سلام
خوبین؟
منم با پدرم 30 سال فاصله سنی دارم.....
قشنگ ترین کلمه؟
قشنگ ترین جمله؟
قشنگ ترین آهنگ؟
قشنگ ترین اسم؟
بهترین روز زندگی؟
بدترین روز زندگی؟
شب یا روز؟
سفید یا سیاه؟
ماه یا خورشید؟
شب خوش
فعلا
Printable View
سلام
خوبین؟
قشنگ ترین کلمه؟
قشنگ ترین جمله؟
قشنگ ترین آهنگ؟
قشنگ ترین اسم؟
بهترین روز زندگی؟
بدترین روز زندگی؟
شب یا روز؟
سفید یا سیاه؟
ماه یا خورشید؟
شب خوش
فعلا
جواب سوالات (¯`•Boye_Gan2m•´¯)عزیز :
خوبین؟
مرسی امیدوارم شماهم خوب باشین
30 اختلاف سنی سال زیادنیست (مهم اینه که تفکرات تو چقدرنزدیک به هم باشه)
قشنگ ترین کلمه؟
شماتوی امضاتون نوشتینش.....امید
قشنگ ترین جمله؟
دوستت دارم(بشرط اینکه از سر رفع تکلیف نباشه)
قشنگ ترین آهنگ؟
آهنگ زندگی
قشنگ ترین اسم؟
ما
بهترین روز زندگی؟
هرروز
بدترین روز زندگی؟
ازاونطرف حساب بکنیم بازم هرروز(بستگی داره از کدوم زاویه نگاش کنیم)
شب یا روز؟
هردو
شب با سکوتش وروز با جنب وجوشش
سفید یا سیاه؟
خاکستری(هیچ چیز مطلق نیست)
ماه یا خورشید؟
بازهم هردو (هرکدوم زیبائی خاص خودشونو دارن حالا گیریم ماه لطیف ترباشه)
سلام
به بـه بـــه
عمو ساويس متفرقه نشين : دي
پس بالاخره نوبت به شما هم رسيد ؟:5:
شلوار ضد حريقي كه قبلا حواله شده بود رو پوشيدين ؟
پس با اجازه منم ميپرسم :
بزرگترين ماهي كه گرفتين ؟ اسمش؟ وزنش ؟
آخرين بار كه از ته دل خنديدين ؟ (كسي هم با شما بود ؟:21:)
بزرگترين آرزويي كه برآورده شده باشه؟
تا حالا تو يه خيابون خلوت!! چند متر جلوتر از يه خانم زمين خوردين؟:21:
آخرين كادويي كه گرفتين ؟ چي بود؟ ( نمي پرسم كه از طرف كي بود:46:)
اميدوارم كه شما هم به سلامتي از صندلي داغ خداحافظي كنين. عيدتون هم مبارك
( پسرخالهء چايي نخورده )
FX64 Dual Coreعزیزویارقدیمی:
من هم سلام
پس بالاخره نوبت به شما هم رسيد ؟
شتریه که درخونه همه می خوابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شلوار ضد حريقي كه قبلا حواله شده بود رو پوشيدين ؟
بله ممنونم از لطفتون :31:
پس با اجازه منم ميپرسم :
بزرگترين ماهي كه گرفتين ؟ اسمش؟ وزنش ؟
والا اسمش هاموربود باوزن نزدیک به 15کیلو (البته اونی که تونستم بگیرم و بیارمش توی قایق...ازاین بزرگترهم بوده که گرفتم اما زیرقایق که رسیده نخ ماهیگیری رو پاره کرده دررفته) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرين بار كه از ته دل خنديدين ؟ (كسي هم با شما بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه بخندم اغلب ازته دل می خندم اما آخرین بار که تنها خندیدم داشتم یکی از فیلمای کمدی رو نگاه میکردم(از طنزهای آقای ابراهیم نبوی هم خندم میگیره)
بزرگترين آرزويي كه برآورده شده باشه؟
به اون چیزی که خواستم توی جوونیم تاحدودی رسیدم.....بقیه ش هم شایدبعدها برسم
تا حالا تو يه خيابون خلوت!! چند متر جلوتر از يه خانم زمين خوردين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدترازین هم بسرم اومده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..توی یه اداره دولتی که خیلی هم بهم احترام میگزاشتن و معمولا مراجعینش دخترا و پسرای جوون هستن توی پله هاش جلوی دخترا به یک فضاحتی لیز خوردم که نگو ......هم خندم گرفته بود هم خجالت می کشیدم(آخرش هم با پرروئی بلند شدم و خودموزدم به اون راه که انگارنه انگار. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...اماازاداره که اومدم بیرون پکیدم ازخنده) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرين كادويي كه گرفتين ؟ چي بود؟ ( نمي پرسم كه از طرف كي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یه ادکلن ازدخترم ویک پیراهن هم از.....
اميدوارم كه شما هم به سلامتي از صندلي داغ خداحافظي كنين. عيدتون هم مبارك
ممنونم عیدشماهم مبارک
سلام saviss جان
خوبی؟
1.همشهری هستیم ها؟؟؟؟؟؟!!!!!
2.بچه کدو محل اهواز هستی؟
3.اخرین بار کی اومدی اهواز؟
4.نظرت درباره امضام چیه؟
5.میدونی جمله ماله کیه؟
6.دوست داری این جمله برای تو هم اجرا بشه؟
7.گیتار یا ارگ؟
8.p30world برای تو چه کرده؟
9.تو برای p30world چه کردی؟
10.ترش یا شیرین؟
11.کوبیسم یا رئال؟
12.کجا کار میکنی؟
فعلا همینا تا بعد
ramyar.vعزیز هم شهری سابق:
من هم سلام
خوبی؟
خوبم شما خوبین؟
1.همشهری هستیم ها؟؟؟؟؟؟!!!!!
کمی تاقسمتی آری
2.بچه کدو محل اهواز هستی؟
زیتون کارمندی
3.اخرین بار کی اومدی اهواز؟
سال1352البته آبادان زیادمیام امافرصت نکردم بیام اهواز (توبرنامه م هستش)
4.نظرت درباره امضام چیه؟
همبستگی و احترام به بزرگ مردایران کهن
5.میدونی جمله ماله کیه؟
فکرمیکنم مال کورش کبیرباشه اما جواهرلعل نهرو هم عین همین وصیت رو کرده بود گفته بود:
بدنم رابسوزانید وخاکسترش را بر سراسرخاک هند به پراکنیدتاجزئی ازخاک میهنم گردد
6.دوست داری این جمله برای تو هم اجرا بشه؟
اگه لیاقتشوداشته باشم چراکه نه؟
7.گیتار یا ارگ؟
گرگ!!!:31:!هردوشونو کارکردم (گیتار نوستالژیک تره (رومانتیک تر)اما کاربرد صدای ارگ قدرتمند تر ه (از نظر تونالیته)کارهای باخ از قدیمی ها و ازجدیدی ها ژان میشل ژار-ونجلیس-کیتارو وووو.......
8.p30world برای تو چه کرده؟
قبلا توضیح دادم که هم معلومات عمومی وکامپیوتریمو بالاتربرد وهم دوستان خوبی توش پیداکردم
9.تو برای p30world چه کردی؟
اذیتشون کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما گذشته از شوخی .....من هم یه یوزر هستم مثل بقیه ....سعی کردم دین خودمو به جامعه مجازی p30تاجائیکه میتونم اداکنم
10.ترش یا شیرین؟
هرچیزبجای خویش نیکوست
11.کوبیسم یا رئال؟
رئال و شاید بهتره این دوتا رو هم اضافه کنم امپرسیونیسم و سوررئالیسم
12.کجا کار میکنی؟
شرکت چاپ دارم
سلام ساویز جان...
یک سری سوال هم من بپرسم....
1. پول بهتره یا ثروت؟!
2. کجا زندگی میکنی؟!
3. بزرگترین هدفت؟!
4. نظرت راجبه 2 بیتیه تو امضام چیه؟!
5. چهلچراغ میخونی؟!
با سلام ساويس جان شب بخير
اول از همه عيد رو بت تبريك ميگم و برات آرزوي موفقيت ميكنم.
اگه اجازه بدي چند تا سوال نا مربوط بپرسم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-به نظر خودت آدم موفقي بودي تا الان؟اگه آره رمز موفقيتت چي بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-به آيندت چقدر اميدواري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-تو مدرسه اهل تقلب،شرارت،زورگيري و ........ بودي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-بزرگترين سوتي عمرت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-به شانس اعتقاد داري؟
6-يه دروغ گنده بگو كه همه شاخ در بيارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-اگه بخواي با چند تا جمله خودت رو معرفي كني چي ميگي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-اگه با كسي دعوات بشه كوتاه مياي يا از اونايي كه عمرا كم بياري؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-تهران رو بيشتر دوست داري يا خوزستان؟
10-اگه جنگ بشه ميجنگي يا با خيال راحت ميري تعطيلات؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوالاتjustmp3جان:
1. پول بهتره یا ثروت؟!
موضوع رو نگرفتمIQکم آوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. کجا زندگی میکنی؟!
زیر آسمون کبود (یکی از بنادرجنوبی کشور)
3. بزرگترین هدفت؟!
زندگی +لذت بردن ازاون ورسیدن به خواسته هام
4. نظرت راجبه 2 بیتیه تو امضام چیه؟!
حکایت ما ایرانی هاست که بقول بزرگامردا احمدشاملو:این ملت حافظه ی تاریخی ندارد
5. چهلچراغ میخونی؟!
آره اگه گیرم بیاد میخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی لینکشو هم داری؟میتونی بدیش؟
ممنون
جواب سوالاتjavadbkaجان عزیز:
شب شماهم بخیرباشه
خیلی هم ممنون بابت تبریک عید منم متقابلا تبریک میگم
1-به نظر خودت آدم موفقي بودي تا الان؟اگه آره رمز موفقيتت چي بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گمونم آره تاحالا........رمزش روهم توی پشتکارو امید به آینده میدونم
2-به آيندت چقدر اميدواري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی .....چرانباشم؟
3-تو مدرسه اهل تقلب،شرارت،زورگيري و ........ بودي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقلب آره جیم فنگ شدن از کلاس برای بازی بسکت هم که روشاخش بود هروقت هم میخواستم برم کوه یه زنگ میزدم مبصرمون حاضریمو بزنه(تومدرسه هواموداشتن)
4-بزرگترين سوتي عمرت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تاپیک سوتی ها گفتم اما خلاصه ش اشتباهی رفتن توحموم زنونه توی یکی از استان های کردنشین(اگه می فهمیدن می کشتنم)
5-به شانس اعتقاد داري؟
تاحدودی......ناپلئون میگه:تنهاکافی نیست که انسان بزرگی باشی و اراده ی قوی داشته باشی بلکه این موضوع که در زمان مناسبی هم بدنیا اومده باشی شرط هست واین یعنی شانس
6-يه دروغ گنده بگو كه همه شاخ در بيارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروغ گفتن کارسیاستمداراست......اونا دروغ میگن تاماشاخ دربیاریم
7-اگه بخواي با چند تا جمله خودت رو معرفي كني چي ميگي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزخاصی نمیگم....ممکنه بگم من ساویس..... هستم همین
8-اگه با كسي دعوات بشه كوتاه مياي يا از اونايي كه عمرا كم بياري؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا دوباردماغم تو دعواشکسته......دیگه خودت بخون تاآخرشو
9-تهران رو بيشتر دوست داري يا خوزستان؟
همه جای ایران سرای من است.....اما راستش اگه امکانش بود ترجیح میدادم تهران باشم(خوزستان روخیلی دوست دارم اما برام دلگیره یادقدیمش که میافتم ورونق وصفاش که الان همه از بین رفته)
10-اگه جنگ بشه ميجنگي يا با خيال راحت ميري تعطيلات؟
بستگی داره.........زمان جنگ عراق رفتم جبهه ......اماالان بستگی داره که جنگ برسرچی باشه....