سعی کنید از دم در خونه یک سیم مستقیم بدون قطعی بکشید تا پای کامپیوتر
اگر دوتا سیم رو بهم وصل کنید
Printable View
سعی کنید از دم در خونه یک سیم مستقیم بدون قطعی بکشید تا پای کامپیوتر
اگر دوتا سیم رو بهم وصل کنید
با توجه به عکس زیر من 405 مگ دانلود کردم ، ولی من به جان خودم دقیقا 931 مگ دانلود کردم !!! خیلی عجیبهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سیمها ، من اشتباه کرده بودم و سیم ورودی اسپلیتر رو به یکی از پلاکهای خونه زده بودم ، و خروجی dsl رو به مودم و phone رو به یکی از تلفنها زده بودم ، با توجه به اینکه سایر پلاکهای تلفن صدای اینترنت میدادن من حوصله نداشتم دستکاری کنم و فکر میکردم فایده ای نداره ،
خلاصه سیم ورودی خونه رو مستقیم زدم با اسپلیتر و phone رفت برای کل پلاکها و dsl هم برای مودم ، همون موقع امتجان کردم 14 تا به نویزم اضافه شد (از 10 رفت 24) و شبش 931 مگ گرفتم .
البته من سرعتم تو روز هم خراب بود ، ولی خوب باز هم میگم شبها شانسیه ، دوباره دیدی سرعت کم شد ولی من توی این 20 روزی که داشتم فقط یه شب 450 تا گرفت وگرنا هرشب 60 مگ 16 مگ 30 مگ فوقش 100 مگ ، ولی دیشب مشخص بود یه تغییری کرده .
ایشالا همینجور بمونه !!!!
در ضمن قیمتا هم هیچ تغییری نکردن کی بود اقد شایعه پراکنی کرد!! ولی خوب مطمئنا سال دیگه بنزین گرون بشه اینترنت هم گرون میشه باهاش !!!!!!!
سلام. دوستان ایام نوروز ترافیک رایگان میشه؟ از چندم تا چندمه؟
بعیده ترافیک رو رایگان کنن یه بار انجام دادن واسه هفت پشتشون بس بود فکر کنم !
سعید داره منو میگه :n02: اگه زیرساخت های شهرهای جنوبی خرابن؛ کرمان افتضاحه البته نمیدونم چرا پارس بیشتر :n13: دیشب از ساعت ۱۱.۵ تا ۱۲ ظهر جمعه کلا قطع بود (کرمان) به قول خودشون مشکل پارس در مرکز مخابرت کرمان !!!نقل قول:
دیشب تهران مرکز بعثت هم ساعت 2 شب قطع شد گفتن فعلا اینترنتم قطعه تا صبح. بعدش درست شد
امروز سرعتم نسبت به روزهای دیگه افت داشته ::n15:
سرویس 512-4G :
سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما سرعت دانلودتون با اين سرويسي كه داريد چنده ؟
ممنون
چقدر من بدبختم خب جوابم رو بدید دیگهنقل قول:
ببین برادر اینجا کسایی میان که مشکل داشته باشن بعد از اینکه مشکلشون برطرف شد ، بای بای !!!()البته به غیر ازبعضی کاربرای ویژه سایت بخاطرهمین ... مشکلاتی بوجود میاد دیگهنقل قول:
سرویست اگر مشکل خاصی بوجود نیاد خودشون میگن حداکثر توی 7 روز کاری انجام میشه . (من خودم چهارشنبه رفتم شرکت ، یکشنبه وصل شد
بعدش هم ببین سرعت تمامی سرویس های محدود پارس توی روز به راحتی بالای 100 تا میره حتی برا بعضی ها 300 400 500 !!!!
یعنی مطمئن باش 512 بگیری سرعتت بالای 200 تاست (توی روز)
شبانه هم شهر به شهر که هیچ منطقه به منطقه و همسایه ها با هم و خودت هر شب فرق میکنه ، ولی اگر نویز خطت کم باشه با 512 دانلودت میتونم بت اطمینان بدم شبی بالای 500 مگه !!(نمیخام اغراق نمیکنم) ولی من خودم با 256 دیشب 913 مگ دانلود کردم .
سلامنقل قول:
معمولا روزها بین 400 تا 450 هست و در ساعات رایگان هم متغیره ولی حدودا 60-70 هست.
پارس آنلاین با این آنتی فیلتر tor (vidalia)i مشکل داره؟چند ماهی وصل میشد ولی الان مدتیه که دیگه وصل نمیشه. چطوریاست؟اگر مشکل داره تمدیدش نکنیم. دوستان با چی وارد فیس بوک میشن الان؟!!:n05:
سلام
نه برنامه پیاز هیچ مشکلی نداره به شرطی که ورژن آخرش رو داشته باشی و ساعت کامپیوترت تنظیم باشه .(من ورژن 2.4.7-alpha-1_en-US رو دارم)
میگم بهترین لیچر کدومه ؟؟ (قیمت مناسب و یا قیمت بالا با کیفیت بالا)
من کاملا تازه واردم ، آیا با خرید اکانتشون میشه فایل رو حین دانلود resume کرد (برای دانلود شبانه) ؟ سرعتشون چطوره ؟
خواهشا جواب ما رم بدید
همین الان اینترنت من 3 دقیقه قطع بود !
سلام
دوستان عیدی نمیدن امسال؟:دی
خبری نشده؟
فعلا که خبری نیس
من به فاصله دو جمعه قطعی ۸ و ۱۲ ساعته داشتم.برو خدا رو شکر کن علیرضا جان :n04:نقل قول:
میخواستم مراسم samsung galaxy s4 live bloging رو ببینم که ofline bloging ۱۲ ظهر روز دیگه دیدم:n24:
عیدی احتمالا اول فروردین یه 2 گیگ بدن نفری
سلام دوستان احتمالا بدرد نیمخورهنقل قول:
یکی منبعی داره که بپرسه عیدی میدن یا نه ؟؟
تقریبا مطمئنم 13 روز عید رو رایگان نمیکنن.دلیلش هم اینه که 2 سال قبل که رایگان کردن اکثر کاربرا (میشه گفت 90 درصد) سرویس محدود داشتن اما الان کسانی که سرویس نامحدود خریدن زیاد شدن و اگه 13 روز رو رایگان کنن در واقع حق اونا ضایع میشه و به پارس معترض میشن چون توقع دارن تو همه ساعات شبانه روز سرعتشون بالا باشه.به محدودها 1 یا 2 گیگابایت ترافیک میدن و به نامحدودها هم یک روز به قراردادشون اضافه میکنن.درست مثل عید 91.
سلام
یک سوال فنی ))
من 9 روز دیگه تا پایان تست 1 ماهه ام مونده ، میخام همین الان سرویس 512 بخرم ، به نظرتون اگه الان شارژش کنم 9 روز تستم میپره ، یا در واقع تا 9 روز دیگه همین تسته بعدش میشه 512 ؟؟
چون دیشب هم قطع شد اینترنتم ،میخام این اکانت تست هر چه سریعتر تمام شه ، رایگانش زهرماره این اکانت تست.
سرویس من 128 سرعتش
نست کردم این شد نتیجه
به نظرتون خوبه ؟ یا افتضاحه ؟!!!
بار دوم -- تست کردم این شد
و بار سوم !!!
یه چند بار دیگه تست کنم به 10 که هیچی احتمالا به 100 میرسه !!!
چرا اینطوریه ؟
دوستان سرویس ها گردون شدن! برین نگا کنین! :n05:
حالا فکر کردی بعدش حلوا میشه !!!!:n22:همینه که میبینی :n21:نقل قول:
۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ به سرویس های محدود اضافه شد . نامحدود و گیگ اضافه بدون تغییر:n01:
دوستان من تو شرکت پارس آنلاین دارم ۲۵۶ نامحدود ،،سرعت دانلودش گاهی به ۴۰۰ هم میرسه.!
۱-میخواستم ببینم برای خونه هم بگیرم همین حدود میشه سرعتش .؟
۲-چون مخابرات میگه ۵۱۲ ولی عملا سرعتش از ۶۴ بیشتر نمیشه ، پارس از نظر قطعی و پشتیبانی چطوریه ؟
دوستان خواهشا تنظیمات مودمتون نگاه کنیدببینیدروی چندبستندسرعتتون را.مال من ازدوباره روی 2مگ بستن.مرسی
برای من که دانلودم همچنان روی 4 مگ بسته شده. سرویس 512-4Gنقل قول:
به جاش هزینه آبونمان مخابرات رو ورداشتن
ای بابا ساعت ویندوز چرا عوض شده امشب ساعت 12 شد ساعت من یک ساعت جلو کشیده شد و سر اون ساعت 1 شب شروع به دانلود کرده و یک گیگ حجمم پرید ، ساعت ویندوزمم هم اتوماتیک هست internet time
برای کسی اینطوری شده؟
آیا ساعت ها عقب یا جلو کشیده شده؟
دقیقا همین بلا دیشب سر منم اومد ساعت 1 شروع کرده بود به دانلود 6 م قطع کرده بود !نقل قول:
یه گیگ و نیم از شارژم پرید :n30:
برا منم اینجوری شده.همیجوریش حجم کم میارم حالا این یه گیگ هم الکی رفت:n03:نقل قول:
دوستا جواب منو چرا کسی نداد ؟
یه سرویس 128 دارم ، حداکثر سرعت دانلودی که میتونم داشته باشم هم در روز و هم در شب چقدره ؟
اگه میشه جواب بدید ببینم اگه کمه بیاد چیکار کنم
وقتی قراردادم تموم بشه چند روز بعد خط ازاد میشه؟
لعنتی ها می خوان 2 گیگ هدیه بدن بعد میان ساعت رو دستکاری می کنن حجممون بپره این به اون در بشه :n21:
یکی دو بار باهاتون تماس میگیرن پس چرا تمدید نمکنین و یه مهلتی میدن بهتون تا تمدید کنید ( فکر کنم حدود 10 روز) که اگه نکنید میگن خط شما رو از رانژه در میارننقل قول:
ساعت پارس که 1 فروردین عوض میشه.اینبار مشکل از ساعت ویندوز بوده.البته 1 فروردین هم باید مواظب باشید چون اونموقع نوبت پارس میرسه که ساعتو تغییر بده.نقل قول:
اگه سرویس محدود منظورتونه سرعت روزانش باید بین 120 تا 140 کیلوبایت باشه و شبها هم بین 15 تا 30 کیلوبایت.اگه از این اعداد بالاتر رفت بخاطر خلوت بودن منطقه مخابراتیه و اگه پایینتر اومد بخاطر شلوغی منطقه مخابراتی یا مشکل در کیفیت خط تلفن.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:منم دانلود نداشتم ولی دیشب دیدم ساعت عوض شده. این تنظیمات کامپیوتره که اینجوری میشه. فکر کنم یک بار هم چند روز قبل از اول مهر اینطوری میشه.نقل قول:
نقل قول:من 128 دارم سرعت روزانه ش در حدود 320 هست و شب ها هم حدود 30 هستش. از ساعت 4 به بعد تقریباً میره بالای 50. یه سره تا حالا امتحان نکردم که ببینم چقدر دانلود می کنه.نقل قول:
یعنی چطور میشه و چکار باید کرد ؟نقل قول: