سلام.
من یه متن انگلیسی دارم که می خوام کاری کنم که وقتی با موس روی کلمات مکث می کنم معنی فارسی که قبلا وارد کردم به صورت پوپ آپ نمایش داده بشه منتظر راهنمایی دوستان هستم.این نکته رو هم اضافه کنم که من از ورد 2007 استفاده می کنم.
Printable View
سلام.
من یه متن انگلیسی دارم که می خوام کاری کنم که وقتی با موس روی کلمات مکث می کنم معنی فارسی که قبلا وارد کردم به صورت پوپ آپ نمایش داده بشه منتظر راهنمایی دوستان هستم.این نکته رو هم اضافه کنم که من از ورد 2007 استفاده می کنم.
سلام
چجوری میشه از قسمت سبز عکس زیر هم برای نوشتن استفاده کرد یعنی میخواهم در اون طرف هم تعدادی انتگرال بنویسم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1046x463. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به عبارت دیگر میخواهم صفحه به دو نیم تقسیم بشه .
چجوری میشه این کار رو انجام داد؟
ممنون
درودنقل قول:
برو به تب Page Layout و از اونجا بر روی Columns کلیک کن
من این کار رو میکنم ولی هر کاری میکنم نمی تونم اونور بنویسم!نقل قول:
چی کارش کنم؟
ببین دوست گرامی وقتی روی Columns کلیک می کنی از کرکره باز شده باید بر روی One یا Two یا Three کلیک کنی تا برگه به چند بخش مساوی تقسیم بشه شما همچنین در بخش More Columns هم می تونید تنظیمات بیشتری رو انجام بدهید . حالا چند راهی که به ذهن من می رسه ایناست .نقل قول:
1.ENTER رو نگه داری تا کل بخش ها باز بشه و پس از اون بنویسی . { راه ساده }
2. اگر از همون ابتدا می خوای بری به ستون چپ پس از تکمیل نیم خط آغازین در همون تب Page Layout که هستی بر روی Breaks و در کرکره باز شده بر روی Column کلیک کن و پس از نوشتن فرمول دیگر پس از کلیک بر روی Breaks از Continuous استفاده کن و این روش رو تا پایان پیاده کن . ( البته برخی جاها باید دو بار روی Continuous کلیک کنی و یا ... پیچیده است و پیشنهاد نمیشه ) {راه سخت تر }
نمونه تصویر »
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
{ راه پیشنهادی من به شما اینه که راه دوم رو بی خیال شی و از این راه استفاده کنی }
3. شما می تونی بری به تب Insert و Table رو انتخاب کنی و از کرکره باز شده Insert table رو انتخاب کنی . در منو باز شده می تونی تنظیمات رو اعمال کنی در Number Of Columns تعداد ستون ها و در Number Of Rows تعداد ردیف ها رو انتتخاب کنی . با اینکار صفحه شما به دو بخش تقسیم میشه و می تونی به راحتی فرمول ها رو در هر بخش که خواستی تایپ کنی ... فقط می مونه پاک کردن خط های جدول که پس از دابل کلیک بر روی مربع کوچک ( بالا سمت راست جدول ) و در ادامه کیلک بر روی گزینه Boreders ( در toolbar ) و انتخاب No Border می تونی همه خط ها رو پاک کنی . { راه ساده }
نمونه تصویر »
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد و پیروز باشی
یعنی هیشکی بلد نیست این کار رو؟:18::19::18:نقل قول:
سلام.ميشه 8صفحه حاوي جدول رو جوري تو يه صفحه A4 به صورت پشت و رو جا داد كه وقتي ازش پرينت گرفته ميشه ، صفحات رو برش داد و وقتي روي هم قرار ميگيره ترتيب صفحات هم حفظ بشه ؟
با سلام ......
چه طوری میشه یک برگه را به صورت رنگی چاپ کرد !؟
برای مثال فرض کنید من رنگ صفحه برگه A4 رو قرمز گذاشتم ولی در هنگام پرینت کاغذ به صورت معمولی و سفید پرینت میشه !
مثل این که آقایان پروفشنال و مدیران خیلی به این تایپیک سر نمی زنند!
سلام و تسلیت به مناسبت ایام عاشورای حسینی
من ورد آفیس 2010 را از مرکز دانلود p30word دانلود کردم 4( پارت) ویندوز 7 رو لپ تاپ من نصبه ولی نمیدونم چطور باید آفیس 2010 را نصب کنم لطفا منو راهنمائی کنید خیلی ممنونم .