کاملا موافقمنقل قول:
عیبای همه باید گفته بشه. یه سوزن به خودت بزن یه میخ طویله به دیگران
Printable View
کاملا موافقمنقل قول:
عیبای همه باید گفته بشه. یه سوزن به خودت بزن یه میخ طویله به دیگران
من الان مخابرات 1 مگ دارمنقل قول:
مشکلی ندارم
خوب هست و ازش راضی هستم و مشکلی برای سرعتم هم ندارم
به نظرم من ببین کوم برات به صرفه تره
مخابرات هم یک سری مشکلات خودش رو داره و شاتل هم یک سری دیگه از مشکلات خودش روووو
سرعت دان من هون طرف های 120 هست
مواقعی که چند وقت پیش منظورمه که می گفتن سرعت اینترنت اومده پایین من سرعتم به 50 رسیده بود که مشکلم حل شد و دوباره سرویسم درست شد
مخابرات یک جورایی به منطقه و شناس بستگی دارهنقل قول:
من موقعی که 256 می گرفتم دوستانم هم بودم اون موقع سرعت من از بقیه بیشتر بود و بقیه به زور سرعتشون به 30 می رسید و ماله من نزدیکای 40 اینا بود
ولی بقیه راضی نبودن
الانم که یک مگ دارم مشکلی ندارم
هم دانم رو می کنم
این جور که من میبینم گفتهنقل قول:
شرکتهایی که نامحدود تاحالا میدادند و کاربرانی که اشتراکشان نامحدوده مشمول این طرح نمیشوند
این طرح برای اینترنت حجمی که مخابرات بزودی اعمال میکنه یا تمامی شرکتهایی که حجمی میدهند صادق هست و شبانه رایگان انها نیز با توجه به طرح فوق برداشته میشود
1 مگ قبل از ساعت 11 که هنوز افت شروع نشده با چیز پی ان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: خارج از بحث
بله کجا بودیم؟مخابرات استان تهران
تا قبل از این توسعه و افزایش سرعت و اینترنت ملی انصافا سرویس نامحدود خوبی بود کم نوسان قطعی کم و قیمت مناسب نسبت به بقیه! این 1 مگ هم اوایل خوب بود گفتم این دوستان شاید شلوغ بازی میکنن :دی اما نه الان دیگه رسما حدود ساعت 11 داغون میشه همه چیز!تا 2 شب و اگه قرار باشه 20% هم افزایش قیمت بدن دیگه فایده نداره با اینکه واقعا نمیتونم سرویس حجمی رو تحمل کنم مجبورم برم یک ISP دیگه با حداقل سرعت بالاتر و نوسان کمتر! بود و نبود دانلود شبانه و حجم محدود هم دیگه مهم نیست اگه بخواد با شیوه جدید محاسبه بشه هزینه ها!همون کارهای عادی(غیرعادی=دانلود فایل بزرگتر از 50-100 مگ در روز که مجموعا با کارهای عادی بشه ماهی 3-5 گیگ!) رو انجام میدیم و دعاگوی مسئولین و خانواده هاشون هم هستیم!!
یه عده میگفتن برای ایام دهه فجره الان تموم شد ببینیم تا آخر هفته چطوره ...
خیلی بد شده الان بیشتر سایت ها نیاز به فیلتر ش.. داره اونم با این وضع که از ساعت 11 تا 2 کند میشه اصلا نمیشه از ------ یا وی.پی... استفاده کرد چون تو این ساعت ها تایم اوت که راحت 40 درصد هست و کانکشن اصلی کلی کندی سرعت پیدا میکنه چه برسه با وی پی ... پروکس... این جور چیزها که اصلا صفحه هم به زور وصل میشه واقعا الان دارن طول روز سرویس ضعیفی ارایه میدن https که سرعتش رو بایت میده اگه قصدشون دادن اینترنت ملی هست حداقل بگن این اینترنتی که شما دارین استفاده میکنید ملی هست و یه پولی بابت اینترنت عادی بگیرنو ولی یه سرویس معقول خوب ارایه بدن من حاضرم پول مگ بدم ولی سرعتم حالا حداقل اندازه 512 دیگه باشه نه اینکه بعد از ظهر ها با بروزر های مختلف چه فایر فاکس و .. سرعت به 10 کیلو بایت برسهنقل قول:
من الان فقط با این اینترنت 1 مگ که باید تو 15 مین 100 مگ دانلود کنم بعد از ظهر 50 مگ هم نمیتونم دانلود کنم الان دیگه این مشکل مرز 1 ماه هم گذشته پس کی قراره درست بشه ؟
به 2020 یا 2828 هم که زنگ میزنیم میگن مشکل سراسریه
من 4 -5 روزی شهرک غرب بودم خونه پسر خالم اون هم 1مگ داره و تو کل ساعات سرعتش ثابت بود مرکز سلمان فارسی حتی ایرانسل 2 مگ هم اونجا ثابت 256 کیلوبایت در ثانیه میگرفت اما منطقه ما هم ایرانسل هم مخابرات تو ساعات شلوغی سرعتشون به زیر 60 میرسه ! من تهرانپارس هستم مرکز عاطف
اخه میدونی مسله چیه دوست عزیز من اینجا ایرانسل 1 مگ هم امتحان کردم با تک کانکشن 130 میگیره ولی مخابرات تو اوج ساعت شلوغی هم از اینک داخلی 130 میگیره ولی خارجی 10 کیلوبایت میشه حالا با منیجر تا 60 اینا هم میره ولی لینک داخلی حتی با اکسپلورر هم سرعتش 120 هستنقل قول:
وضعیت پینگ تایم ما
این همه اختلاف تو جیتلر برای چی ؟؟؟