لطفا یکی کمک کنهنقل قول:
Printable View
لطفا یکی کمک کنهنقل قول:
نقل قول:فکر نکنم اینطوری باشه.آخه نظام وظیفه میگه که من مشکلی ندارم.نقل قول:
تو بند اول گفته در صورتی که گواهی متفرقه یا داوطلب آزاد باشه مورد قبول نیست.یعنی اگه دیپلمی به غیر از نظام جدید یا قدیم یا پیش دانشگاهی داشته باشی نمیتونی شرکت کنی.
دوستان لطفا راهنمایی کنین.2-3 روز بیشتر نمونده.:19:
بله زبان تو ازاد گروه جدایی هستنقل قول:
سلام یه سوال داشتم من متولد 7/69 هستم سال و ترم 4 عمران دانشگاه آزاد حالا اومدم دوباره کنکور بدم توی جدول شرایط نظام وظیفه کدوم رو باید بزنم پرسیدم از پیش دانگاهی که بودم گفتم دیگه نمی تونم کنکور بدم مگر این که انصراف بدم ؟
راهی داره من بتونم آزاد ثبت نام کنم ؟
دولتی ثبت نام کردمبرای اون یکی از موارد نوشته بود برای کسای که متولد 69 هستن و الان دارن کارشناسی میخونن
سلام
این پاره وقت چطوره؟
یعنی پاره وقت و تمام وقت ثبت نامش جداست یا چطور؟
سلام
اقا این کد سوابق تحصیلی چیه باید وارد کنیم ؟
وضعیت خدمت وظیفه باید چی بزنیم ؟ عنوان دیپلم هم همون رشتس دیگه ؟
:دی
سلام
من دیپلم تجربی دارم و دارم پیش میخونم و همچنین دارم به صورت آزاد دیلپم کار و دانش می گیرم که تا آخر تابستون مدرکم رو میگیرم.
میخواستم بدونم امتحان کنکور کاردانی دانشگاه آزاد کی برگزار میشه و آیا پیوسته و ناپیوسته داره؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
نقل قول:
برای ثبت نام کنکور میتونی ثبت نام کنی ، ولی قبول شدی باید انصراف بدی که در صورت انصراف ، مشمول هستی.
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5911070&postcount=5522
سلام خدمت همه
من دانشگاه آزاد درس میخونم موردی مشابه بعضی موارد پستهای قبلی دارم.یعنی ترم دوم هستم ترم 3 رو کنکور میدم میرم جای دیگه.
من از یک نفر که توی نظام وظیفه کار میکرد میگفت دانشگاه آزاد کشکه حتی تا 5 سال پشت سر هم میتونی کنکور بدی هیچ ربطی هم به خدمت نداره ولی کنکور سراسری اینطور نیست.من خودم خیلی ها رو میشناسم کنکور دادن و بدون هیچ مشکلی رفتن ثبت نام کردن دانشگاه آزاد هیچی هم بشون نگفتن تازه از خداشون هم بوده.
نقل قول:
سلام
دانشگاه آزاد بدون کنکور کاردانی میگیره؟ چطوری باید رفت و ثبت نام کرد؟
درضمن این قضیه کنکورش چیه؟
ممنون