والا پاناسونیک رو تست نکردم تا حالا .نقل قول:
DVD9 خام هم بهترین هاش T-Gate و Verbatim و Philips هستن.
والا پاناسونیک رو تست نکردم تا حالا .نقل قول:
DVD9 خام هم بهترین هاش T-Gate و Verbatim و Philips هستن.
سعید جون این مارکایی رو که گفتی دونه ای 10 تومن درمیاد...........
اصلا به صرفه نیست.
سلام
من 1 دستگاه اسلیم 4گیگ تاریخ ساخت 2011 دارم.هرجا پرسیدم هیچ کس نتونست واسم کپی خورش کنه.کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام
360 من طوري شده كه بعد از 3 بار زدن دكمه باز كردن cd rom براي قرار دادن cd تازه در مياد بيرون .
چرا اينجوري شده ؟ بعد 3 باز كه ميزنم تازه مياد بيرون و سي دي رو قرار ميدم . وقتي هم كه سي دي توشه راحت با يه بار زدن دكمه در مياد !!! (اگه يكم مشكلم رو نافرم نوشتم . به خاطر اينه كه ساعت 2 شبه و هيچ جا رو نميبينم :18: )
نقل قول:
پرینکو چطوره؟
دونــــــــــــــــه ای 10 هــــــــــــــــزار تومــــــــــــــــن !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ کی گفته !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
البته ما این CD هارو عمده میخریدم 650 :31: ورباتیم عمده 1000 تومن میشه دونه ای .
خب شما تاریخ ساخت کنسولت چیه ؟ میدونه درایو کنسولت چه مدلی هست ؟نقل قول:
الان فقط 9504 کپی خور شده ها ! 0225 هنوز Release نشده.
این مشکل ماله شل شدن تسمه ی مدار Eject هست که باعث تضعیف شدن جداسازی آرمیچر از آهنربای تعادل میشه .نقل قول:
شما درستش نکنی به جای 3 بار چند وقت دیگه باید 30 بار بزنی تا درش بیاد بیرون .
مگر اینکه همیشه یک CD توش باشه. یا اینکه اون تسمه رو عوض کنید.
منم خودم وقتی دیر وقت میشه دیگه واقعا چشام جایی رو نمیبینه :31:
================================================
فکر کنم دیگه واقعا داره واجب میشه آموزش تعمیر این مشکل رو بزارم خیلی داره زیاد میشه !!
ممنون ، تاپيك اموزش اين كار نيست ؟ :13:نقل قول:
دلو زدم به دریا و امتحان کردم.اجرا شد بدون نیاز به lt+ با همون آپیدته.نقل قول:
دیوی دی رو که گذاشتم آپدیت شد دستگاه بعدم بازی راحت اجرا شد:10:
خوب شما خودت داری میگه عمده.....نقل قول:
دونــــــــــــــــه ای 10 هــــــــــــــــزار تومــــــــــــــــن !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ کی گفته !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته ما این CD هارو عمده میخریدم 650 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورباتیم عمده 1000 تومن میشه دونه ای .
بله عزیزم عمده دونه ای 500 تومن هم من خریدم ولی دونه ای تو کل مغازه های پاساژ پایتخت دارن میدن 8 هزار تومن ورباتیم رو.........
سلام
خواهشا یکی به من جواب کامل و صحیح بده !
20 فروردین میخوام برم Kinect بخرم ! آخرین قیمت 205 هزار تومان کرج بهم گفتن !
بهم اولا قیمت بگید ....
بعدم چه نکاتی رو دقت کنم که چیزی تو جعبه اش کم و کسر نباشه ... تقلبی نباشه ...
عکس هم بذارید که کلا در حالت عادی باندل چه شکلی هستش ممنون میشم ...
امروز رفتم xbox بگیرم، قیمتا چقدر رفته بالا! واقعا هم کمیاب شده، طرف گفت فقط دوتا Slim چهار گیگ دارم 310 تومن. الان جدا موندم xbox بگیرم یا ps3.
یکی از دوستام گفت اگه میخوای بازی های کینکت رو اجرا کنی، xbox بگیر چون move به پاش نمیرسه. اما یه سری بازی های انحصاری واسه PS3 میاد، مثل GOW و Metal Gear
به نظر شما کدوم رو بگیرم؟ اون Slim رو بگیرم صبر کنم تا هـک شه؟
دوست عزیز قیمت الان 180-185 تومن البته تهران....:10:نقل قول:
سعی کن پلم بخری ولی اگه باز شده بود باید اینا رو داشته باشه...:46:
1.سنسور
2.بازی ارجینال کینکت ادونچر
3.آداپتور برای دستگاه های آرکید و الایت
4.دفترچه و یه سری کاغذ
عکس هم توی گوگل سرچ کنی زیاده...:20:
به رجین کینکت هم توجه نکن چرا که سنسور رجین نداره و بازی توی پک هم فری هستش و فقط فرقش توی زبان دفترچه دستگاه هست....:19:
دلیل اینکه گرون شده اینه که دیگه ایکس باکس آرکید و الیت تولید نمیشه و هنوز هم اسلیم کامل -- نشده و اگه -- نشه دیگه نمیشه بازی کپی باهاش بازی کرد....نقل قول:
البته اسلیم یه مدلش -- شده و بزودی فریمورش عرضه میشه و اون یکی مدلش هم احتمالا تا چند ماه دیگه -- بشه...
در مورد خرید کنسول هم من ایکس باکس رو پیشنهاد میکنم چون هم قیمت بهتری داره و هم کم دردسر تره و دسته بهتری هم داره ولی پلی 3 هم مزازای خودش رو داره....
ببین کدوم رو بیشتر دوست داری اونو بخر....زیاد فرقی با هم ندارند....
بازی هم برای هر دو کنسول بازی انحصاری قراره بیاد....
هر کنسول مشکلات خودش رو داره از من میشنوی ایکس باکس بگیر چون تا چند وقت دیگه بازی معروف geow میاد که بی نظیرهنقل قول:
اگه میخوای بازیهای انحصاری ps3 رو هم از دست ندی نهایتش میری کلوپ دیگه :46:
اون دوستتون هم در مورد کینکت راست گفته واقعا move اصلا به پاش نمیرسه چند وقت پیش تو برنامه کلیک بی بی سی فارسی داشت مفصل در موردش صحبت میکرد.
شوخی نکن جونه من !!!؟؟؟ چه خبره آخه !! BD خام رو 10-12 تومن میدن !!نقل قول:
شاید باشه , بازی سنتر و بقیه فروم هارو بگردید شاید پیدا شد.نقل قول:
هففففف ! آقا من رفتم بعده 5 سال بلاخره xbox گرفتم ! مدل slim با کینکت ! 505 تومن آب خورد رفت دیگه ;l
طرف گفت بیا arcade ببر ، فلانه ، بیساره ، 400 تومن ! گفتم اسلیم 4 گیگ چند ؟ گفت 300 تومن ! اما هنوز ه-ک نشده ! معلومم نیست کی بشه
الان یه سوال دارم ! معلوم نیست این اسلیم کی کاملا کپی خور میشه ؟ 3 روزه دارم کینکت ادونچرز بازی میکنم ! دهنم صاف شد بابا !
ممنون
میگن اسلیم هم به جرگه هـک شدگان پیوسته. درسته؟
کسی میدونه تو بازی سنتر همچین خبری و تاپیکی منتشر شده ؟
آره فعلا یکی از درایو هاش -- شده.نقل قول:
دادا این دیگه سوال نداره !! شما به جای اینکه وقتت رو اینجا بزاری و سوال کنی برو تو خوده BC بگرد !
به پست سعید جان اینم اضافه میکنم که دیگه اون درایوی که ه.ک شده اصلا تولید نمیشه و نسخه جدید اومده.........نقل قول:
آخه بعضی چیزها فقط توی قسمت پرمیومش میاد.نقل قول:
یعنی این اسلیمها 2 مدل داره؟
خب حالا دیگه ارزون میشه یا گرون؟
جان سعید ارزون ترین جا رو تازه گفتم.........نقل قول:
شوخی نکن جونه من !!!؟؟؟ چه خبره آخه !! BD خام رو 10-12 تومن میدن !!
آره دقیقا !! شانس رو میبینی محمد !! :31: تا ما به کلمون زد که Slim بگیریم دیگه این درایو نیست .نقل قول:
یه چیزی هست که این قیمت شده !! احتمالا مشکلی پیدا کرده یا اینکه به خاطر تحریم دیگه وارد نمیشه .نقل قول:
آره ولی برای آموزش ها بیشتر این کارو میکنن .نقل قول:
Slim ها 2 مدل کلی بیشتر نداره , یکی با هارد 4GB و دیگیری با 250GB . و احتمالا قرار هست تو هر سری تولید هم درایو دستگاه رو هی عوض کنن برای جلوگیری از -- کنسول.
شرکت ماکیروسافت جدیدترین مدل ایکس باکس خود را با نام ایکس باکس 720 تولید کرده است و بزودی روانه بازار خواهد کرد اگر این مدل جدید وارد بازار شود قیمت ایکس باکس 360 به نصف کاهش پیدا خواهد کرد
:16: :16: :16:نقل قول:
خیلی ببخشید ولی من به این میگم جک سال
کدوم سایت معتبری همچین چیزی گفته !؟
ماکروسافت تازه فراخوان داده برای طراحی های اولیه کنسولش !!!
خوب ما خلاصه Slim بخریم، یا این قیمت گزاف الایت رو تقبل کنیم؟نقل قول:
اصلا الان Slim با هارد 4 گیگ چنده؟ من 310 قیمت دارم.
داداش من اخه این حرف چیه میزنی؟ شایعه همینجوری درست میشه دیگه. 720 اسمیه که طرفدارای xbox قبل از ریلیز شدن xbox 360 وقتی فقط اسم 360 تایید شده بود برای xbox نسل سوم پیش بینی کردن. طبق گفته مایکروسافت تاریخ عرضه xbox بعدی احتمالا سال 2014 و تو تعطیلات 2015 میلادیه و اسمش هم معلوم نیستنقل قول:
310خوبه
من چند وقت پيش(دوسه روز)
دست دوم همين مدل رو با درايو9504قيمت كردم 280
ولي خب اسمش دست دومه خيلي تميز بود
اسليم چيزي به اون صورت نداره
كمتر داغ مي كنه اين به خاطر بردش كه قبلا65نانومتري بود الان بهتر شده
يكي هم آداپتو كينكت رو ديگه لازم نيست بزني
من ديگه چيز به خصوص وچشم گيري توش نمي بينم
اگه الايت داري كه به نظرم اشتباه محضه اسليم بخري
الایت که ندارم، کلا کنسول ندارم ( بجز یه PS2 فکستنی )نقل قول:
اما الان قیمت الایت خیلی نجومی شده! تنها مشکل Slim اینه که معلوم نیست کی هـک میشه
یه سوال: تفاوت اسلیم با درایو 9504 و 0225 چیه؟
با این حساب Xbox قبلی 180 بوده مدلش :27:نقل قول:
من یک سوال داشتم که شاید خیلی جاش اینجا نباشه :
این وسیله خوب هست ؟ کیفیتش و....
یک سوال دیگه : این ایمک هم همینه ؟کد:http://itvgoggles.com/details.asp?productID=59
روی 360 چطوره ؟
حالا این دوستمون گفتن 720 . یکی از دوستای من میگفت PS4 چهار یا پنج سال پیش اومده ! :27:
من میخواستم بخرم ، خودش مدعی شده که تصویر مثلا 50 اینچ با کیفیت بالا و فلاننقل قول:
ولی رفتم زاتورن تستش کردم آخر اند ته ت.خ.م.ی
پول دور ریخته - تک تک پیکسل هاش معلومه !!!! یه چیز گندیه که نگو .
مثل این میمونه که به صفحه نمایش رنگی موبایلت که 8 سال پیش خریدی داری از نزدیک نزدیک نگاه میکنی !
آقا من امروز از خدمت مقدس اومدم از هیچی خبر ندارم . منو رووووشن کنید.
اسیم وضعیتش چی شد؟؟
250 گیگ باندل -- شد یا هنوز نه؟؟؟ باید بیخیال هکش بشیم..
یه سوال دیگه احتمالا میلاد کمک کنه
من یه دیسک ارجینال بلک آپس گرفتم ولی بجای پال ؛ NTSC-J هست. سیستمم کلا پال هست .حالا به نظرت برم پسش بدم؟؟؟ خودم نبودم که ببینم یکی واسم خریده بوده. 85$ هم پولش رو داده بدبخت×××!
نقل قول:
برادر های ه.کر زحمت کشیدن و یکی از درایو های اسلیم رو ه.ک کردن ولی مایکروسافت سریعا یه درایو جدید زد و از ه.ک اسلیم جلوگیری کرد........
اون دیسک اورجینال رو هم شما باید با یه PAl عوض کنی تا بتونی توی دستگاه اجرا کنی،ولی یه امتحان بکن شاید اجرا شد،آخه من شنیده بودم COD:BO فری رجیون هستش.......
یا حق
این احتمال چقدر صحت داره؟؟ چون از خارج ایران خریدم. اگه باز کنم از حالت پلمب خارج میشه و اگه کار نکنه 80$ رفته میره هوا!!:13:نقل قول:
یه امتحان بکن شاید اجرا شد،آخه من شنیده بودم COD:BO فری رجیون هستش
در مورد هـــک. من داشبورد رو آپدیت نمیکنم مگه نیاز بشه!!
بازم امکان بن شدن هست؟؟؟
پس باید هنوز سماق بمکیم؟؟؟:13:
دوستان سال نو همه شما مبارک.. بعد از آپدیت داشبورد که مجبور بودم واسه homefront بریزم دیگه blackops اجرا نمیشه آیا راهی هست که بتونم اجراش کنم؟
باید نسخه پچ شده بلک اوپس رو تهیه کنی...به فروشنده ها بگی فک کنم خودشون میدونن.نقل قول:
كسي از دوستان هست fifa10 داشته باشه روي LIVE يه كوچولو تست كنه ببينه سرورش هنوز فعاله يا نه؟
ممنون ميشم ازش:10:
سلام
برویچ خواهشن برین به سایت fifplay.com و به لیگ ایران رای بدین
3% فاصله ی ما و عربستانه
ممنون:11:
پس الآن من خودم میتونم پچ کنم یا ویو خاصی میخواد؟ اگه با برنامه abgx360 تستش کنم و همه گزینه هاش سبز شه پچ میشه دیگه آره؟نقل قول:
دوستان عزیز یه توضیح کوچیک در رابطه با LIVE میدید !!؟!؟
- باید اکانت بخرم ؟
- LT+ دارم ، بازم امکان BAN هست !؟
- بازی های جدید مثل: crysis2 ، پچ LT+ هستند ؟!
- ping 404ms بسه ؟
- بعدش من هارد ندارم ، چقدر فضا خالی باید باشه ؟
مرسی