کاملاً با شما موافقمنقل قول:
چون ایرانسل تازه 9 ماهه که راه افتاده و همینشم خوبه اما بهتر این بود که قبل ازاینکه شروع به فروش کنند تو شهر های اصلی شبکه شون را درست می کردند
کاملاً با شما موافقمنقل قول:
چون ایرانسل تازه 9 ماهه که راه افتاده و همینشم خوبه اما بهتر این بود که قبل ازاینکه شروع به فروش کنند تو شهر های اصلی شبکه شون را درست می کردند
شما لطف کن بگو کدوم شهر هستی ؟نقل قول:
این پستی که شما نقل قول کردی مال یک هفته پیش است اونوقت بحث در مورد ایرانسل بود. ولی با این حال تو این 15 سال درسته به فکر خودش بود ولی سال اخری حداقل با حذف هزینه ی نمایش شماره تلفن ماهی 15 میلیارد تومان از جیب خودش زد:18:.قبول نداری یه حساب سر انگشتی کن:27:نقل قول:
نقل قول:
سده(خمینی شهر)(همایون شهر):شهریست در 10کیلومتری شمال اصفهان
درخدمتیم:46:
یکی دو روزه متوجه شدم اطراف منزل ما یه Bts جدید نصب شده.....:8:
نتیجه اینکه ایرانسل بیکار نشسته و داره آنتن دهی را انجام میده....:8::8:
بچه ها من اروز داشتم برنامه ی راه توسعه که به سفارش ایرانسل ساخته شده رو میدیدم و ...:
1-کسی که ام ام اس ایرانسل رو قطع کرده(رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی) یک آدم هست با 20 سانتی متر ارتفاع ریش و حموم نرفته...
2-مدیر عامل مخابرات ترکه....داشت صحبت میکرد و لهجه ترکی غلیظ داشت.
3- ایرانسل حدود 50 تا پرسنل و مهندس از ام تی ان افریقای جنوبی داره که انگلیسی حرف میزدند...
مهدی جون شما کجا بودی؟اصفهان؟
من این 2-3 روزه افزایش آنتن دهی همچین بگی نگی رو یه خورده توی خونه حس کردم...منم فکر کنم خبرایی باشه....
سده بله !! نا سلامتي تحت پوششه ها !!نقل قول:
کسی امروز برنامه ی مسیر توسعه رو دید؟
یه آقایی بود اگه اشتباه نکنم به اسم هاشم زاده که میگفت طبق گزارشی که ایرانسل چند روز پیش ارائه کرده 3 میلیون سیمکارت وارد شبکه شده و حدود 250 شهر هم به شبکه وارد شده !
میگفت اگه سازمان تنظیم مقررات و مخابرات باهاش همکاری کنند وضعیتش بسیار بهتر هم میشه.
همچنین گفت که علاوه بر 25% مالیاتی که به دولت و مخابرات میده 27% از سود خالص ایرانسل هم باید بره تو جیب دولت!
بله درسته دوست عزیز این پست مال یه هفته پیشه!یک هفته پیش میخواستم جوابشو بدم که کارتم تموم شد و بعد هم یه مسافرت چند روزه رفتم که نشد جوابشو بدم!:27:نقل قول:
بعدشم 15 میلیارد کجاو اون حساب سر انگشتی که من گفتم کجا! :5:
اون رو حساب کنی 15 میلیارد پول خورد هم نیست!!:46:
لعنت به این ایرانسل که هیچ چیزش رو حساب کتاب نیست. :grrr::evil2:
آنتن دهی افتضاح
جواب گویی هم که افتضاحه( به استثنای آقا شاهین)
اینم از وضع خدمات ارزش افزوده
امروز زرینشهر بودم(مثلا تحت پوششه) فول آنتن بود ولی نه کیفیت مکالمه جالب بود نه پیامک می فرستاد و نه به gprs وصل می شد(حدود 15 دقیقه منتظر می شدم تا وصل بشه آخرش هم مجبور می شدم کنسلش کنم).:question:
تومان 30 بابت gprs که گرفتند(طرح طلائی). یکی دو روز هم هست که وصل نمیشه آخرشم شرط می بندم که می گویند 80 هزار تومان ناقابل بابت استفاده از gprs لطف کنید.:34::34::15::24:
من و پسر خالم رفته بودیم بیرون یک دفعه دیدم که بابام به گوشی پسر خالم زنگ زد. بعد که ازش پرسیدم چرا به من زنگ نزدی گفت اصلا تماس گرفتن با تو ممکن نبود. در حالی که چند بار شماره را گرفته بود. حالا من 4 خط آنتن داشتم و پسر خالم 2 تا.
خلاصه من تو این یکی دو هفته حسابی حالم از ایرانسل به هم خورده :2:و دارم میرم که یه دونه اعتباری همرا اول که عشق است:42: بخرم اگر هم کسی سیم کارت من را می خواهد یه پیغام خصوصی بدهد.
راستی چند تا از قابلیت ها یی که باعث برتری ایرانسل می شود را بگید.:question:
آنتن دهی:38:
mms که دولت قطع کرده:17:
یا gprs که قیمتش خدا تومنه و الان قطعه:29::22:
در آخر هم به کسایی که خارج از تهران هستند(شاید مشهد هم باشه) و قصد خرید ایرانسل دارند توصیه می کنم اصلا این کار را نکنند و گول تبلیغات ایرانسل را نخورند.