كجا رو پيشنهاد ميديد ؟ كدوم بانك ؟نقل قول:
شخصا خودم ميگم در شرايط فلي بانك قوامين با حدود سود 22 درصد براي 100 به بالا تقريبا مطمئن هستش
Printable View
كجا رو پيشنهاد ميديد ؟ كدوم بانك ؟نقل قول:
شخصا خودم ميگم در شرايط فلي بانك قوامين با حدود سود 22 درصد براي 100 به بالا تقريبا مطمئن هستش
دوستان کسی از شرایط دریافت وام خرید مسکن اطلاعی داره مارو روشن کنه؟شامل حال مجردها هم میشه؟کلا مراحلش چیه؟
هزار جور وام داره دوست عزیزنقل قول:
کدومش رو میخواین بدونین
اگر سوالتون خیلی کلیه پ خ بدین بهتون چند تا لینک بدم بخونین
واقعا 1000 جور وام داره که کمر شکنه!
واللا من پیشنهادی نمیدم اگر مطمین هستین خوب مشکلی نیس. ولی من بیشتر با بانکهای اسم و رسم دار دوس دارم کار کنم. حتی یکی دو درصد سود کمتر. حالا بانکهای دولتی هم راستش خوشم نمیاد. میدونید الان بانکها بنگاه شدن هر کدوم یه طرح میزارننقل قول:
سلام نه خدا خیرت بده حوصله لینک مینک ندارم.قصد خرید خونه دارم ولی حدود 40-30 تومنی پولم کمه میخواستم ببینم میشه از طریق وام مسکن کاری کرد یا نه.یه بانک که سودش منصفانه باشه و برای پرداختش زیاد گیر و گور ندن و اذیت نکنننقل قول:
خب اگه خیلی برات مهم نیس. همین الان مسکن میده منتهی سود 18 درصد و 5 ساله. گیر و گور هم نداره همون سند خوت رو لطف میکنی میدی بهشون!!نقل قول:
و یا امسال 15 تومان بزار سال بعد 30 تومان میدن با سود 9.5 درصد. عملا همون 14 یا 15 درصد میشه. زوج هستید باز هر کدوم وام جدا میدن
وام جعاله هم 20 تومان 17.5 درصد میدن
از بانکهای دیگه هم میتونی همون 18 درصد بگیری منتهی قسطش زیاده. یا از مثلا رسالت بگیری اسما 2 درصد میده ولی باز زیاده قسطش.
20 تومان بزار 4 ماه بعد بهت 30 تومان میدن و 10 ماهه پس میدی که قسطش زیاده با اینکه 2 درصد سودش. میتونی 1 سال بزاری 2.5 ساله برگردونی تا کمی قسطش زیاد نباشه در هتض مجموع پولی که برگردونی زیاده
سلام
به غیر از روز شمار 22% بانک آینده، روز شماری که بالای 20 درصد سود بده کدام بانکها هستند و حداقل موجودی برای افتتاح حساب اون حساب روز شمار چقدر باید باشه؟
ممنون
بانک سینا و قوامین خیلی خوبه
فقط حیف شعبه هاشون کمه
چه خبر؟نقل قول:
بانک آینده مشکل داره مگه؟
آماری چیزی از سود بانکها داری به ما هم بگو
علیکنقل قول:
اولا بانکی که سود نامتعارف بده مقامات گفتن ریسکش زیاده و خطری
تقریبا هیچ بانکی این سود رو نمیده و سود بالا دادن هم نشانه خوبی نیست نباید اشتباهی فکر کرد چون منابعش خوبه میده
ولی بانکها در قالب صندوق سرمایه گزاری خیلیاشون این سود رو میدن. پارسیان مسکن شهر و ...