دوست عزیز ممنون که جواب دادی . همونطور که گفتید بوق ها به فاصله یک ثانیه است ولی بعد از چند دقیقه بوق ها قطع میشه .نقل قول:
یه سوال دیگه که داشتم اینکه اگه مشکل همون باشه که گفتید تقریبا چقدر خرج تعمیرشه.
Printable View
دوست عزیز ممنون که جواب دادی . همونطور که گفتید بوق ها به فاصله یک ثانیه است ولی بعد از چند دقیقه بوق ها قطع میشه .نقل قول:
یه سوال دیگه که داشتم اینکه اگه مشکل همون باشه که گفتید تقریبا چقدر خرج تعمیرشه.
متاسفانه خرجشو نمیدونمنقل قول:
وقتی بوق قطع میشه هارد دیتکت میشه ؟ همون موقع یک عکس از disk managment بده
وقتی بوق قطع میشه تازه چراغ هارد روشن میشه . هارد رو میشناسه ولی پیغام میده به که هارد به درستی نصب نشد.نقل قول:
موقعی که هارد میخواد خونده بشه میپره (حدوداً همون سی ثانیه) ، همه چیز چک شده و با برنامه های زیادی واسه تعمیرش کار کردم ...
به نظرتون بُرد یه هارد 500 سیگیت رو برای تست میشه انداخت روی این هارد ( 1 سیگیت) ؟!
اگه همچین مشکلی باشه میتونه بیشتر از موتور باشه من پیشنهاد میکنم علاوه بر چک کردن اتصالات هارد هارد رو با یک پاور دیگه تست کنید اگه درست نشد نمیخواید برد یک هارد دیگرو بندازیش روش فکر نکنم اونکار جواب بده شما به جاش برد رو با مولتی متر ولتاژ گیری کنید اگه ولتاژ ها درست بود مشکل یا از سوکت برق هارد است یا خود موتور هارد بیشترنقل قول:
هارد بیش از حد داغ نمیکنه ؟ یا صدای خاصی نمیده موتور هارد ؟
خوب این یعنی اینکه در disk managment نیست ؟نقل قول:
نه در دیسک منیجمنت نمیاد .نقل قول:
:sq_2: در کمال تعجب الان هارد بالا اومد ...
البته با تبدیل USB به SATA
الان unallocated هست ، به نظرتون چیکارش کنم ؟!
من Case رو بردم پیش تعمیر کار از وقتی آوردم هاردم صدا میده قبلا خیلی بیصدا بود نمیدونم چیکارش کرده البته سالم کار میکنه ولی صدا دار شده
تعمیر کار گفت جامپرش رو عوض کردم من هر چی گشتم به حالت اول در بیارم نشد
اصلا هارد های Sata هم مگه جامپر دارن ؟ من قبل از این فکر میکردم جامپر برای هارد های ide هست
شاید منظورش جایی هست که کابل ساتا روی مادر بُرد میخوره ؟!نقل قول:
چون در اونجا هست که Master و Slave مشخص میشه ..