سلاا
نور پس.زمینه ی کیبرد dell studio 1557 کجاست و چجوری ازش استفاده کنم???????
Printable View
سلاا
فن لپتابم سداش خیلی بلنده ولی مال پسر داییم که ایسوس داره خیلی پایینه و میگه که لپتابش این قابلیت رو داره که وقتی کار ازش نمیکشه فنش خود به خود تنظیم میشه و صداش پایین میاد. ..........
حالا میخواستم ببینم مال من هم این قابلیت رو داره یا نه و اگه اره ز کجا و چجوری??????????
. لپتابم هم dell studio 1557
نقل قول:
سلام
فكر كنم قسمت power option رو روي power saver بذارين
عكس زير
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته كارايي و عملكردش كمي هم نزول ميكنه
مسير ديگه
نكته ديگه اين هست ممكنه فن شما گرد و خاك گرفته باشه
سلام
آقا چرا این استریو میکس رو من پیدا نمیکنم نیاز شدید بهش دارم خواهشا بگید چیکار کنم؟؟؟
با سلام بشما . یکی یکی جواب میدهم :نقل قول:
1-قبل از هر کاری چند تا DVD مرغوب تهیه کنید و از داخل کنترل پنل>>Backup and restore >Create a system image وارد شده و روی dvd ها از ویندوز اصل سیستم نسخه ی پشتیبان تهیه کنید .
بعد از ان میتوانید تصمیم بگیرید که این ویندوز سنگین و چرند Home را نگهدارید یا از روی یک DVD ویندوز هفت Ultimate SP1 که از بازار میتوانید تهیه کنید یک ویندوز سرحال و سبک نصب کنید . اینجانب شخصاً کار دوم را پارسال کردم و ویندوز اصل Home را پاک کردم . خیلی هم راضی هستم و ویندوزی که نصب کردم بدون نیاز به کرک و..... بخوبی کار میکند .
ولی قبل از ان باید مطمئن شوید که همه ی درایورها را دارید و اگر ندارید از سایت لپتاپتان باید همه را دانلود کنید . اگر میخواهید xp نصب کنید نیز باید اول به صفحه ی مخصوص لپتاپتان باید بروید و ببینید اصلاً درایورهای مخصوص xp را قرار داده است یا نه ؟؟ اگر قرار نداده بود و یا در نصب xp محدودیتهایی داشت نباید xp نصب کنید . میتوانید از قابلیت Windows xp mode که یک ویندوز xp مجازی در دل ویندوز هفت اجرا میشود استفاده کنید .
2-علامت قرمز رنگ ؟؟ نکند منظورم شما HD Realtek Audio manager است ؟؟ شما اگر درایور صدای مربوط به انرا نصب کنید باید بیاید .
در مشخصاتش درباره ی kayboard back light چیزی گفته نشده است !نقل قول:
[HTML]http://www.dell.com/us/p/studio-1558/pd?sc_err=noocs#TechSpec[/HTML]ایا مطمئنید که چنین قابلیتی دارد ؟
چند وقت است انرا دارید ؟ ایا بر روی سطوح پرزدار و کثیف مثل فرش و..... استفاده کرده اید ؟ ایا اخرین نسخه ی بایوس را دانلود و نصب کرده اید ؟نقل قول:
استفاده از مود Power saver فقط در مواقعی کم کاری یا بیکاری سیستم توصیه میشود چون شدیداً موجب کاهش کارایی سیستم میشود . بجای این کار باید روی مود بالانس تنظیم کنند . ضمناً در هر مودی که کداشتید اول به داخل تنظیمات پیشرفته تر کChange plan setting که دوستمان در عکس بالایی مسیرش را گذاشتند بروید و بر روی Change advanced power option settings را بیابید تا پنجره ی زیر باز شود :نقل قول:
مطمئن شوید که در هیچکدام از مودهای Power saver , High Performance , Power saver هیچوقت تنظیم system cooling policy چه حالت Plug in و چه حالت باتری روی گزینه ی Passive نباشد . روی Active بگذارید . سپس همه ی پنجره ها را ok کنید .
در حالت passive فنها دائماً کار میکنند ولی در حالت اکتیو بسته به نیاز ممکنست کار کنند و یا خاموش شوند و بیصدا کار کند .
میتوانید برای تک تک مودهای Power saver , High Performance , Power saver وارد تنظیم زیرین و بالایی system cooling شوید یعنی Minimum process state و maximum process state نیز بروید و مقدار حداقل را روی 0 درصد و حداکثر را روی فرضاً 100 درصد یا کمتر تنظیم کنید .
سعی کنید سیستم را بیشتر در مود Balance استفاده کنید و هیچوقت حتی برای مدت کوتاه نیز روی سطوح پرزدار و یا خاکی و.... قرار ندهید . سطوح شیشه ای و تمیز سطوح خوبی هستند .
هیچکدوم از مدلهای 1555 - 1557 نور پس زمینه ندارن . . .نقل قول:
سلاا
یکی از دوستان در پیغام خصوصی دو سوال مربوط به پست اینجانب در صفحه ی قبل پرسیدند که در اینجا پاسخ میگویم تا در صورت احتیاج , دیگران نیز بکار بگیرند :
سوال : حالت Disable signature چیست ؟
پاسخ : بعضی وقتها درایور سخت افزاری مثل دانگل USB تلویزیون دیجیتال و نیز سایر ابزارهایی که بعدً به سیستم متصل میکنید نصب نمیشوند و پیغام میدهد که درایور قابل نصب یا سازگار نیست و باید sign شود ! چیزی که در سیستم عامل سیمبیان موبایلها میبینیم !
اشکال از انجا ناشی میشود که مایکروسافت حاضر نیست بدون گرفتن پول از برنامه نویسان یا سازندگان سخت افزار اجازه دهد درایورهایی که انها نوشته اند در ویندوزهای x64 نصب شود . خیلیها اینرا به سیاست انحصارطلبی مایکروسافت مربوط میدانند . شاید منظورهای حفاظت از سیستم نیز مد نظر بوده است .
به هر حال برای رفع مشکل باید قبل از بوت شدن ویندوز دکمه ی F8 را بزنید و بوسیله ی گزینه ی زیر که علامت قرمز زده شده سیستم را بوت کنید : Disable driver signature enforcement
ممکنست هر بار که میخواهید وارد ویندوز شوید راحت نباشد که این گزینه را استفاده کنید . در فورومهای خارجی دیدم برای این قضیه راه حل بسیار ساده ای اندیشیده شده بود و ان نصب برنامه ی کوچک Ready Driver Plus است که با گوگل کردن میتوانید پیدا کنید . کسی پیدا نکرد بگوید تا اپلود کنم .
سوال : Windows XP Mode چیست ؟
پاسخ :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=334750[/HTML]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447564[/HTML]
سلام
ممنونم از همه دوستان که لطف کردند و جواب دادند،
مشکل من واسه نصب xp این بود که وقتی از cd که درایورهای ساتا رو نداشت استفاده میکردم تو همون مرحله اول نصب صفحه مرگ میومد و ریست میشد اما بعد از اینکه از cd xp با دریاورهای ساتا استفاده کردم راحت نصب شد منتهی قبل از ورود به سیستم دوباره همین صفحه آبی میاد و ریست میشه.
درسته کار ما به بی احترامی کشید اما حتما قبول داری که این آقا ندونسته میاد تو فروم حرف میزنه و این رو اعصاب آدم راه میره.که چطور افرادی مثل این آقا میاد اذهان رو متشوش می کنن و عین خیالشون هم نیست. ممنون از توضیحاتی که دادی. امیدوارم ایشون دست از تشویش افکار عمومی بردارن و قبل حرف زدن تحقیق کنن.نقل قول:
سلام،
قیمت شارژر لپ تاپ Sony VAIO رو حدودا دارین؟