لعنت به این فیزیک 1 ! :19: کتابش خیلی مضخرفه !
Printable View
لعنت به این فیزیک 1 ! :19: کتابش خیلی مضخرفه !
من کتابشو نیگا هم نکردم ، فقط راهنماش ، نمرم هم توی امتحان فراگیر شد 14.5 با اینکه همه ی سوالات تستی بودن.نقل قول:
راهنماش خیلی بهتره.
موفق باشی.
لینک راهنماشو داری دکی جون؟نقل قول:
نقل قول:
نه من کتابشو داشتم ، نمیدونم آیا لینک از کتابش باشه یا نه ،
بهتره بری خود کتاب راهنماشو بخری ،
مشکل اینه که توی کتابای فیزیک و اینطور کتابها ، میخوان دانشجو رو بپیچونن ،
یعنی عملا هدفشون اینه ، باور کن از همین ریاضی 1 که دانشجو ها معمولا ازش
میترسن ، استادمون یه جزوه گفته که مث کره یادش میگیری، جون موضوع رو نپیچونده ،
یه سری کتابها میخوان الکی مطلبی رو پیچیده کنن !! :13::31:
نقل قول:
معمولا اينطوريه...بستگي به استادت هم داره...پايين ترين نمره رو براي كساني كه نبودن رد ميكنن.
یه استاد داریم خدا میدونه چقدر مهربونه ، ماااااااااااه :دینقل قول:
امتحان میان ترم ریاضی 1 ، تداخل کرده بود وسط کلاس آز فیزیک 1 !!!
گفتم استاد ***** من الان امتحان میان ترم ریاضی دارم باید برم اونجا
گفت پاتون رو از کلاس بیرون بزارین غیبت میخورین، گفتم بابا امتحانه میان ترمه آدم حسابی !!
گفت به من ربطی نداره ، انتخاب خودتو بکن ! مام گفتیم ریاضی مهمتره گفتیم Go to the hell :دی
اصن مهربونی این استاد زبان زد خاص و عام هست قربونش برم الهی :دی
با آرزوی بهترینها..
نقل قول:
واسه همين ميگم بستگي به استادتم داره....
يكي از دوستاي خودم همين از فيزيك رو برداشت ...محض رضاي خدام 1 جلسه سركلاس نرفت هنوزم نمي دونه استادش چه شكليه حتي :دي ولي اخر ترم كه نمراتشو ديد براي از 17 رد كرده بود استاده....
توی زیرگروه کامپیوتر کدوم رشته به نظرتون آینده خوبی داره ؟؟
سلام
میخواستم بدونم هزینه متوسط یک ترم رشته مهندسی (مثلا مکانیک یا صنایع) دانشگاه پیام نور چقدر میشه؟حدودی
+
میشه یه خرده راجع به نحوه برگزاری کلاس و اینا بهم بگید مثلا هفته ای چند ساعت باید رفت کلاس ،سطح علمی چطوره یکی میگفت امتحاناتش سراسریه مثل بقیه دانشگاه ها الکی نیست (مثلا استاد 4 صفحه درس میده میاد از اون امتحان میگیره تموم میشه)
سلامنقل قول:
رشته ی مکانیک تازه وارد پیام نور شده ، ثبات نداره بهتره طرفش نری ولی صنایع از محبوبیت زیادی توی پیام نور برخوردار هستش، دارای جلسات کارگاهی زیاد به خصوص از ترم 3 به بعد هستش، شهریه هم به طور میانگین به ازای ترم 20 واحدی بخوایم بگیم 310 اینا حدودا بالا میاد، اگه هم ترم های 12 واحدی ( مخصوص مشروطی ها :دی ) داشته باشین که 220 هزار تومن چیزی که من امار دارم از دوستام هستش،
راجع به برگزاری کلاسها هم اینطوری نیست که بگیم هفته ای چند جلسه ، چون که کلاس ها گردشی هسنتد، گاهی میبینی که یک هفته کامل کلاس داری ، گاهی هم دو هفته کلاس نداری.. بستگی به زمان بندی کلاسهاتون داره
سطح علمی خیلی خوبه بین بچه های پیام نور ، اینو بدون تعارف میگم، بچه های پیام نور دارای پشت کار بسیار زیادی هستن ، به طوری که با تمام موجودات جهان تفاوت دارند، که حالا وقت نیست گر نه بیشتر راجع به این موجودات ( شامل خودم :دی) توضیح میدادم ! معمولا بچه های پیام نور برای کنکور کارشناسی ارشد به درجات بالایی از دانش رسیدن ، چون هرچی بدست اوردن واقعا با زحمت بدست اومده ، نه مث دانشگاه آزاد و یا دولتی که با کمی التماس از استاد نمره بگیرن،
توی دبیرستان استادی داشتیم همیشه میگفت " دانشجو ، باید به کسی گفت که توی پیام نور درس میخونه " :دی
راجع به سیستم نمره گذاری هم ، باید بگم اکثرا 6 نمره دست استاد هست ، که شما اینو از طریق امتحان میان ترم و حضور در کلاس بدست میارین ( نه به این راحتی ها که میگم !! )
امتحان ها همگی هماهنگ هستند ، سوالها از طهران میاد ، طفلی بچه های پیام نور هر امتحانشون حکم یه کنکور رو داره ، سوالهای بخش اعظمیش همیشه تستی هستش، و این بخش رو هم نمیگم که سوالها خیلی سخته ( دیدید نگفتم :دی )
و در یک کلام :
واقعا دم اون کسی که 140 واحد رو توی پیام نور میگذرونه گرمه.
با همه ی این تفاسیر بازم اگه به من یه شانس دیگه میدادن که برم سراسری و دولتی از خدام بود.
موفق باشی