از چه ورژنی از یاهو مسنجر استفاده میکنید؟ Net Freamwork رو سیستم شما نصبه؟نقل قول:
Printable View
از چه ورژنی از یاهو مسنجر استفاده میکنید؟ Net Freamwork رو سیستم شما نصبه؟نقل قول:
میشه فهمید که کسی رو که ادد نکردیم تو کدوم رومه ؟
نمیشه فهمید چون یاهو اجازه سرچ رو نمیده که بفهمی طرف تو کدوم روم هستشنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنم حتی وقتی کسی رو هم اد کنی این قابلیت وجود داشته باشه درسته؟
چرا من تازگی ها با یکی از ایدیهام که میرم تو چت روم توی روم که تکست می کنم فقط تکست های خودمو می بینم و هیچ تکست دیگه ای نمیاد و البته پی ام هایی هم که بهم میدن نمیاد تو روم و وقتی ساین اوت و بعد ساین ان می کنم آف هاش میاد.
یه مشکل دیگه ای هم دارم که امروز البته به وجود اومده و وقتی با بعضی ایدیهام ساین ان میشم بعد از چند ثانیه ساین اوت میشه.
البته سند تو ال هم که میکنم ساین اوت میشن گاهی.
سلامنقل قول:
شما نسخه ی یاهو مسنجر رو عوض کن شاید درست بشه.
با سلام خدمت دوستان .
ببخشید خواستم ببینم کسی مثل من مشکل یاهو مسنجر داره ؟
میگن بنا به دلایلی قیلتر شده ( به دلایلی که نباید در انجمن بحث بشه ! )
اره اصلا دیگه وارد یاهو نمی شه
سلامنقل قول:
آره
یاهو مشکل داره برا من فقط آی دی ها رو نشون نمیده و با کسی هم نمیشه چتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من یه آیدی جدید ساختم و می خوام تمام کانتکتای آیدی قبلی رو دقیقاً با همون گروه هایی که هستن وارد آیدی جدید کنم.
1- چجوری باید این کار رو بکنم؟
2- میشه طوری ایمپورت کرد که دیگه لازم نباشه کانتکتها هم تائید کنن؟؟!!! (چون توی آیدی قبلی اد شدن و اونا هم تائید کردن!)
3- میشه با ایمپورت کانتکتا به آیدی جدید یه PM یا Off واسشون بزارم که این منم که شما ها رو اد میکنم و مشخصات آیدی قبلی رو هم بزارم؟!!
4- میشه آیدی قبلی رو با جدید طوری مرتبط کرد که اگر واسه آیدی قبلی PM، Off و یا ایمیلی اومد بیاد به این آیدی جدید؟؟!!!
سلام
دوستان من نمیتونم آواتارم رو تو یاهو عوض کنم .
یعنی مثل اینکه با کامپیوتر من نمیشه .
چون قبلاً با لپ تاپ پدرم که اومده بودم راحت آواتار عوض می کردم .
در این باره سرچ هم کردم فقط یه پست بود که نوشته بود عکس های حجیم و bmp انتخاب نکنید .
امّا من حتّی نمی تونم آواتار های پیش فرض خود یاهو رو بذارم چه برسه به jpeg و ....
در ضمن ، به یکی از دوستام گفتم فکر کرد بلد نیستم عوض کنم از اوّل هر چی بلد بودم گفت ... نه من بلدم ، عوض نمی شه !
ممنون
خدانگهدار