هیچجوری، اینا فقط برای پیچوندن کاربر هستنقل قول:
Printable View
هیچجوری، اینا فقط برای پیچوندن کاربر هستنقل قول:
هیچی میگن باید بری سرویس یک ساله قرار داد ببندی با ما تا ساعت رایگان داشته باشینقل قول:
کسی اینجا پارس آنلاین داره؟ پینگ چطوره برای بازی؟
در مورد سوالت اطلاعی ندارم (که یه خط دیگه بگیری). ولی تجربه نشون داده خط های مختلف میتونن به طرز قابل توجهی کیفیت های مختلفی داشته باشن. چه از نظر snr چه از نظر خدمات اینترنت.نقل قول:
ولی یکی از دوستان اینجا درمورد برداشتن تیک ADSL2 و ADSL2+ در قسمت تنظیمات DSL modulation مودم راهنمایی کرده بود. من این رو تست کردم snr از 13 به 26 ارتقا پیدا کرد. شما هم بد نیست تست کنی.
درضمن اگه سیم کشی داخلی یا ورودی ساختمون مشکل داشته باشه حتما ارزش چک کردن داره قبل از اقدام به گرفتن یه خط دیگه
فردا صبح مخابرت میرم فوششون میدم امشب سرعت دانلود من شده 240 ولی حسابی داره حجم کم میکنه تو پانل چک میکنم . عمدا هم زدم یکسره دانلود بشه حدود 3 گیگ تا 6 نیم صبح دانلود کنم بعد برم مادرشون جلوی چشاشون بیارم .
راست فقط بگید باید پیشه کی برم ؟ طبقه سوم ؟ درسته ؟
2048 یکساله گرفتم . پولش هم نقدی 370 دادم پدر سگ های دزد مخابرات دزد
گند بزنن تو این مخابرات و تصمیم گیرنده های دزدش :n27::n21:به همون سرعت 100 که کمتر از نصف سرعت سرویس 2 مگ بود تو ساعات رایگان هم قناعت نکردن و کلا حذف شد شبانه و حجمم نابود شد دیشب :n29:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n21: :n21: :n21:!
حالا یقه کیو بگیرم ما ! از اون سازمان تنظیم مقررات تا به پایین همه تبصره هایی برای دزدی و ضایع کردن حق مشترک بدبخت دارن :n21:
متاسفانه دیشت حجم من هم کم شد :(
آشنای اول! نزدیک عید نوروز عجب عیدی به کاربراش هدیه کرد!
از دیشب حجم من هم کم میشه 2 مگ 5 گیگ شارژ ماهانه اگر حساب کنید سالی میشه 278400 تومن
زنگ زدم اسیاتک گفت منطقه شما فعال نیست بعد عید شاید اضافه بشیم
ایرانسل هم 3g انتن نمیده اینجا
فعلا تا سال دیگه صبر میکنم ببینم چی میشه
از دست دزد اول راحت میشیم یا نه
دوستانی که از این آشنای اخر کمپین گرفتن و حجمشون کم نمیشه سرعت دانلودشون توی ساعت رایگان برگشته به 240 یا نه یه تست بزنید و اطلاع رسانی کنید ممنون
از دیشب حجم من هم کم میشه 2 مگ 5 گیگ شارژ ماهانه اگر حساب کنید سالی میشه 278400 تومن
زنگ زدم اسیاتک گفت منطقه شما فعال نیست بعد عید شاید اضافه بشیم
ایرانسل هم 3g انتن نمیده اینجا
فعلا تا سال دیگه صبر میکنم ببینم چی میشه
از دست دزد اول راحت میشیم یا نه
دوستانی که از این آشنای اخر کمپین گرفتن و حجمشون کم نمیشه سرعت دانلودشون توی ساعت رایگان برگشته به 240 یا نه یه تست بزنید و اطلاع رسانی کنید ممنون
خیلی جالبه مخابرات که خودش وابسته به دولته آخرین شرکته که میاد آپ رو رایگان میکنه که اونم باز نکردهنقل قول:
بعد یکی مثل پارس آفلاین همون روزهای اول هم 25 درصد شارژ اضافه و هم آپلود رایگان رو اعمال کرده
خیلی های دیگه هم اینطوری کردن ، کلا الان اکثرا آپلود رو رایگان کردن ، شارژ 25 درصد هم تعدادی از شرکت ها اضافه بر اون دارن میدن
ببین کارمون به کجا رسیده که به نصف قانع شدیمنقل قول:
البته ناگفته نمونه مخابرات اومد یه سری حال ها داد و تقریبا تو تمام مراکزی که شرکت های دیگه نیستن تجهیزات راه اندازی کرد بعد کم کم نامحدود برداشت شبانه برداشت و ...
ولی خوب خیلی ها الان شبانه اصلا ندارن یا مثلا آسیاتک تا جایی که میدونم هم اینطوری سرویس 2 مگ شبانه 1 مگ میشه و ....
قطعی لینک های داخل و گیت وی بین الملل روی بستر هوواوی. کندی سرعت 40%
دوباره پینگ خراب شده و برگشتیم به هفته قبل
واقعا راست گفتن گیلانی جماعت همیشه تاریخ مطلوم بوده ، تو همه چیزها همینطوریم تو هیچ چیز شانس نداریم
چرا استان های دیگه اینطوری نیستن یهو کل استان همه سرویس دهنده ها یا ورودی ها با هم قطع میشه و هفته ها کاربراها باید فقط صبر کنن
من امروز صبح رفتم مخابرات مشکلمو حل کردن تهدید کردم فسخ میکنم که فوری برام اصلاح کردن ناچارا .
سرویس به کمپین تغییر دادن و 49 گیگ بهم دادن :n19::n11::n12:
خیر برنگشته ، سرعت از نصف کمتره ، هر سرعتی که بگیرید نصف کنید و یکم کمترش .نقل قول:
درودنقل قول:
حال نداد برادر ، سرمایه گذاری کرد برای سود خودش.
تمام شرکت هایی که من میشناسم به نوعی شبانه دارند ! به غیر از پارس آنلاین که فکر می کنم شبانه نداره .
شانس ؟ مظلوم ؟نقل قول:
دوست عزیز مابه التفاوت دادید وارد کمپین یکساله شدید ؟ سرویس پایه خودتون چند بود ؟؟نقل قول:
واضح تر بفرمایید دوستان دیگه که الان این مشکل رو دارن بتونن مشکلشون رو حل کنن .
سلام دوستان
آقا خواهشا اونایی که ماهانه هستن برای اینکه دانلود شبانه داشته باشن نیان کمپین سالانه بشن
الان این بی شرفا ( همونطور که قبلا حدس زده بودم ) بازم با گذاشتن مودم ایگان داره یوزر میگیرن تحت عنوان کمپین بهاره یا نورورزی
یعنی بی شرف تر از اینا آدم نیست تو ایران ، آقا والله اگه بیاین کمپین بشین اینا شاید 1 ماه سرعت خوب کنن دوباره وقتی یوزر جذب کردن سرعت شبانه سالانه ها رو هم محدود میکنن
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادته قبلا میگفتم ترسم ار اینه که کارهایی که ما میکنیم برای منصرف کردن بقیه آدما برای سرویس گرفتن از مخابرات ؟
بعدش مخابرات یه طرح میذاره همه دوباره میان یوزرش میشن؟
الان داره همون اتفاق می افته
مخابرات تعداد یوزرهایی که بخاطر حذف دانلود شبانشون از دست داده ، الان با گذاشتن کمپین نوروزی داره دوباره جذب میکنه
سلامنقل قول:
آره عالیه ، هرکاری که ملت گیلان رو از کثافت کاری این دزدا با خبر کنه خوبه
من توی هر فرومی که عضوم هستم به بچه های گیلانی میگم که وضعیت مخابرات چجوریه
-------------------------
برای تنظیم و مقررات هم شکایت بزن
چرا هر چن روز ی دفعه اینطوری میشه ؟نقل قول:
چیکار دارن میکنن ؟
از شانس بد تا سر کوچه ما اینترنت ایرانسل 3 جیه میرسی دم در دیگه نیست :n24::n34:
نسل سوخته ایم ما :n03: :n14: اون زمان dial-up میومدیم توقع نداشتیم ، الان فقط یه چیز انداختن بهمون اسمش اینترنت پر سرعت نامحدوده اما عملا اینترنت نا سرعت پر محدوده :n02:
داداش کاریش نمیشه کرد ، بعضی از بچه ها که مجبورن ، بقیه هم خب ملت همینن دیگه ، از اولش همین بودن . برای من سرعت هنوز از نصف یخورده کمتره .نقل قول:
من یه سرویس دهنده رو به دوستم پیشنهاد کردم اونم گرفته جواب نیازهاشو میده ، منم سر 6 ماه همینجوری باقی بمونه شیفت میکنم.
حالا ما که مجبور بودیم بمونیم ، اینا که خودشون رو میندازن تو هچل بعدا حالشون گرفته میشه .
من کلا هر جا میشینم وضعیت مخابرات رو واسه همه میگم ، این تنها کاریه که در دراز مدت اثر خودش رو میذاره ، لااقل اندازه سرویسی که به من ضرر زدن .
من دو مگ 8 گیگ ماهیانه از دزد اول داشتم (تا فردا تمومه:n31:) دیشب زدم دانلود دیدم داره کم می کنه از حجم . امروز صبح زنگ زدم طاهرنژاد یارو کپ کرد که شما از کجا شماره مستقیم اتاق ما رو داری :n02:(با موبایل زنگ زدم)
در مورد این دانلود شبانه و ... باهاش صحبت کردم همون حرف های تکراری گفت و اینکه (چون من حومه رشتم) برای ثبت نام و گرفتن اطلاعات برو مخابرات محل خودتون .
فقط این وسط یه چیزی رو لو داد که نمی دونم اجرایی کنن یا نه ( گاو دکفته بازاره ، کاراشون سر و ته نداره که :n27:) که بعد عید یعنی به زودی یه تعرفه نامحدود (فقط 128 و 256 ) می خوان بذارن (منم بهش گفتم همون دیال آپ سابق دیگه ):n31: میخنده مرتیکه :n04:
و اما از مخابرات محلمون جویا شدم .من که فرق این حالتی که داشتیم با این روش جدید رو نگرفتم . 2 مگ 5 گیگ (ماهی 24 تومن ) هر دو ماه رو قبض میاد با دانلود رایگان از 1 تا 7 صبح (احتمالا همون سرعت 120 برای دو مگ) .ماه به ماه هم حجم رو بهت میدن و نه یک دفعه و سر ماه حجم باقی مونده می سوزه :n04: شاهکاره واقعا نمیره ماه بعد :n21:
خوب همون ماه به ماه پرداخت می کردیم خوب این حرکت یعنی چی ؟!!!! :n13:
هیچ کسی پارس آنلاین نداره؟ آسیاتک چطور؟نقل قول:
اینو کجای دلم بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
نکته جالب ماجرا اینه که فقط IP گوشی مشکل داره، وگرنه اینستاگرام به راحتی با بروزر کامپیوتر باز میشه.
نقل قول:
اخیرا مشترکان برخی سرویسدهندههای اینترنتی در دسترسی به اینستاگرام با محدودیت مواجه شدهاند،
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت میگوید: اختلالی در دسترسی به این برنامه ایجاد نشده و مشکلات احتمالی مشترکان به دلیل مشکل IP کاربر است.
من اینو نمیفهمم، اینا که دیگه شبانه رایگان رو برداشتن. پس از لحاظ تئوری کیفیت اینترنت تو تمام ساعات باید ثابت باشه دیگه. چرا هنوز وارد ساعت 1 میشم سرعت دانلود به نصف کاهش و کیفیت پینگ و delay و time out به دوبرابر افزایش پیدا میکنه.
کم کم دارم به این فکر میکنم به خودم بمب ببندم نصف شب برم تو خونه طاهر نژاد
حرفی که زدی حتی به عنوان شوخی هم جالب نیست.نقل قول:
اگه منظورت جمله آخرمه که کاملا جدی گفتم. این حروم زاده های به هر قیمتی شده میخوان جیب خودشونو پر کنن. من ناراحتی اعصاب دارم میگیرم به خاطر رذالت اینانقل قول:
ولش کنید این آشنای اول رو خدا لعنت کنه اینا رو تست سرعت دانلود با سیمکارت همرا اول
بچه ها چند تا سوال در مورد اندیشه دارم لطفا جواب بدید.
سرعت نامحدود اندیشه ( 128 و 256 ) چقدره؟؟ و نامحدودش واقعا نامحدوده؟؟
دانلود رایگان شبانه اندیشه با چه سرعتی دانلود میکنه؟؟ و ایا محدودیت خاصی برای دانلود شبانه داره؟؟
تا اتمام "حداقل تبادل ترافیک" سرعت رو چند برابر می کنند و بعد از اون, سرعت واقعی میشه مثلآ برای 16 = 8 / 128 آره کاملآ نامحدود هستنقل قول:
ببخشید منظورتون از "حداقل تبادل ترافیک" چیه؟ وضعیت اینترنت 256 من در چهار پنج ماه گذشته به این شکله :نقل قول:
یکی دو روز قبل از اتمام شارژ ماهیانه سرعت از 30-25 به 120-100 میرسه :n09: و تا سه چهار روز بعد از شارژ مجدد هم این وضعیت ادامه پیدا میکنه تا اینکه سرعت دوباره به همون حدود 30-25 میرسه :n23:!!
لازم به ذکره که تا تابستون سرعت دانلود من همواره 60 بوده و بعد از اون به یکباره با این افت سرعت مواجه شدم :n38:! میخواستم بدونم این وضعیت طبیعیه؟
دوستانی که آشنای اول دارن در صورت تمایل می تونم براشون فایل هاشون رو دانلود کنم و روی هارد یا روی دی وی دی تو رشت تحویلشون بدم فقط بچه های آشنای اول حداقل کاری هست که میتونم براتون انجام بدم
قیمت خیلی ارزونتر از خرید گیگ توسط خودتون
سوالی بود تو پخ بپرسید
حجم منم دیشب کم شده (2 مگ آشنای دزد) :n34:
کسی نمیدونه اگه به 1 ساله تغییر سرویس بدیم هر موقع که خواستیم مثلا 2 ماه بعد میشه انصراف داد یا حتما باید
تا 1 سال کاربر مخابرات باشیم؟ مودم رایگان رو الان میدن؟
حذف شود ..........
سلامنقل قول:
نمیشه انصراف داد چون قرار داد بستید ، آره مودم میدن
به نظرم نکنید اینکارو ، چون اینا وقتی با این روش یوزر جذب کردن سرعت شبانه سالانه ها رو هم محدود میکنن
الان صحبت چند صفحه اخیر این تاپیک در مورده همین کثافت کاری مخابرات هست
حداقل تبادل ترافیک برای 128 میشه 6 و برای 256 میشه 16 گیگنقل قول:
ماه پیش برای منم اینجوری شد درهرصورت اون سرعت بالا رو از حداقل تبادل ترافیک این ماه کم کردن
نقل قول:در تائید حرف های ایشون ، سرعت سالانه ها الان هم محدود هست ،فعلا هر چه سرعت باشه مثلا 1 مگ سالانه سرعت از نصف کمتر میشه ، یعنی برای من مثلا الان شبی 60 کیلوبایت هست .نقل قول:
اونچه که ایشون میفرمایند کاهش سرعت به 2-3 هفته قبل هست که شبی 6-7 کیلوبایت شده بود ، یعغنی شیر 1 به 8 که به احتمال زیاد اینکار رو بعد از کمپین بهاره میکنن.
در مورد موردم هم مطمئن بشید بهتون میدن ، به من ندادن اون موقع گفتن تموم شده مودم ! جاش 2 گیگ ترافیک ماهانه اضافه کردن . کلا دزد قدری هستن برای خودشون ، نهایتا تصمیم با شماست .
از دیشب که ترافیکم تموم شده با مرورگر Chrome نمیتونم به این انجمن و سایت گوگل برم. وقتی میرم بلافاصله Redirect میشه به این آدرس:
کسی تجربه همچین چیزی داره؟
البته اگه بخوام دقیقتر بگم، بعد از گرفتن 100 مگ ترافیک رایگان این اتفاق افتاد.
ولی تو وFirefox و IE همه چی درسته. تو قسمت Properties و Target هم نگاه کردم هیچ لاینی اضافه نشده.
سایتش یه جور اکانتینگ داره که گویا مربوط به شبکه و اینترنت هست. ولی ربطشو به مخابرات نمیدونم. و اینکه چرا فقط با Chrome اینطوریه
سلامنقل قول:
cached images and files مرورگرت رو پاک کن درست میشه.
سلام...من شنبه دارم ميرم قراردادم رو با آشناي اول -دزد اول-:n02: فسخ كنم...:n05:
دوستان پس مطمئنا سرعت دانلود رايگان انديشه خوبه؟!!!
از انديشه نت بگيرم؟
سرع دانلود رايگان شبانش چنده؟:n36: