نقل قول:
الان دیگه نزدیک به یک ماه کمتر هست که این مشکل رو من هم دارم. این قطع شدن ها برای من اتز ساعت 1 بامداد آغاز می شه و گاهی هر ده دقیقه یک بار تکرار می شه و این هم فریب تازه ی شاتل هست برای اینکه کسی دریافت شبانه درست و حسابی نداشته باشه
Printable View
نقل قول:
الان دیگه نزدیک به یک ماه کمتر هست که این مشکل رو من هم دارم. این قطع شدن ها برای من اتز ساعت 1 بامداد آغاز می شه و گاهی هر ده دقیقه یک بار تکرار می شه و این هم فریب تازه ی شاتل هست برای اینکه کسی دریافت شبانه درست و حسابی نداشته باشه
این هم خبر جدید که برای من توی پنل زدن :(
برای بقیه دوستان اصفهانی هم این خبر را فرستادن؟نقل قول:
مشترك گرامي
ضمن عرض پوزش به اطلاع می رسانیم به علت انجام عملیات Maintenance روز جمعه مورخ 1389/05/08 بین ساعات 00:00 تا 8:00 بامداد سرویس اینترنت شما دچار اختلال می گردد.
از حسن همكاری و صبوری شما سپاسگزاریم
گروه شرکت های شاتل
چون من 2 تا سرویس از دو مرکز مخابراتی متفاوت دارم برای هر 2 این پیغام آمده.
حالا این عملیات چی چی اس؟نقل قول:
فکر کنم برای همه زدن چون من اصفهان نیستمنقل قول:
جالب شده
وقتی به قول خودشون Maintenance نمیکردن این همه اختلال و مشکل داشت
خدا رحم کنه به حالا که میخوان Maintenance هم کنن
یعنی کلا قطع میشه 12 تا 8 صبح ؟
برای منم اومده اصفهان مرکز مخابرات امام خمینینقل قول:
شما کدوم مرکز هستید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این عملیات چی هست؟حتما اینا باید تو ساعات رایگان عملیات راه بندازن:13:؟
باز دوباره این شاشتل اومده بگه ما هم چیز بلدیم یک زمانی هم به مودم می گفتند CPE که مثلا ما کلاسمون بیشتره.نقل قول:
منظورشون عملیات تعمیر و ارتقاء هستش معلوم نیست می خوان چه بلایی سر مشترکا بیارن .
چرا اگر كسي 3 گيگ ترافيك بخره 3 گيگ رايگان ميدهنقل قول:
پس برای همه زدن.نقل قول:
میخوان همه را این 8 ساعت درست کنند؟؟!!! امیدوارم فقط به این 8 ساعت ختم بشه و به روز های بعدی نکشه.....
نوشتن دچار اختلال میشه اما فکر کنم باید روی همون قطع شدن حساب کنیم.
من مرکز مخابراتی ولیعصر و مرکز مخابراتی شهید قندی.نقل قول:
باز هم خوبه شعورشون رسیده ساعاتی بزارن که کسی نیاز حیاتی به اینترنت ندارد.
برای من که نه ایمیلی اومده نه در صفحه اصلی سایت پیغامی هستنقل قول:
برای بقیه بچه های اصفهان پیغامی اومده؟
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
برای منم اومدهنقل قول:
مرکز منتظری هستم
نقل قول:
چرا اگر كسي 3 گيگ ترافيك بخره 3 گيگ رايگان ميده
برای منم در این رابطه چیزی نیومدهنقل قول:
برای من که نه ایمیلی اومده نه در صفحه اصلی سایت پیغامی هست
برای بقیه بچه های اصفهان پیغامی اومده؟
ولی اگه اینجوری باشه نمیصرفه همون 1 گیگ بخر 2 گیگ ببر خیلی بهتر بود:31:
سلامنقل قول:
تایید میشه واسه منم زدند
مرکز ردانی پور
اینم برای خالی نبودن عریضه
بابا گور بابای شاتل من اگر این چند روزه کار مهم نداشتم محال بود از این شاشتل سرویس بگیرم!نقل قول:
بیا دوتامون بریم صبانت از این شاشتل دزد بهتره!
من پارسال از صبا یه اکانت 128 داشتم سرعتم تا 90 میومد بعضی وقت ها !
انصافا صبانت توی بستن down stream ها و سرعت آپلود به نسبت بقیه اوله!
من فقط با صبانت یه مشکل داشتم تازه اونم مال نمایندگیش بود که ادبش کردم!
آخه یه بار اکانت 10 گیگ کرفته بودم و تا 4یا 5روز به تموم شدن اکانت مصرف نکرده بودم و مسافرت بودم
این نمایندگی هم بیچاره با نیت خیر دیده بود من نمیتونم تنهایی از پس این 10 گیگ بر بیام یه 4گیگ رو برای کمک به ما خودش مصرف کرده بود.:31:
ما هم فهمیدیمو خلاصه زنگ زدیم بعد یارو گفت آره ما ما یه جسارتی کردیم و اکانت خود مغازه نمایندگی رو داد و گفت شما بیا از این مصرف کن !
منم تا تونستم دانلود کردم و از اون به بعد قرار داد رو بهم زدم!
ولی بازم میگم خود صبا مشکلی نداره!
تازه همه ی کافی نت های توی قم با صبا کار میکنن و قطعی هاش واقعا کمه .
حالا خواستی از یه نمایندگی دیگش میگیریم که دزد نباشه.:46:
(این نمایندگی که من گرفتم همونه که توی صفاییه هست و توی کوچه میره.
و اونی که تو پاساژه نیست.!)
تازه اینم بگم که طبق گفته ی بعضی ها شبانه ی صبا برای همه ی مشترک ها روی 2مگ و 1مگ بسته شده!
منتها من الان موندم این یه ماه رو چطور با این آقا دزده سر کنم!:41:
چون دوستان گفتن پول رو پس نمیده!
اخه من دل استوار (مطمئن) هستم که 10% هم نمیان 3 گیگ رو بخرن 15 هزار تومن و شاتل هم 3 گیگ روش بده. کسی 6 گیگی نیاز نداره ولی همه 3 گیگ نیاز دارن. شاتل هم اومده از این ترفند تازه ی خودش بهره برده و با این کار هم به اصطلاح و به صورت گفتاری هدیه داده ولی در عمل هیچ کاری نکرده.نقل قول:
توی کنترل پنلم نوشته::2:
نقل قول:
ضمن عرض پوزش به اطلاع می رسانیم به علت انجام عملیات Maintenance روز جمعه مورخ 1389/05/08 بین ساعات 00:00 تا 8:00 بامداد سرویس اینترنت شما دچار اختلال می گردد.
گروه شرکت های شاتل
حالا منظورش 0 تا 8 بامداد جمعه بوده یا شنبه ؟
اخه گفتن جمعه
اشتباهی حذف شود.
جمعه دیگهنقل قول:
ساعت 23:59 دقیقه پنجشنبه - بعدش میشه جمعه:31::27:
برای بقیه دوستان همه نوشته؟!
تولدت کیه بیایم ازت حجم بگیریم:31:نقل قول:
دوستان این شاتل برام این پیام رو فرستاده برای بقیه هم فرستاده؟
حالا من موندم که این عملیاتMaintenance چیه؟نقل قول:
مشترك گرامي
گروه شرکت های شاتل
نکنه سرعتم صفر بشه بیچاره بشم هنوز یکماه نیست من ای دی اس ال گرفتم
شبانه هم دیگه تعطیل شد
بیچاره شدم رفت
فردا.. ولی توی مشخصات ویرایش کردم 10 ام:27::31:نقل قول:
البته بچه ها میگن به شیراز نمیدن:41:
این ماه 2گیگ اضاف دادن من دوره جدیدم شنبه شروع میشه GB 1.72 هنوز دارم ..
چند تا پست قبل تر را نگاه کن نوشتم که...نقل قول:
من پرسیدم گفت اختلال....
مشترك گرامي
گروه شرکت های شاتل
-----------------------------------------------------------------------------------
دوستان این پیغام برای من هم اومده.می خوان چیکار کنن یعنی؟
براي منم نوشته. خدا كنه در حين عمليات سرعت ها رو 2 مگ كنن بعد براي هميشه يادشون بره كم كنن!............... سيا بيدار شو....... بيدار شو چقدر ميخوابي....... آخيش چه خوابي بود
خيلي بي شرف هستن شب ها سرعت اكثر سرور ها رو محدود ميكنن. من از پولي كه هر ماه ميدم و ميدزدين نميگذرم و حرومتون ميكنم شاتلي هاي كثيف.
سلام
آقا چراغ ADSL من روشن و ثابت هست ولی چراغ اینترنت قرمز هست(و سبز نمیشه که وصل شه) زنگ هم زدم پشتیبانی مزخرف میگه...مشکل از چی میتونه باشه؟؟
Connectoin: PPPOE
Linksys 120N
مودمت را Bridge کانفیک کن و کانکت شو ببین چه اروری میده...نقل قول:
پشتیبانی چی میگه؟!
آموزش Bridge کجاست؟؟
فکر نکنم اتفاق خاصی بیافته چون تو تهران هم زنگ میزدن میگفتن مرکز شما رو ارتقا دادیم ولی بچه ها می گفتند هیچ فرقی نکرده تازه بدتر هم شده . شاتل = شانس یا شاشتل. البته مورد دوم بیشتره چون به چند نفر تو قم گفتن چون شما پر مصرف هستید نمی تونیم به شما سرویس 2 مگ بدیم به همین راحتی.نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.shatel.ir/fa/support/docs/
چی داره بگه؟ میگه مودم شما تحت ساپورت نیست من خودم Wag160N دارم هر وقت زنگ میزدم مشکلی بود از همین چیزها به من میگفت جالب این بود بیشتر موارد هم مشکل از سمت مرکز بود و خودم هر مشکلی پیش میامد اول زنگ میزدم ببینم مرکز مشکل نداره بعد خودم درستش میکردم ولی یکسری خیلی عصبی شدم 3 ساعت طول کشید تا خود بی فکرشون بفهمن مرکز مشکل داره جالبه زنها که دیوانه هستند میگفت مودمت خرابه ببر گارانتی.نقل قول:
لینکسیس یک سیستمی داره اگر در حالت PPPOE کانکت نشه خودش پورت رو ریست میکنه واسه همین هر سری زنگ میزدم چک کنند برام هی میگفتن چیر الینکت میپره تو کتشون هم نمیرفت من هرچی میگفتم طراحی مودم اینجوریه.
خوب بگین مودم زاکسل هست...نقل قول:
منم به خاطر همین از خودشون گرفته وگرنه میدونستم لینکسیس بهتره...
شاتل هر روز بدتر از ديروز
به پينگ توجه كنيد !!
آخه دروغ به گروه خونی من نمیسازه:27:نقل قول:
شاتل که خودش مودم رو خیلی گرون میده ولی من قیمت کردم همین مودمها تو بازار با گارانتی دلسا 15 تومن ارزونتره. آخه شما نمی دونی چه چیزهایی بین من و اینها گذشته اگر بدونی مخت سوت میکشه. تو چت آنلاین یک مدل از مودهای زاکسل رو میدم میگم این رو ساپورت می کنید میگه نه ما فقط همون 2 مدل رو که خودمون میفروشیم ساپورت میکنیم:18:.
من دیدم لاوان مودمی را که شاتل میداد 89 تومان لاوان میداد 110 تومان:19:نقل قول:
کد:http://loveon.ir/price.html
اون که معتبر نیست اینه:نقل قول:
بعدش همیشه بازار از فروش آنلاین کمتره. فکر نکنم بورس کامپیوتر شیراز خیلی گرونتر از تهران باشه.کد:www.mylavan.com
من خودم قبل از اینکه ازشون بگیرم توی بازار قیمت کردم فکر کنم 5 تومان بیشتر بود توی بازارنقل قول:
توی نت هم سرچ بزنی زیر 92 به بالاست فقط پرشین تولز میده 89 ...
زاکسل رو 10 تومن گرونتر از بازار میدن.نخرین آقا نخرید از اینها اونم این مارک رو...
نقل قول:
بله گویا شامل شیراز نمی شه. تنها اصفهان و تهران و تبریز و کرج
من میخام برم art home 64 چطوره سرعتش؟
سرعت 8 تا 10هست..نقل قول:
فقط به درد چت کردن می خورا اونم اگه نخوای voice یا وب کم بدی:2:نقل قول:
چقدر قانع!!!!!!نقل قول: