افت رو داشته باشه حتی وقتی روی ای پی های داغون میفته .
نیازمند یاری سبزتون هستم:n03:
برا من که اکثر اوقات تک کانکشن فول سرعتو میده چه 2 مگ چه 10 مگ باشه , البته به غیر از ایپی 37 که تک کانکشن بیشتر از یک مگ سرعت نمیدهنقل قول:
ایپی داغون همیشه داغونه و ربطی به سروریس خریداری شده نداره مثلا ایپی 2.189 الان چه سرویستون 10 مگ باشه چه 1 مگ بیشتر از 256 کیلو بیت نمیتونه بهتون سرعت بده
وبگردی 2 مگ با 10 مگ هم فرقی نداره مثل هم هستن
دوستان با استفاده از یوزر نام و پسورد می خوام وارد سامانه پرتاک بشم می گه اشتباه هست :n13:
خود شرکت این یوزر نام و پسورد را داده حالا باید چیکار کنم؟
شایان من 10 مگ با 5 گیگ ترافیک گرفتم گفتند شبانه رایگان هم داره. ولی الان سرعتم افتضاحه از 140 تا بالاتر نمی ره هر سایتی بگی تست کردم
چطور می تونم ایپی عوض کنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
خدمت شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه مایل بودید یوزرتون رو برام بصورت خصوصی بفرستید تا پسورد سامانتونو فعال کنم.
سرویس های مخابرات فقط تا 2 مگ شبانه دارن. بالاترش یعنی 5 مگ و 10 مگ هیچ شبانه ای ندارن
برای سرعتتون هم اول باید از توی تنظیمات مودمتون ببینید دان استریمتون روی چنده. و اینکه نویز خطتون در چه وضعیتیه
ببینید میتونید با آدرس 192.168.1.1 و با یوزرنیم/پسورد admin (هردو) وارد مودم بشید ؟
* برای آیپی عوض کردن هم باید مودمتونو ریست کنید ( از نوع خاموش روشن کردن) یعنی سافت ریست.
نقل قول:
در مورد ای پی ها که درست میگی ولی بلخره باید یه فرقی بینشون باشه احتمالا ضریب بالاتری دارند وگرنه منوشتند 5 مگ ، نه تا 5 مگ .قبلا که 2 مگ داشتم خیلی نوسان داشت تغییرش که دادم به 1 مگ خیلی بهتر شد .تجربه هم بهم ثابت کرده هر چی پهنای باند بالاتری میگیری نوسانش زیادتر میشه. میترسم 5 یا 10 بگیرم بازم مشکل نوسان رو داشته باشن .الان 1 مگم تا 4 مگ بازه دانلودش و وبگردی هم که بالای 5 مگ میزنه ولی احساس میکنم شبیه سرعت 512 تا 1 مگ هست چون قبلا با 4 مگ واقعی کار کرده بودم خیلی سریع تر پیج باز میکرد .مثلا یه سایتی میزنم با سرعت 4 پنج مگ باید در کسری از صدم ثانیه لود بشه ولی چند ثانیه طول میکشه در صورتی که من با 1مگ وایرلس هم با همین سرعت سایته رو واسم باز میکنه. نمیدونم چرا اینطوریه .روی ای پی های خوب اینطوریه چه برسه به بقیه ای پی ها
نقل قول:
ممنون. یوزر را پ.خ کردم . چطور ممکنه من دو هفته پیش گرفتم هم از اکسین که خریدم گفتند داره و هم نمایندگی اصلی پاس ماناد که پرسیدم گفتند داره شبانه
حالا امشب تست می کنم دیدم شارژ کم کرد. می سوزونم 2 مگ می گیرم
الان این استاندار بسته یا نه اقا احسان
نقل قول:نویز و SNR که مشکلی نداره، خوبهنقل قول:
ولی دان استریمتونو کم بستن. روی 3 مگه. البته اگه 10 مگ دارید و دان استریم 3 مگ، سرعتتون خیلی باید از این چیزی که میگید بیشتر باشه. آی پی عوض کنید تا به سرعت 3 مگ برسید
ولی سریع تا 10 مگ رو نسوزوندید تماس بگیرید پشتیبانی بگید دان استریمتونو 10 مگ کنن. خطتتون که تا 14 مگ کشش داره
واسه پسورد سامانه هم فعلا به منطقه مخابراتیتون دسترسی ندارم. تا فردا اگه شد واستون درستش میکنم. اگه نه باید از 2020 بگیرید
5 و 10 شبانه ندارننقل قول:
نمایندگی های اطلاعی از ibs و کارای اداره دیتا ندارن
برا سرعت کارهایی رو که احسان گفت بکن هر چند من احتمال میدم دان استریمت رو یک مگ بسته باشن چون مشترک جدیدی
مخابرات همه سرویساش یک به یک هست اینو توی این 4 سالی که ازش نت دارم فهمیدم دیگه و اکثر اوقات با تک کانکشن فول سرعتو میدهنقل قول:
در مورد نوسان هم خیر اینجوری نیست مگه اینکه خطتتون کشش نداشته باشه
اونی که احساس میکنید شبیه 512 لود میکنه بخاطر پینگ هست و گرنه از سرعت 2 مگ به بالا دیگه تاثیر زیادی توی سرعت صفحه باز کردن نداره مگر اینکه صفحه سنگینی باشه مثلا خیلی عکس یا فایل فلش داشته باشه
ریست کن تا ایپی 2.185 یا 5.223 برات بیاد در غیر این صورت نمیتونی فول سرعتو بگیرینقل قول:
الان باید با این دان استریم بتونی 300 کیلو بایت رو بگیری
نقل قول:
باشه حتما ممنون از راهنمایی که کردین
الان چند بار که ریست کردم سرعتم ثابت شد روی 350 روی همون نگه داشتم. عجب نامردایی هستند سر همه کلاه می ذارن. من سرویس 10 مگ گرفتم روی 3 مگ بستند
عجب ها. الان زنگ زدم 8 نفر تو صف بودن. فردا اول صبح تماس می گیرم
یک به یک اونم مخابرات ؟ نه اتفاقا الان با 10 مگ اس ان ار روی 15 هست که به خاطر محدودیت سرعت روی 7 مگ گذاشتمش از تو مودم . نه دیر لود شدنش به خاطر پینگ نبوده چون وقتی سایت اومد دیگه پینگ هیچ کارس و فقط پهنای بانده که تاثیر داره که اونم من همون موقع چک کردم از داخلو خارج تک کانکشن 4 مگو کامل میداد.سایتشم خیلی فلش نداشت .سایت جام جم انلاین بود .همون 2 مگ مخابرات هم که چند سال پیش گرفته بودم سرعتش از سه چهار مگ الان خیلی بیشتر بود:n03:نقل قول:
خواهش میکنم. وظیفه هستش...نقل قول:
همش که عمدی نیست.. سیستم از پایه مشکل داره. فکر درست و حسابی پشتش نیست.
8 نفر که خوبه... صبر کنید زود نوبتتون میشه. البته اگه مشکلی نباشه و هر نفر رو 10 دقیقه طول نده
یه سوالی داشتم . من زمانی که از مخابرات اینترنت گرفتم ۵ مگ خریدم که سرعت رو برام روی ۲ مگ بستن دقیقا همون روزی که من خریدم شبانه ها رو برداشتن و دیگه منم پیگیر افزایش سرعت نشدم . یکی از دوستان تو ابادان ۱۰ مگ خرید تو همین تاپیک . برای اونم گذاشتن رو ۲ مگ و با پیگیری های زیاد مشکلش حل شد .
من الان داون و اپ استریمم روی ۲۰۴۸ هست یا همون 2 مگ . اما وضعیت اپ استریم روی نویز خوب نیست . به این قسمت دقت کنید
snr downstream 40
snr upstream 13 ****
مردگی داون استربم ۱۲
مردگی اپ استریم ۱۲
همه چیز عالیه به جز snr اپ استریم . حالا اگر 10 مگ بخرم برام اپلود رو کم میکنند ؟ اپلود برام مهم نیست در حد ۲۵۶ هم باشه اشکال نداره . یا میگن حتما باید اپلود و دانلودت باهم روی ۱۰ باشه و دست ما نیست ؟
Sent from my Xiaomi MI3 using Tapatalk
حامد اینطور که بچها میگن adsl نامتقارنه و نباید دان استریم و اپ استریم یه اندازه باشن،فک نمیکنم بیشتر 1 مگ ببندن اپ استریمو،مودم من که کلا سقف اپلودش 1 مگه
Up Stream 798 kbps Down Stream 10295 kbps Attenuation Down Stream 24 Attenuation Up Stream 16 SNR Margin Down Stream 6.6 SNR Margin Up Stream 20.3
ماله ما که با snr 6 آپه و سر میکنیم: دی
راستی برا من اتوماتیک نبسته بودن فک کنم خود مودم دان استریم کم میکرد لینک نپره
باز snr آپ استریم پوکید نمیدونم چرا هر پورتی برام میبندن به 1ماه نکشیده داغون میشه!:n13:
سلام دوستان خوبید ؟ مخابرات قضیه اش به کجا کشید من زمانی داشتم که شبانه رو ورنداشته بودن سرویس 2 مگ داشتم روز و شب 250 دانلود میکردم الانم هنوز همونطوره یا نه دیگه ؟
سلامنقل قول:
سرویس 2مگ 650کیلوبایت شبا هم سرعت همینه البته اگر توی گروه ما بیفتی شبی 9-8 گیگ میگیره اگر یکسره رو دانلود باشه
الان همه منتقل شدن پارتک یا نه ؟ یا هنوز همون ibs هست اگر همونه لطف کن ادرس رو بهم بده
دسترسی کاربران به ibs قطعه فعلا فقط پارتاکه 10.232.139.186نقل قول:
من چه کلاهی رفت سرم. نامردا گفتند 10 مگ شبا نه رایگان داره. الان دان کردم ترافیک کم شد ازم:n03:نقل قول:
حالا چطوری بسوزنم بچه ها. و 2 مگ بگیرم.
اول باید زنگ بزنم خطم را بذاره روی 10 مگ. این نمایندگی اکسین فردا می رم یه دعوا باهاش می کنم
بی شعور ها چند بار پرسیدم مطمئنید داره گفتند اره. الان اینطوری:n37:
من رفته بودم طلوع رایانه لقمان اونجا همه چی خوب بود تا اینکه منتقل شدم به فن آوا الان دنبال ه isp دیگه هستم به نظرتون باز برگردم مخابرات این سرعت دانلود که گفتید به همه همین قدر میده ؟
دوست عزیز سرویس های 5 و 10 مگ مخابرات به هیچ وجه شبانه ندارن و همه نمایندگی ها الکی میگن که ثبت نام کنید الان چند روزه خط رو رانژه می کنن ؟ زمانی که من بودم 1 ماه طول کشید از همین فلکه دو کیانپارس ثبت نام کردم
اگر بسوزونی ترافیک منتقل نمیشه و همه پولت میسوزهنقل قول:
یا باید ترافیکتو مصرف کنی یا اینکه وایسی یکماهت تموم بشه
نمایندگی ها از کارای اداره دیتا خبر ندارن و اطلاعاتشون قدیمیه البته طبیعی هم هست چون اداره دیتا لحظه ای تصمیمی میگیره و خودش هم نمیدونه داره چکار میکنه:n33:
البته من اذر ماه که رفتم دفتر ماناماد بهشون گفتم شبانه ندارن 5 و 10 مگ اما انگار فراموش کردن باز:n31:
24-72ساعت زمان میبرهنقل قول:
مخابرات چند ماه پیش شبانه رو به 5و10مگ اضافه کرد به طوری که خود نمایندگی ها هم متحیر مونده بودن از این کار مخابرات:n08:
نه بابا البته این عادیه برا مخابرات به نظرتون برگردم مخابرات خوبه اگه 2 مگ همون 250 تا بهم بده باز من راضیم
نقل قول:
تو قبلا می گفتی منتقل میشه. گفتی 10 مگ بگیر بعد بسوزن. یه پولی اضافه سرویس هم می دم. یعنی الان 1 ماه نمی تونم دان کنم.
من مجبورشون می کنم عوض کنند هم تو ماناماد بهم گفت دارن . هم اون اکسین.:n28:
چرا من باید ضرر بدم به خاطر اشتباهشون
سرعت اسمی رو که میده فقط میمونه اینکه تو کدوم گروه بیفتی اگر توی گروه ما افتادی سرعتت از ساعت 2تا6 همون 650میمونه ولی اگر تو گروه دیگه ای افتادی 2تا 3 سرعت 650کیلوبایت و بقیش اسمینقل قول:
فرشاد تو گروه 5.223 هستی. من هم تو این رنج ای پی هستمنقل قول:
نه شما توی گروه حامد هستینقل قول:
2مگ که گرفتی ببین ساعت 3 اسمی میشه یا نه
رنج ای پی گروه شما چیه؟نقل قول:
باشه مرسی از جوابت ببینم چی میشه 2 روز دیگه با فن آوا قرارداد دارم ببینم میشه سریع برام تخلیش کنه یا نه برگردم پیش عشقم مخابرات :ی
متنوعهنقل قول:
37.221
2.185
2.189
و بعضی وقتا هم 5.233 میاد ولی تعدادشون خیلی کمه
میگم ادیتور این فروم چطور درست میشه مال من هیچی نداره حتی میزنم رو نقل قول عمل نمیکنه چطور پیشرفته میشه ؟
نقل قول:
من 6 -7 بار ریست کردم همه اش رو 5.233 تغییر نمی کنه:n29:
گروه ما خیلی شلوغه و بیشتر کاربرای قدیمی رو دربر میگیره به همین دلیل کاربرای جدید احتمالش خیلی کمه که توی گروه ما بیفتننقل قول:
دوست عزیز شما که 10 مگ داری ریت دانلود رو چنده نوسان داره یا نه ؟
حتما شما تاپیکو مرتب دنبال نمیکنینقل قول:
من قبلا میگفتم منتقل میشه واقعا هم میشد خیلیا هم استفاده کردن از این روش بعدش هم که فهمیدم منتقل نمیشه باز همینجا گفتم :n33: