با سلام دوستان .
کسی سیو اون مرحله رو داره که 2 انتخاب داری »
1. به حرف کیت گوش بدی و از دیمیتری انتقام بگیری
2. به حرف رومان گوش بدی و بری معامله رو انجام بدی .
ممنون میشم یه نفر واسم بزاره چون نمیخوام رومان بمیره !
Printable View
با سلام دوستان .
کسی سیو اون مرحله رو داره که 2 انتخاب داری »
1. به حرف کیت گوش بدی و از دیمیتری انتقام بگیری
2. به حرف رومان گوش بدی و بری معامله رو انجام بدی .
ممنون میشم یه نفر واسم بزاره چون نمیخوام رومان بمیره !
----------------------------------------------------- مهم مهم -----------------------------------------------------
سلام به همه با توجه به اینکه سایت cheathappens ترینرش واسه جی تی ای پولی هست و public هم نمی شود !!! من یک چیز جالب پیدا کردم که جون و مهمات را بی نهایت می کنه اما کارش مثل ترینر نیست که شما اول اجراش کنید بعد برید تو بازی این کاری رو که بهتون یاد میدم به صورت چند فایل هست که باید در محل اصلی جی تی ای کپی شود خودش یک راهنما به نام Install داره که به زبان انگلیسی می باشد حالا اگه فهمیدین که چه بهتر وگرنه بگید تا راهنماییتون کنم فقط یادتون باشه از فایل هایی که می خواد Replace بشه بکاپ بگیرید واسه اطمینان بیشتر !!!
این هم لینک اول :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دوم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pass : p30world
امروز بالاخره تمومش کردم
مرحله ی آخر بجای اینکه برم با موتور رو سکو و بپرم و هلیکوپتر بگیرم از مسیر اشتباه میرفتم . تا اینکه امروز بالاخره فهمیدم باید چکار کنم.
تکراریه . اینو قبلا خودم معرفی کردم توی تاپیک و دارم ازش استفاده میکنم . در ضمن الان ترینر 10 کاره هم اومده که خودم دارم ازش استفاده میکنمنقل قول:
با ترینر و رمز اصلا حال نمیده
بازی اینطوری خیلی زود تموم میشه و اصلا هیجان بازی از بین میره
من موندم ترینر چه لذتی داره....البته ببخشیدا
آقا حجت من واقعا معذرت می خوام که پست تکراری گذاشتم میشه همون ترینرتون رو بدید ؟نقل قول:
دقیقا !نقل قول:
اونم یه بازی مثل gta iv .
حالا اگه یه بار تا آخر بدون رمز بری ، بعدش با رمز بیوفتی تو شهر جون پلیسا حال میده !
ولی حداقل یه بار بدون رمز تا آخر ببری .
من تا 60% این بازی رو بدون ترینر رفتم .
فقط مرحله آخرش اعصاب خوردکن میشه .
من هنوز به اخر نرسیدمنقل قول:
فقط مرحله آخرش اعصاب خوردکن میشه
ولی میشه بپرسم چی میشه که اعصاب خرد کن میشه؟
اولین باری که با موبایل عکس میگیریم ، و یا زمانی که باید با دوستمون یک کامیون بدزدیم بذاریم تو پارکینگ کسی تا اینجاها سیو نداره یا اولین باری که با playb آشنا میشیم ؟