اول یه عذز خواهی کنم که دیشب نتونستم بیام. شرمندم، بخدا.نقل قول:
اما جواب سئوالات شما دوست عزیز:
1- منظور شما اینه که مثلاً این تیم رو توی Other League و مثلاً به جای یکی از دو تیم WE Unitedیا PES United
بسازی، درسته؟ اوکی. روش زیر رو اجرا کن:
شما برنامه PES 2009 Editor رو باید داشته باشی. برنامه رو اجرا کن و فایل آپشن رو باز کن. بعد تمام تیما و بازیکنا
برات لیست میشن. برو هر بازیکنی رو که می خوی روش راست کلیک کن و گزینه Export/Import رو انتخاب کن و
اون بازیکن رو توی کامپیوترت اکسپورت کن. این کار رو برای تمام بازیکنایی که می خوای بیاریشون توی تیم منتخب،
انجام بده. بعدش تیمی رو انتخاب کن که می خوای اون رو تیم منتخب بسازی. بعد برو روی یکی، یکی بازیکناش
راست کلیک کن و اینبار گزینه ایمپورت رو انتخاب کن و بازیکنایی رو که اکسپورت کردی بودی، ایمپورت کن.
با این روش بسیار ساده د کمتر از 10 دقیقه می تونی تیم منتخب خودت رو خیلی راحت و بدون مشکل بسازی.
2- برو داخل قسمت ادیت بازی و بعد گزینه دوم (Edit Teame) رو انتخاب کن و بعدش گزینه رجستر پلیر. حالا شما
برو و تیم میلان رو انتخاب کن و گزینه Add+ رو بزن تا باز لیستی انتخاب تیم برات باز بشه. در این موقع برو و بکام رو
از تیم ملی انگلیس انتخاب کن، تا به تیم میلان اضاف بشه.
پ.ن: تموم شد. :11: اگر مشکلی داشتی، حتماً بگو. :10:
بفرما کرایز عزیز:نقل قول:
شما احتمالاً دقت نکردی. والا توی همون قسمت 21 تیتر این دو لیگ با آی دی 149 و 150 مشخصه!!!کد:http://abolfazl-p.persiangig.com/pes2009/unnamed_14.rar
پ.ن: به گمونم منظورت Best Of World بوده، درسته؟!!!!!!
اگر پچ کونامی رو نصب کنی، 90% مشکلات حل میشه.نقل قول:
شما بازی رو از چه شرکتی گرفتی؟ اصل بازی ظاهراً مشکل داره! شما یه نسخه دیگه رو که مطمئن باشی، کاملهنقل قول:
نصب کن و بعد هم پچ کونامی رو نصب کن. ایشلا درست میشه.
در بعضی از موارد نادر سیوهای قبلی جواب میده، که منم جز اون موراد نادر بودم! :دینقل قول:
برای نصب پچ کونام از این روش استفاده نکن. شما اول فایل PES2009.exe ورژن 1.2 رو نصب کن و بعد هم اوننقل قول:
فایل دیتا بیس بازی. روش در صفحات قبلی گفته شده بود.
بله که هست. ولی کار فوق العاده سختیه. چون با چند برنامه باید کار کنی و قسمت سختش طراحی تکسچر و 3Dکارنقل قول:
هست که نمی تونید. پس بهترین راه اینه که فیستون رو اسکن کنید!
خیلی عجیبه!!!!!! یعنی اون بازیکن تعویض شده بازی میکنه یا فقط در صحنه های تعویض نشونش میده! من خودمنقل قول:
مثلاً وقتی بازی می کنم، مثلاً اگر هاینزه از رئال رو تعویض کرده باشم، وقتی یه بازیکن دیگه ای رو تعویض می کنم
(مثلاً په په) میره و به هاینزه هم که توی زمینه دست میده! اما هاینزه فقط در همون صحنه هست ولی در ازی نیست.
که این یه باگه. و دلیلشم اینه که توی اون صحنه ها، بازیکنی رو نشون میده که توی لیست اصلی تیمتون هستش!