اگه بگی تا چقدر می خوای هزینه کنی بیشتر میتونم راهنماییت کنم .نقل قول:
Printable View
اگه بگی تا چقدر می خوای هزینه کنی بیشتر میتونم راهنماییت کنم .نقل قول:
آره منم باهات موافقم ، واقعا" ظاهر ایکس ویژن با Bright و ... ها قابل مقایسه نیست :40:نقل قول:
با سلام
با توجه به اینکه تی وی من سونی هست تا رنج 250000 تومن نهایتا300 تومن چه بلوری پلیری پیشنهاد میکنیدکه با توجه به قیمتش بهترین باشه البته بدون آمپلی و بلندگو.
سلام جناب رایان عزیز
بعضی از آمپ ها تنظیم بلندگو از طریق میکروفن دارند. آیا این قابلیت مهمی است ؟ ارزش هزینه برای مدل های بالاتر را دارد ؟
نظرتون در مورد مارانتز 1602 چیست؟ مرنتز در مقایسه با یاماها و دنون و اونکیو چطوره ؟
ممنون
سلام.نقل قول:
مهم که نمیشه گفت خیلی.یجورایی کار شمارو راحت تر می کنه.وگرنه بدون اون هم می تونید سیستمتون رو ستاپ کنید ولی کمی وقت گیر هستش.
مرنتز 1602 گوش نکردم.ولی تو قیمت پایین اصلا آمپ جالبی نیست.
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
می تونید بلوری s480 سونی بگیرید.نقل قول:
نقل قول:
ممنون جناب رایان عزیز
دنون 1612 چک کردم ورودی یو اس بی داره ، نوشته با آی فون وآی پد مچ می شه.
آیا این ورودی یو اس بی می شه مستقیم وصل کرد و موسیقی flac یا mp3 گوش داد؟ یا احتمالا فقط فرمت آی فون رو می شناسه.
آیا قیمت 1612 می دونید ؟
به نظر می رسه دنون در صدا کیفیت بهتری نسبت به اونکیو داره، نظر شما درست هست.
ممنون
سلام rayanعزیز می خواستن بدونم فروشگاه محصولات یاماها در تهران کجاست؟
دوستان من یه ال یی دی 46 سونی دارم میخوام یه سینما واسش بگیرم دورو بره 500 تومن و الویت اولم هم سونی هست.چه مدلی میتونم بگیرم؟
راستی این مدل چطوره؟ DAV-DZ640K
سلام
کسی حدود قیمت پکیج 5.1 مانیتور آدیو rx6 av12 رو میدونه
و آیا گزینه مناسبی برای استفاده با پایونیر 1020 هست
خواهش می کنم.نقل قول:
ورودی USB فقط برای آِیفون و آیپاد هست.البته من خودم تا حالا چک نکردم ببینم از روی فلش میشه مستقیم موسیقی گوش کرد یا نه ولی تو مشخصات همچین قابلیتی نوشته نشده.حالا خودم امتحان می کنم اگر شد خبرش رو میدم.
1612 بین 700 الی 800 هستش.
من صدای دنون رو بیشتر می پسندم.
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
سلام.خ جمهوری نبش میرزا کوچک خان.نقل قول: