پارس آنلاین 512 محدود مکان : یکی از شهرستانهای استان فارس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین 512 محدود مکان : یکی از شهرستانهای استان فارس
رنگین کمان ، 128 ، هرگیگابایت 2600 تومن ، مشکلش اینه که با بعضی سایتها مشکل داره ، کر-یو بزنید عالی میشه - شبانه هم نداره
این نتیجه بدون قیلتر شکن
512 نامحدود آسیاتک:
256 نامحدود داتک
مبین نت.512-نیاوران .زمان رایگان(3شب) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من نمیفهمم این سیاست گذاشت تست سرعت داخلی با speedtest.net چیه؟
بابا خوب از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید چشه ان از این که بهتره
واسه خارجه فقط میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده و ضمنا سرعت سرور داخلی اصلا مهم نیست و بدرد نمیخوره چرا:
1 معیار سرعت سرعت جهانی هست و کشورهای اصلی و برتر اینترنت پرسرعت در جهان نه ایران ته جدول
2 سرعت خارجی را دولت در خیلی از پورتها و پروتکلها و isp ها و....دستکاری کرده و بسیار کم و کند و بی کیفیت کرده
ما میخواهیم بدونیم کدوم isp پاک هست همین وسلام
که دوستانی که اگاهی ندارند بتونند استفاده کنند و فردا هی سوال و تعجب نکنند این اوکی هست ان یکی نه
حالا هی داخلی بگذارید داخلی اصلا مهم نیست بدرد هم نمیخوره اینترنت 5 هزار تومانی بگیرید واسه داخلی کافی هست
اگر کسی بیشتر از 5 هزار تومان در ماه پول اینترنت برای مصارف داخلی و تست سرعت داخلی بده و...واقعا سرش حسابی کلاه گشاد گذاشتند یا کاملا نااگاه و غافل هست
یا تبلیغات جایی رو میکنه ممکنه بش پول داده باشند اینجا تبلیغ و تلقین داخلی رو بکنه که بزودی فردا سرعت خارجه شد 1 کیلو و داخلی 1000 کیلو شد بخوبی سر مردم رو شیره ببندند
نمیدونم ولی کسانی که این کار میکنند بخوبی دارند برنامه هاشون رو برای اینده من و شما پیاده میکنند و به نظرم براحتی مثل اب خوردن غلبه میکنند نه به خاطر اینکه من و شما اعتراضی نمیتونیم بکنیم بلکه همواره فکر میکنند مردم همانند همیشه عذر میخوام در حد نادان و گوسفند هستند و اصلا سواد و اگاهی ندارند بهتر بگم میگند یارو تو باغ نیست
شرمنده اگر تندروی کردم :n01: ولی حقیقت همین هست الان که ما خیلی چیزاهایی رو از دست دادیم این هم روش دیگه من که دیگه خسته شدم :n27:
نقل قول:
بابا ایول این چیه دیگه یاد بده به ما :n13: شوخی نیست؟
512 نامحدود برنزی آسیاتک:
512 محدود نوین نت:
از سرور داره تست میگیرهنقل قول:
دیتاسنتر رد استیشن کشور انگلستان
ضمنا پینگش افتضاحه
سرعتش هم چندان خوب نیست
حالت خوبه؟نقل قول:
با پروک*سی تست گرفتم ، اگه از سرور تست میگرفتم که پینگش اینجوری نبود:n10: