از 99 به 100 طول میکشهنقل قول:
یکم صبر کنید حل میشه
مشکلی نیست نگران نباشیدنقل قول:
هارد یه ترابایت حدودا 930 گیگ میشه
همیشه همین طوره
Printable View
از 99 به 100 طول میکشهنقل قول:
یکم صبر کنید حل میشه
مشکلی نیست نگران نباشیدنقل قول:
هارد یه ترابایت حدودا 930 گیگ میشه
همیشه همین طوره
مدل کارت گرافیک من و شما فرق میکنهنقل قول:
و این تفاوت ها بخاطر همینه
کم بودن memory interface , memory bandwidth تو اجرا کردن برنامه های گرافیکی و بازی های خیلی دردسر ساز و گریبانگیر خواهد شد؟ :n14:نقل قول:
نه به هیچ وجه اون مقدار پهنای باند کافی هستشنقل قول:
که البته به مدل Cpu و تعداد هسته های Cpu هم ربط داره
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوستانی که می خوان بدونن چرا مثلا 1 ترابایت رو 930 گیگ نشون می ده :
دلیلیش اینه که در کارخونه برای ساخت هارد از مقدار واقعی کیلو و مگا استفاده می کنند . یعنی به جای کیلو می زارن 1000 و به جای مگا می شه یک میلیون بایت و به جای گیگ می شه 1 میلیارد بایت
ولی در رایانه هر کیلوبایت 1024 بایت هست . و کامپیوتر برای محاسبه مقدار هارد از 1024 برای کیلوبایت استفاده می کنه . و همین 24 بایت باعث چنین اختلافی می شه !
برای مثال :
فرض کنیم ما یه مموری 8 گیگ داریم . طبق کارخونه حداقل 8 میلیارد بایت داره . ولی وقتی مموری رو به گوشی یا رایانه وصل می کنی بر حسب 1024 محسوب می شه .
هر گیگ در رایانه 2 به توان 30 هستش . لذا ما 8 میلیارد رو بر 1073741824 تقسیم می کنیم تا مقدارشو در رایانه بدست بیاریم .
پس از تقسیم مقدار 7.45 بدست میاد . این همون مقداریه که وقتی یه مموری رو به رایانه وصل می کنیم ، بهمون نشون می ده .
البته شرکت های معروف معمولا یکم این مقدار رو بیشتر می کنند . مثلا با اضافه کردن سکتور های بیشتر مقدار رو به 7.5 گیگ می رسونند . اما پولشم می گیرند :n10: واسه همینه که مثلا توی نرم افزار های جانبی مقدار کلی هارد رو به جای 1000 گیگ نشون می دن 1000.1 گیگ .
سلام دوستان کسی میتونه یه توضیحاتی به زبان فارسی در مورد تنظیمات بایوس z500 ارائه بده؟؟که بهترین و بهینه ترین تنظیمات واسه ویندوز 8 نسخه 64 رو اعمال کنم با تشکر
سلام این لب تاب دارای usb با قابلیت شارژ در حالت خاموش را داره ولی لب تاب من در حالت خاموش وقتی گوشی یا ام پی تری پلیر را وصل می کنم شارژ نمی کنه تنضیمات خاصی داره ممنون
نقل قول:
سلام دوستان کسی میتونه یه توضیحاتی به زبان فارسی در مورد تنظیمات بایوس z500 ارائه بده؟؟که بهترین و بهینه ترین تنظیمات واسه ویندوز 8 نسخه 64 رو اعمال کنم با تشکر
دوست عزیز تو هیچ سایتی اشاره ای به این قابلیت نشده .نقل قول:
معدود لپ تاپ هایی هستند که از این قابلیت پشتیبانی کنند ..
ممنون Hayyan جان که تنهایی داری تایپک رو می چرخونی.نقل قول: