بسیار زیبا و دلرباست و از لحاظ فنی عالی. به نظر من کمی از سمت راست کادر رو باید حذف کرد و یا بهتر بود انسانی رو نیمرخ می نشوندید که فوق العاده می شد:20:نقل قول:
بسیار زیبا و دلرباست و از لحاظ فنی عالی. به نظر من کمی از سمت راست کادر رو باید حذف کرد و یا بهتر بود انسانی رو نیمرخ می نشوندید که فوق العاده می شد:20:نقل قول:
من هم اینو می خواستم.نقل قول:
محتوای مخفی:
فارغ از هیاهوی دنیا،
بی خبر از نقاب های فریبنده،
فرسنگ ها دور از هر دروغ و زشتی ...
به اوج سادگی ات پرواز کن
و بی پرده صداقتت را فریاد بزن ...
(عجب شعری گفتم :31: )
لطف دارید. این هم کمی بزرگترش: ( 969 kb )نقل قول:
و در مورد عکس دختر؛ توی ادیتش خواستم به چیزی شبیه شعری که گفتم نزدیک بشم:31:کد:http://up6.--------.com/files2/50DSC-2194-2009-03-28-13-50-17-[Lafoor]-1.jpg
سلام بچه ها من اینو چند ماه پیش با یه دوربین آماتور گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد عکس اول: خود عکس که چیز خاصی نداره. و برای کادر بندی اون دقت کافی رو نداشتید. شاخه های گوشه پایین سمت راست اضافه است و خودتون موقع ادیت فهمیدید. ولی دیگه کمی دیر شده چون این گوشه از عکس رو خالی کرده. بهتر بود موقع عکاسی زاویه دید رو کمی تغییر می دادید.نقل قول:
اما ادیت واقعا زیباست.:46:
و عکس سوم: این درختها از لحاظ بافت تنه و شکل برگها و چیدمان شاخه ها واقعا زیبا هستند و شما می تونستید عکس های خوبی بگیرید. اما این عکس چیزی رو نشون نمی ده. در واقع کدوم یک از بخش هایی رو که گفتم نشون دادید؟:41:
از عکس سوم که کادر بازی داره و فضای کار رو نشون می ده، معلومه همه رو از یک لوکیشن گرفتید. خب حالا بهتر می شه قضاوت کرد و نظر داد :21:نقل قول:
عکس اول: بسیار زیباست. از لحاظ بافت و فوکوس و کنتراست، عالیه
از لحاظ مفهومی هم زیباست.ترکیب حباب ها و سنگ ها!
اما حضور اون چوب در اون گوشه اشکال داره. باید برش می داشتید. و از لحاظ کادر بندی بهتر بود کمی بیشتر به سمت راست می رفتید
عکس دوم قوی تر و زیباتره. جز اون برگ هایی که پایین توی کادر قرار گرفتند.
ایده خوبیه. و من پیشنهاد داده بودم که دوستان نکته های خاصی رو هم که توی عکاسی یا ادیت انجام دادن، بذارن تا بقیه استفاده کنند.:5:نقل قول:
زیباست. تبریک می گم.نقل قول:
من تجربه کمی از عکاسی غروب و طلوع دارم. معمولا کارهام موفق از آب در نمی آد.
کمی در باره نحوه گرفتن این عکس برای من بگید.
از فیلتر استفاده کردید؟
ادیتی انجام شده؟
...
بر و بچ کجان؟:13:
این که فقط شد پست های من!:5:
ظاهرا ساعت کاری من با بقیه فرق می کنه. وقتی اونها هستند من نیستم و بلعکس:31:
نظرتون رو درباره این عکس بگید.(ببخشید exif نداره)
یک اسم هم براش انتخاب کنید (:19:)
camera nikon D90 / 27 mm / iso 200 / f: 10 / s:200
ادیت این عکس چطوره؟
و البته خود عکس؟
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
فقط منم که حرف می زنم.
حال نمی ده:45: