سلامنقل قول:
درسته دیگه، 256 سرعتش همینه اگه شما میگین تا 64 هم میره درسته و نفره ای 256 تا همین قدر میره
کلا دیگه نامحدود به درد نمیخوره چون همه شرکت ها مصرف منصفانه گذاشتن
شما یه سرویس محدود با شبانه رایگان بگیری به صرفه تر هست
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
درسته دیگه، 256 سرعتش همینه اگه شما میگین تا 64 هم میره درسته و نفره ای 256 تا همین قدر میره
کلا دیگه نامحدود به درد نمیخوره چون همه شرکت ها مصرف منصفانه گذاشتن
شما یه سرویس محدود با شبانه رایگان بگیری به صرفه تر هست
موفق باشید
سلام دوستان قضیه این چیه؟
ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﭘﺮﺳﺮﻋﺖ ﭼﺎﺑﮏ 120 ﮔﻴﮓ ﺩﺭ 12ﻣﺎﻩ (2 ﺗﺎ 8 ﺻﺒﺢ
ﺭﺍﻳﮕﺎﻥ ) 1024 296000 ریال
120 گیگ سرعت ۱ مگ سی تومن؟ داریم مگه؟
کدوم قسمت رو شما دیدید؟ تو قسمت تعرفه های سایت که 312576 تومن به صورت یکساله هست که تقسیم کنید هر ماهش 26 تومن می افته.نقل قول:
بابت پاسخ ممنون.نقل قول:
طلایی اونوقت چطوریه؟
جواب سوال دومم رو کسی نمیدونه؟ میخوام ده مگ حجمی بگیرم ولی نمیدونم تو ساعات رایگان همین سرعتی که دارم تقسیم بر یه عددی میشه یا اینکه کاری به سرعت من نداره و در هر حال تا نزدیک 250 سرعت میره. :n13:
من کشش خطم نزدیک سه مگابایته الان میترسم اینو بگیرم ولی سرعت خودمو تقسیم بر یه عددی کنن.
نه ده مگ بگیری روزا رو 380 هستی شبا 256، مشکلی نداره
یه ماه شد که هنوز در انتظار پورت هستیم !! با اینکه دو بار قبل از ثبت نام با عزیزان در آسیاتک هماهنگی انجام شد و فرمودند پورت خالی موجود هست !! ... :n24: اینجا نماینده آسیاتک داره یا نه ؟ ... هر 4 و 5 روز زنگ میزنیم میگن هفته بعد انشالله وصل میشه میگم زمان دقیق بدید میگه معلوم نمیکنه !! ...
نیاز به نماینده نیست خودتون هر روز برید اینجا نگاه کنید ببنید پورت خالی شده یانهنقل قول:
1544.ir
نه اون قیمت هر ماهشه ... ضربدر 12 کن میشه قیمت کل. 355200 تومن.نقل قول:
---
و البته 9% هم میاد روش فک کنم.
اگه کشش خطت نزدیک به 3 مگ هست سرویس 10 مگ رو نگیر چون مجبور میشن آخرش رو 3 مگ ببندن برات که در نهایت همون 3 مگ رو میگیری یا 2 بگیر رو 3 ببندن یا 4 بگیر روی 3 ببندن البته به نظرم 4 بهترهنقل قول:
سلام . دوستانی که به هر طریق مشکلی دارن و ناراضی هستن شمارشونو برای بنده بفرستن با توضیحی از مشکلشون که تو واحد ارتباط با مشتریان پیگیر کارشون باشم .
تابستون سال پیش به من گفتن پورت خالی دارن و سه ماه میگفتن هفته بعد یکیشون میگفت نفر دوم لیستی یکی دیگه میگفت نفر اولی یکی دیگه میگفت نفر هفتم آخرشم بیخیال شدم پولمو پس گرفتم پیشنهاد میدم بری جای دیگه اینترنت بگیرینقل قول:
--------------------------------------------
دوست عزیز از کجا بفهمیم واقعا شما در اسیاتک کار میکنید؟نقل قول:
شما فقط یه نکته رو به مسئولای رده بالات بگو که تبلیغ کدب حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک پیگرد قانونی داره .نقل قول:
اقای نعیما میشه بگید اگه مرکزی مشکل پهنای باند داشته باشه چطوری پییگیری کنیم که پهنای باند مرکز اضافه بشه؟نقل قول:
تماس که میگیریم اگه مشکل افت سرعت رو بیان کنیم قانون مسخره ضریب شرینگ و... رو وسط میکشن و کار به جایی نمیبره!
الان واضح نبود. فقط دو شب محدودیت برداشته شد بعد دوباره شرکت گرام محدود کرد یا شایدم خودجوش پهنای باند مرکزمون کم شدهنقل قول:
مشکل اینجاس که همکارنتون مشترکین رو به واحد noc متصل نمیکنننقل قول:
من اینجا از وضعیت خطم چیزی قرار ندادم.شما از کجا میگید خطم مشکل داره؟:n02:
---------------
------------------------
ok...فردا حتما یه تماس میگیرم...شیفت کاریتون از 8 شروع میشه دیگه؟نقل قول:
-------------------
چندین بار تماس گرفتم نمیدونم شاید با شما هم صحبت کرده باشم خیلی راحت میگن همینه که هست ناراحتی تخلیه کن فکر کنم شکم مسئولاتون با پول بدبختایی مثل ما خیلی بزرگ شده دیگه گنجایش نداره!نقل قول:
در ضمن پیگیریتون من کشته به دوست بالایی میگی بگو از فروم هستم تا پیگیری کنم !! یعنی خیلی زیزپوستی اعتراف میکنی که اکثرا پیگیری نمیکنن
---------------------
من سرعت روزانم خیلی برام مهم نیست. همون سه مگ کارمو راه میندازه. فقط دانلودم بالاس برای همین سرعت ساعات رایگان خیلی برام مهمه.نقل قول:
اگه همین سرویس هایی که شما گفتید تو ساعات رایگان 250 تا سرعت میدن که چه بهتر همینارو میگیرم. ولی اگه نه ناچارم همون ده مگ رو بگیرم.
پیام خصوصی فرستادم پیگیری میشه ؟نقل قول:
--------------------
دیشب دوباره برای من قاطی کرده بود سرعت دانلودم از سرور خارجی به جای 95 اومده بود روی 450 کیلو :n01:
همیشه یه سری افراد کم فکر و قدیمی پسند و بیسواد پیدا میشن که سعی در متوقف کردن همه چی دارن!نقل قول:
یه نفر نبود یه نظر بده دمتون گرم خدایی
در صورت امکان با مسئولین صحبت کنید و سرویسای ارزون تر با تایم رایگان اضافه کنید! من واقعا نیازی به 10 گیگ ندارم، یا اکثر دانشجویان توانایی پرداخت ماهی 40 تومن ندارن! البته من با آقای علی محمدی پارسال صحبت کردم اما ظاهراً توان پردازش حرفای منو نداشتن!نقل قول:
چی شده چرا منو نقل قول کردی؟نقل قول:
-------------------------------
بنده خدا رو ترسوندید :n02:
به نظرم خیلی خوبه یکی از پشتیبانی یک شرکت اینجا باشه تا مشکلات به صورت ویژه پیگیری بکنه
دوستان به نظرم به جای انتقاد تند کردند یک خورده بیشتر رعایت بکنند تا بشه از ایشون هم استفاده کرد:n16:
---------------------
دو تا سوالنقل قول:
اولا آیا قراره این شرکت شبانه رو مثل بقیه حذف کنه یا نه
دوما اگر میشه درباره این اطلاعیه بیشتر توضیح بدید آخه برای از کاربرا هنور محدود هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
ترس چی دوست عزیز؟
بنده در خدمتتون هستم
.
منظوری نداشتم
آخه یک بار یکی از کارشناسای های وب اومد تو فروم کاربرا اینقدر بهش انتقاد کردند بنده رفت پشت سرش هم نگاه نکرد
در هر صورت خوشحال میشم مشکلات کاربرا رو پیگیری کنید:n16:
------------------------
چرا هیچ فکری به حال پینگ نمیشه؟ پشتیبانی که همیشه پینگ 300-350 رو طبیعی و خوب اعلام میکنه. ماشالا حق به جانب هم میگن!نقل قول:
کشور ما زیرساختاش داغونه قبول اما وقتی مثلاً فلان pap پینگ خوبی داره اونموقع سوال پیش میاد که مشکل آسیاتک از چیه؟ پورت ها (و بالتبع مسیرهای خروج داده) در اختیار شرکت ها که طبیعتاً یکسانن. مشکل از روتینگ و سرور/روتر های آسیاتکه؟ یا ...
یه نکته اینکه هفته پیش به مدت 3-4 روز زمان تاخیر خوب شده بود و اکثراً زیر 200 میلی ثانیه بود(نسبت به دائماً بالای 300 خوبه!!) بازم برگشته به حالت قبل. دلیلش چیه؟؟ فک نکنم "فقط چهار روز" در طول این "3ماه"ـی که آسیاتک دارم اتفاقی بوده باشه.