با سلامنقل قول:
فقط کافیه بسته network-manager-openv*n-gnome را نصب کنید
بعد وارد قسمت networking و گزینه configure v*n را انتخاب می کنید و فایل ها را ایمپورت می کنید
Printable View
با سلامنقل قول:
بعد وارد قسمت networking و گزینه configure v*n را انتخاب می کنید و فایل ها را ایمپورت می کنید
با سلامنقل قول:
بچه ها اوبونتو سافت ور سنتر من گم شده نیست رو سیستم چجوری برش گردونم
کد زیر تو ترمینال بزنید:نقل قول:
کد:sudo apt-get install software-center
سلام
در ابونتو بخواهیم یک دستور در ترمینال میزنیم و باقی شو خودش تکمیل کنه یا پیشنهادات رو بیاره باید چه دکمه ای رو از کیبورد زد؟
سلام
میرم که یک فایل جدید بسازم و یک متن داخلش تایپ کنم.
میگه میخواهی تایپ کنی میگم بله
اینتر میزنم این طوری مشه و اول خط کد پی اچ پی یعنی
< هم کار نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@llife24
برای تکمیل دستور باید Tab بزنید. اگر تعدادی دستور با همون پیشوند که نوشتید شروع بشند دو بار Tab بزنید تا همه رو نشون بده. اگر تعداد خیلی زیاد باشه یک سوال میپرسه که باید تایید کنید.
برای ویرایش فایل دارید از ویرایشگر VI استفاده میکنید، برای نوشتن در این ویرایشگر باید با زدن i وارد مود insert بشید. من برای شروع ادیتور nano رو بهتون پیشنهاد میدم یا gedit. یا حتی mousepad. اگر محیط بهتر مدنظرتون هست Geany یا eclipse.
کار با vi و vim نسبتا سخته. باید با دستوراتش آشنا باشی. nano کارتو راه میندازهنقل قول:
اگر دوست داری دستورات رو یاد بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ...
من دارم روی پروژه ای در لینوکس کار میکنم که شدیدا به بلوتوث محتاج هست ...
هیچ میکلی با اتصال و استفاده ندارم ولی سرعت ارسال فایل در اوبونتو تقریبا 5 برابر کمتر از ویندوز هست ... خیلی خیلی کنده ...
واقعا چرا ؟ آیا مشکل بلوز هست یا دانگل هایی که تو ایران هست خوب پشتیبانی نمیشه ...
برای مثال من یک فایل 7MB رو در ویندوز به یک گوشی فرستادم با مدت حدود 45 ثانیه ولی همین فایل رو در اوبونتو حدود 2 دقیقه و 40 ثانیه طول کشید ...
من از ussp_push جهت ارسال در اوبونتو استفاده کردم ...
لطفا شما هم تست کنید و تایید کنید که آیا فقط مشکل من هست یا مشکل همگانی هست ؟
با تشکر
سلام میخوام اوبونتو رو کنار وین۷ نصب کنم ولی پارتیشنا رو تو قسمت پارتیشن بندی اوبونتو شناسایی نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]