نقل قول:
برای حل المسائل کدوم کتاب از همه بهتره؟
ادم این همه کتابو که میبینه باید بخونه دلهره نمی گیره؟!!!
من عصر میرم . چون اون وقت همه ی مغازه ها بازن.
نقل قول:
برای حل المسائل کدوم کتاب از همه بهتره؟
ادم این همه کتابو که میبینه باید بخونه دلهره نمی گیره؟!!!
من عصر میرم . چون اون وقت همه ی مغازه ها بازن.
بچه ها تست عربي چه کتابي بگيرم؟
با سلام از دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه
من فوق دیپلم رشته الکترو تکنیک برق صنعتی دارم کسی میتونه برای قبولی کارشناسی ناپیوسته تودرس های
تخصصی مثلا مدارمنبع مناسب وجامعی بم معرفی کنه مر30
محتوای مخفی: بهترین سرگرمی دنیا روبیک
سلام به همگی
لطفا یه کتاب خیلی خوب و روون واسه گسسته و تحلیلی معرفی کنید باور کنید گیر این دوتام. بعد نظرتون درمورد کتاب های انرژی اتمی واسه این دو درس چیه .ممنون
اگه معلمي برو رمزينه رو بخر كه دو جلده . اگه هم كه دانش آموزي هيچكدوم رو نخر چون اين كتابها اينقدر قطور هستند كه نمي توني تا وقت كنكور تمومشون كني
سلامنقل قول:
من گسسته خوشخوان رو دارم که کتاب واقعا خوبیه. در مورد تحلیلی هم من خودم همون انرژی اتمی رو دارم و اونم کتاب خوبیه و تستای خوبی داره.
من واسه دیف کلاس میرم اندیشه فائق رو هم دارم. لازمه رمزینه رو هم بگیرم یا نه؟نقل قول:
من تستای کنکور فصل 1 فیزیک پیش 1 رو از رو گاج سفید زدم. حالا میخوام یه کتاب بگیرم که تست تالیفی بزنم. ولی نمیدونم بین این کتابا کدوم رو بگیرم!؟
1- فیزیک فار
2- خیلی سبز (چاپ جدیدش که قراره آخر مهر بیاد ( البته اگه مولفش احمد مصلایی باشه!))
3- انرژی اتمی
4- خوشخوان (البته این چون تستاش کمه به احتمال زیاد میگیرم!)
دین و زندگی فقط همگاماننقل قول:
نقل قول:
براساس تجربه ای که دارم بهتون میگم اگر میخواید مشکلی در این دو درس نداشته باشید طبق الگوی زیر عمل کنید
برای گسسته:کتاب کلاس رمزینه+خوشخوان(حتما حتما)
تحلیلی:فقط و فقط خوشخوان
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
نه.وقتی کلاس میری دیگه نیاز بهش نداری.دوما وسوسه نشو که بگیریش چون وقتت کمه(سال چهارمی هستی؟؟)نقل قول:
بیشتر سعی کن نکات استاد را با تست های اندیشه فائق کار کنی
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
البته میشه یه نگاهی هم به انرژی اتمی بندازین..ولی خود کتاب درسی یه چیز دیگست:27:نقل قول: