والله ما هم یک مگ داشتیم، سرعت تو تایم رایگان به 220 کاهش پیدا می کرد و فقط می تونستی 2.5 گیگ تو یه شب دانلود کنینقل قول:
Printable View
والله ما هم یک مگ داشتیم، سرعت تو تایم رایگان به 220 کاهش پیدا می کرد و فقط می تونستی 2.5 گیگ تو یه شب دانلود کنینقل قول:
خب همین الآن هم خط من روی چهار مگ بسته شده و با 512 صبا سرعت حدود 200 میده که همین تعرفه تا نیمه اول دیماه سرعتش زیر 400 نمیومد و من هم شبی حدود ۶ گیگ دان داشتم . ولی از اواسط دیماه لیمیت گذاشتن و دیگه رسیدن به اون سرعت قابل دسترس نیست . :n09:نقل قول:
اگه حرفتون صحت داشته باشه که نمیرزه به خاطر یه گیگ یه هفته بی نتی رو تحمل کنیم . :n13: جدا از هزینه رانژه و ...
الآن شما از مرکز امیرالمومنین سرویس دارین ؟!
خطتون روی چند مگ بسته شده ؟!نقل قول:
برا من 2-3 بار سرعت اومد شد 300 در بقیه موارد :n02: سرعت 700 بود.نقل قول:
بستگی به لینک هم داره البته،یه شب یه لینک گذاشتم سرعتش 300 بالاتر نمیرفت،از یه سرور دیگه گذاشتم سرعت 700 پایین تر نمیومد.
مودم رو قبل از شروع زمان رایگان خاموش و روشن می کردی؟اولین شب برا من 700 بود،اینطوری کردم شد 250 :|
رو 8 مگ بسته شده.
-نه عزیز من مرکز مخابراتی شما نیستم ولی پهنای باند های وب تو منطقه شما نهایت 4مگ هست(زنگ بزن 1565 ازشون بپرس) ینی اگه 512یا 1مگ بگیری همون4مگو بهت میده...نقل قول:
-این دوستمون هم سرویس 1مگ دارن که براشون 6مگ بسته شده چون پهنای باند های وب تو منطقه المهدی 6مگ هستش.
نه از من مشکلی نداره قبلا هم عکس ازش گذاشته بودم چقدر در همون روز دان کرده بود کلا من مشکلی ندارم حالا دوستان اگر مشکلی دارند ممکنه از شرکت یا مرکز مخابرات باشهنقل قول:
آره درسته اتومات روی 6 مگ هست ولی اگر خط جوابگو باشه بسته به مرکز مخابرات به 8 مگ هم تغییر میدن که از من به همین صورت بودنقل قول:
قبلا مشخصات از داخل مودم هم گذاشته بودم چند صفحه قبل هست که برام روی 8 مگ برای دانلود و 1 مگ برای آپلود بستند
اینم مشخصاتنقل قول:
مث اینکه اوضاع دوباره خراب شده
تایم رایگان سرویس 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت با دانلود منیجر حدود60 :n21:
اره دیشب و همین الان هم اوضاع خوب نیستنقل قول:
سرعت شبانه های وب چطوره؟
تو یک شب میتونی 5 گیگ دان کنی؟
بعد نامحدود هاش چی؟
محدودیت داره یا میتونی تا 1000 گیگ دان کنی؟ ؟؟