عاقا ما یک بار رفتیم میدان تیر برای تیر اندازی جهت درس امادگی دفاعی سال سوم دبیرستان ....اونجا رو برامون جهنم کردند ایا اموزشی هم اونطوریه ؟؟؟؟؟؟:n02:
Printable View
عاقا ما یک بار رفتیم میدان تیر برای تیر اندازی جهت درس امادگی دفاعی سال سوم دبیرستان ....اونجا رو برامون جهنم کردند ایا اموزشی هم اونطوریه ؟؟؟؟؟؟:n02:
اولش که میری اون تو هرکسی ازت سوال می پرسه بگو توجیه نیستم!:n10: کاری به کارت ندارن تا زمانیکه همه چیز را آموزش بدن.نقل قول:
بعد از یک مدتی کم کم یاد میگیری همه چیزو.
آخرشم میری میدون تیر و تیراندازی می کنی و یک شب هم مثله سرخپوستا میریزن تو خابگاهتون دمه گوشِت تیر میزنن از خواب بپری بری با بیژامه بیرون و مثله وقتی که خرمشهر را کشف کردن و به مانند این عراقی ها که با زیرپوش و بیژامه دستمال سفید دستشون گرفتن و کُردی میرقصیدن از ترسشون،میای بیرون خابگاه وسینه خیز وکلاغ پر میری تا خشمشون بخوابه!! :n24:
آخرشم یک اردو میری تا صبح پیاده روی و ... وقتی هم برگردی مرخصی از آموزش.
در کل یه کم اغراق کردم ولی مثله برق میگذره و رفیق زیاد پیدا می کنی .
اونجا همه کَچَل هستن و هیچ فرقی بین کسی نیست. چه اون کسی که باباش بنز سوار میشه چه کسی که باباش خر سوار میشه:n16:
تمام
جدی؟!نقل قول:
یعنی هیچ راهی نیست؟ آخه مشاور نظام وظیفه به من گفت با برگ اعزام میشه اما از هر کی میپرسم میگن رفیم ندادن. گفتن ازیگان نامه بیار.
نقل قول:
خدا اینا یعنی مثل سرخپوست ها گلیلیلیللی میکن میان تو .... تا خشمشون بخوابه !!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دارم ممنون میشم دوستان یا شما جواب بدین:n16::n12: :
- بعد از اموزشی وقتی مرخصی اومدی از کجا میدونی که کدوم یگان افتادی برای دوره خدمت ؟
- فاصله بین مرخصی و فهمیدن افتادن در کدوم یگان برای دوره خدمت چقدر مرخصی هست ؟
- داداش فقط یک سوال دیگه بعد از ظهر چی کار میکنن هم در اموزشی و هم در یگان ؟؟؟؟؟؟
10 که خاموشی هست ، صبح ساعت 5 بیار باش انکادر > نماز > صبحونه > ورزش صبح گاهی > اموزش رژه و .. > کلاس تئوری > نماز > نهار و ....بعدش نمیدونم چی میشه چی کار میکنن تا ساعت 10 شب ؟؟؟؟؟؟
سلام
سربازان دیپلم که سپاه افتادن را برای آموزشی کجا میبرن ؟
یعنی کدام مراکز آموزشی سپاه فقط سربازان دیپلم را پذیرش میکنند ؟
1- بعد از اردو که روز آخر است برگه های ترخیص را خدمت شما به همراه برگه اعلام درجه و آدرس یگان و محل و ساعت مراجعه را ارائه می کنند که در آن برگه ها یگان و آدرسش مشخص است . کلا قبل از اینکه مرخص بشی سوال بدون جوابی برای شما باقی نمی گذارند. خیالت راحت. بعد سوار اتوبوس هایی که خوده پادگان برای شما در نظر گرفته می شوید و میاید چند روز مرخصی در منزل.نقل قول:
2-قبل از اینکه آموزشی مرخص شوید آدرس و محل مراجعه یگان مشخص می شود.
3- بعد از ظهر اگر دوست داشته باشی و مرخصی ساعتی بدهند می تونی بعضی وقت ها بری یه گشتی بیرون پادگان در ساعت مقرر بزنی. بیشتره اوقات بچه ها می روند یک حمام(حمام به نوبت است) یا لباس می شورند و یا خریدی می کنند (اگر در پادگان بوفه باشد). بقیه هم پوتین هاشونو واکس می زنند و بعد نماز و شام و مسواک و لالا... :n11:
این خبرو شنیدید؟:n04:
تصویب شد: یک نوه والدین شهدا از سربازی معاف میشود
یعنی واقعا نوه شهدا معاف میشن؟:n04:
سلام
من 32 سال سن دارم و غیبت و با تحصیلات دیپلم و کار تخصصی تعمیرات کامپیوتر و شبکه انجام میدم و متاهل نیز هستم و میخوام دیگه این وضعیت رو تمام کنم و برم خدمت.
در ضمن من دو تا بیماری (مشکل نارسایی خفیف دریچه میترال و اختلالات شدید تنفسی از بینی ) را دارم باید چکار کنم و چه شرایطی برام پیش میاد ؟
آیا محل خدمت در شهر خودم میشه و میتونم به همسرم سر بزنم یا نه ؟
چطوری میتونم روز برگی بگیرم؟
امکانش هست که بعد از ظهرها بتونم مرخص باشم؟
کسی هست شرایطش مثل من باشه؟
خواهشا هرکس اطلاع داره جواب بده ممنون.
این که در متن خبر آمده که باید جد یا جده ناتوان باشه و نیاز مند مراقبت. باز هم قانون گذاز دست متصدی رو باز گذاشته چون که بلاخره اگر فرزند دختر یا پسر والدین شهید در قید حیات باشن دیگه نیازی به نوه برای مراقبت نیست از طرفی اثبات این که جد یا جده نیاز به کمک هستند هم حودش هفت خوانی داره در کمیسون پزشکی.نقل قول:
دوستان سپاه که دیگه سرباز لیسانس بدون دوره تکمیلی نمی گیره.میمونه ارتش و نیروی انتظامی.حالا از بین این دو تا احتمالش بیشتره اول تیر کدوم بیفتیم؟یه مدته تو دوست و فامیل ما همه میفتن پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه شهر خودمون.
سلام به همگی
بچه ها من یه سوال خیلی مهم داشتم
من حقیقتش لسیانس می خوندم ول کردم دانشگاه بهم فوق دیپلم داد بعدش رفتم سربازی مدرک رو بهشون نشون دادم حواسشون نبود برام همون لیسانس رو ثبت سیستم کردن الان هم ستوان سومی بهم دادن
برام بعد ها مشکل ساز نمیشه؟
اگه بخوام درستش کنم باید چکار کنم؟بهم نگن متقلب.
بچه ها ممنون میشم سری جواب بدین چون واقعا برام مهمه
مرسی
نیرو هوایی سپاه شهرتون (هوافضا) هنوزم بدون تکمیلی میگیره! فقط باید یه پاسدار معرفتون باشه ، همین!نقل قول:
من 3 تا از دوستام تو فرودگاه کرمانشاهن با مدرک لیسانس و بدون حتی 1 روز سابقه بسیج
ممنون ولی الان دیر شده اقدام کردیم گفتن سایتو بستن دیگه برا اول تیر نمیگیرن.منم یه بار تمدید کردم دیگه نمیتونم عقب بندازم.حالا به نظرت بین ارتش و نیرو انتظامی کدوم محتمل تره؟نقل قول:
دوستانی که تجربه دارن کمک کنن . من احتمالا اعزام شهریور هستم ......:n16:
میخواستم ببینم در اموزشی و بعدش در یگان در طول خدمت : وسیله ها ی شخصی و لباس و لوازم که با خودت اوردی .. رو باید کجا بزاری ؟ ایا کمد میدن به هر شخص ؟ تو اموزشی و یگان فرق میکنه ؟
و ایا اجباری در خوابگاه در تخت خواب مشخصی باشی ؟ بالا یا پایین ؟!
غذاهایی که در خدمت میدهند بجز صتحانه که تخم مرغ و سیب زمینی(که توی شام هم هست)مرباکره عسل خرما پنیر... و نهار که استانبولی یا برنج و خورشتی هفته ای یکبار با تن یا کباب کوبیده هستن اینایی که گذاشتمو رو بیشتر برای شام میدند و در ماه مبارک رمضان انقدر آش خواهید خورد که تا سالها بعد از خوردن هر نوع آش بیزار می شوید + میوه و گاهاً سبزی
دمپایی ابری(دوغش مال خودمونه خریدیم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نان که باتوجه محل خدمت متمایزه برا ما که آرد بلوطی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همبر! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرغ سوخاری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رطب خرما که باتوجه به جنوبی بودن محل خدمت بیشتر میدهند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتلت سبزی تخم مرغ یا کوکوسبزی و خورشت وحشت و جزیره را هم اضاف کنید عکسش نبود البته ما کلی اعتراض کردیم تا خورشت وحشت به خورشت بادمجان تبدیل شده و یک باقیات صالحات از خود برجا نهادیم
(توضیحاتم مربوط به ارتشه و جاهای دیگه رو خبرندارم کیفیت به چه صورتیست)نقل قول:
شرایط در آموزشی با یگان خیلی فرق داره شما در اموزشی لوازمت رو توی انبار داخل آسایشگاه که برای همینکاره(یا کمد داره یا نداره بستگی داره کجا بیوفتی) یا اگر جا نبود زیر تختت میزاری و بهتره کیفت محکم قفل داشته باشه( قصه ی مالتو حفظ کن همسایتو دزد نکنه) و اما یگان فضای بیشتر و آزادتری برای وسایلت داری اگر سرباز عادی هستی که شبیه همون آموزشی آسایشگاه و... داری ولی اگر دانشجو وظیفه ای میفرستنت سویت پیش هم سنوسالای خودت اونجا کمد دیواری داره
تخت آموزشی هم توافقیه گاهی هم اجباریه اما سعی کن نزدیک پنجره بگیری آفتاب بهش بخوره جکوجونوراش بپره یا وسط باشه گوشه ها نباشه گوشه ها گال داره برای جلوگیری از گال هم نظافت زیاد داشته باش تا گالی نشی که اگر شدی گالها زیر پوستت تونل سازی میکنند و اینقد خودتو میخارونی که خون جاری می شود و اگر گالی شدی پماد ضد گال بگیر بمال به موضع
تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:.من پیرو صحبت های دوستمون زمانیکه که اعزام شدیم به آموزشی به ترتیب قد افراد را شماره گذاری کردن برای صف و به همون ترتیب برامون تخت انتخاب کردن. یعنی دلبخواه نبود و هرکس به ترتیب شماره رفت سراغ تختش. بعد بغل تخت یک کمد برای هر فرد بود. ولی قفل را خودت باید می خریدی براش. اینکه یک قفل همراهت باشه برای زیپ کیفت. آموزش اینجوری بود. یگان فضای بهتری داری و اوضاع بهتره:n23:
سلامنقل قول:
چرا میگیرن
اصلا ملاک دوره تکمیلی نیست
نداشته باشید میرین اموزشی .
ملاک بسیجی بودن شماست.
اما معرف پاسداراگه داشته باشید که بهتر. اما مطمین باشید که میگیره
وگرنه خیلیا دوره تکمیلی ندارن و گرفتن چه نیروی زمینی و چه نیروی هوایی
نقل قول:
هیچ کس پیدا نمیشه جواب من رو بده؟؟
یعنی کسی اطلاعی نداره که وضعیت من به چه صورت خواهد بود؟؟؟
خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید.
من کسی را نمیشناسم شرایطش مثله شما باشدنقل قول:
برادره من برای اینکه از وضعیت جسمانیت مطلع بشی پیش لااقل 2 تا دکتر مطلع با اصول سازمان وظیفه برو معاینه شوی و مشورت بگیری که شامل معافیت پزشکی می شوی یا نه/
در مورد اینکه در شهره خودت میفتی یا خیر بستگی دارد به اینکه تصمیم چه می گیرند سازمان. به هرحال تا آنجا که من می دانم چون غیبت داری و دیپلم هم هستی ممکن هم هست شهرستان بفتی. باز هم جلوی ضرر را هر وقت بگیری منفعته. برو خدمت توکل بر خدا...
دکتر رفتم میخوام برم دنبال معافیت پزشکی اما احتمالش کمه دکتر گفت شاید معاف از رزم بشم.
احتمالا تا هفته دیگه دفترچه پست می کنم.
الان مشکلم فقط متاهل بودنمه میخوام بدونم که بعد از اموزشی مرخصی چطوری میدن و من که متاهل هستم سخت میگیرن یا نه و درهفته میتونم به همسرم سر بزنم ... تنها مشکلم همینه.
در جایی که ما خدمت می کردیم اون زمان به اونهایی که متاهل بودن مرخصی هفته ی یک بار را حتما می دادن حتی در آموزشی. خیالت راحت من جات بودم سریع میرفتمنقل قول:
سلام دوستان من بابام 89روز سابقه جبهه داره خودمم متولد68 ام و در حال خدمت میخوام بدونم واسه این 89روز به من کسری تعلق میگیره یا چون زیر 6ماهه نمیشه
سوال دوم بابام حدود 8ماه جبهه بوده ولی فقط 89روز براش ثبت شده چطور و به کجا میتونم اعتراض کنم و سابقه جبهه شو اصلاح کنم
سوال سوم برای گرفتن گواهی کسری چه مراحلی رو باید طی کنم اگه کسی میدونه از اول تا انتهای مسیر رو بهم بگه ممنون میشم چون در حال خدمت ام و مرخصی نمیتونم بگیرم
آیا قبل رفتن به محل خدمت بابا از محل خدمت خودم هم باید یک گواهی بگیرم یا نه کل مدارک لازم چی هست؟ زمان خاصی برای پیگیریش هست یا هر زمانی میتونم برم؟
اصلا معلوم نیست و سیستم کاملا به صورت رندوم و اعلام نیاز نیروی اون سازمان بکار گیرنده تقسیم میکنهنقل قول:
دوستان عزیز اگه کسی جواب سوالای منو میدونه لطفا راهنماییم کنه من در حال خدمتم و خیلی زود باید درخواست مرخصی بدم و برم دنبال کارای کسری
نقل قول:
مرسی از راهنماییت.
باز هم اگه کسی تجربه ای داره لطفا دریغ نکنه خیلی ممنونم...
سلام
کسی میدونه حقوق لیسانسه ها ماهی چقدره ؟!
به لیسانس چه درجه ای رو میدن ؟
بعدش در کل مسئولیت قبول کردن خوبه یا بد ؟؟؟؟؟ من حوصله مسئولیت رو ندارم . اگه نکنم برام سخت میگذره ؟!:n16:
حدودا 80 تومننقل قول:
در ارتش ستوانسومی
بسنگی به جو داره.در نظام در کل دستمال کشی به کار آدم میاد! ولی بدون اون هم می گذرد و چون می گذرد غمی نیست!
سربازی خیلی به شانس ربط داره اگر پارتی نداشته باشینقل قول:
خصوصا ارتش سخت گیره و هر چه از تهران دورتر عموما سخت تر
رفیق دارم که از دوری زده به سرش
در کل اگه پارتی جور کنی خیلی بهتره(چه در آموزشی و چه بعد اون)
کلا برای متاهلا اگه شهرشون نیفتن دردسر زیاد داره
نقل قول:لازم نیست لزوما خودت باشی.اتفاقا باید بابات پیگیری کنه مگر اینکه تواناییش رو نداشته باشه چون ایشونه که رفته جبهه نه شما!نقل قول:
اینجور چیزا رو فقط باید پیگیری کنی
سر و ته نداره. احتمالا از بنیاد شهید باید شروع کنی و شکایت هم همونجا بکنی با ارائه مدارک
ولی ارزش داره خصوصا اگه جای بد بیفتی قدر یک روزش رو هم می دونی اما جای راحتی باشی زیاد برات مهم نیست
اصولا برای کسری گرفتن بهتره یه نامه اشتغال به خدمت باشه که هم میشه از یگان آموزشی گرفت(البته اگه همکاری کنن) و هم یگان خدمتی
بعد از اون هم که اوکی شد هم کلی دوندگی تا ثبت سیستم ناجا بشه!
دوباره میپرسم شاید کسی جواب داد دوستان من بابام 89روز سابقه جبهه داره خودمم متولد68 ام و در حال خدمت میخوام بدونم واسه این 89روز به من کسری تعلق میگیره یا چون زیر 6ماهه نمیشه
سوال دوم بابام حدود 8ماه جبهه بوده ولی فقط 89روز براش ثبت شده چطور و به کجا میتونم اعتراض کنم و سابقه جبهه شو اصلاح کنم
سوال سوم برای گرفتن گواهی کسری چه مراحلی رو باید طی کنم اگه کسی میدونه از اول تا انتهای مسیر رو بهم بگه ممنون میشم چون در حال خدمت ام و مرخصی نمیتونم بگیرم
آیا قبل رفتن به محل خدمت بابا از محل خدمت خودم هم باید یک گواهی بگیرم یا نه کل مدارک لازم چی هست؟ زمان خاصی برای پیگیریش هست یا هر زمانی میتونم برم؟
خییلیی ممنون net doctor امیدوارم بتونم به نتیجه برسمنقل قول:
فقط نگفتی به اون 89 روزم کسری تعلق میگیره یه نه؟
و اینکه زمان خاصی برای پیگیری هست یا خیر چون تو همین تاپیک یه جا خوندم که گفته بود از تیرماه باید پیگیری کرد
ممنون میشم اگه سوال من رو هم جواب بدید.نقل قول:
خیلی جاها هست مثلا اباده شیراز یا میبدنقل قول:
بعد از دوره اموزشی تقسیمات به چه صورت انجام میشه ؟؟
نیروی انسانی همون شهری که اموزشی بودیم تقسیم میکنه یا نه میای شهر خودت از اونجا تقسیم میشی برای خدمت؟؟
پادگان اموزشی لیست سربازا رو میفرسته به نیروی انسانی ستاد فرماندهی اونجا هم بر اساس نیاز پادگان های دیگه تقسیم رو انجام میدننقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
نقل قول:
یعنی ستاد فرماندهی کل تهران میفرستن؟؟ اونا به شهرستانها تقسیم می کنن؟؟
مرسی که راهنمایی میکنی.
نیرویی که من خدمت می کردم این طوری بود .نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk