درود دوستان عزیزم
مدتی از عمر ویندوز کنونیم میگذره، مشکلی باهاش ندارم، جز اینکه چند تا برنامه هست (دو تا شو مطمئنم) که یا درست نصب نشدند و یا درست حذف نشدند !
و حتی با اینکه your uninstaller رو هم دارم، نه اون چیزی نشون میده و نه add/remove خود ویندوز
مثلا یاهو مسنجر که فکر میکنم بعد از استفاده از نسخه ی پرتابل ، بعد از مدتی الان مشکلاتی دارم باهاش که خاستم حذفش کنم، پیداش نمیکنم (البته دستی چرا ولی تو محلهای مربوطه نه)
همینطور real player هم که اوایل نصبش کردم، بعد حذفش کردم، الان بصورت ناقص وجود داره
لطفن اگر نرم افزار مناسبی برای حل مشکلم جود داره معرفی بفرمایید.
پ.ن: حدس میزنم، رجیستری بوستر و تیونآپ یوتیلیتی رو معرفی کنید، واقعیتش من کلن نسبت به برنامه هایی که با رجیستری کار میکنند نگرانم، و این هم یه مسئله ای بوده که همیشه ذهنمو مشغول داشته به خودش و الان فرصت مناسب برای باز کردنش (به شرط همکاری شما) پیش اومده:
من نمیدونم چجوری میشه که یه بار با رجیستری بوستر ممکنه اسکن کرده و تعمیرات رو انجام داد، ولی دوباره که اسکن میکنی باز هم چیزایی نشون میده، یا مثلن با یه نرم افزار مشابه دیگه و دوباره همین آش و همین کاسه و اصلن فهمیدن ایراداتی که این برنامه ها نشون میدن به چه صورته، همه شون میگن یه بکآپ بگیرین اولش، بعد تایید میخان، یعنی ممکنه واقعا اعمال برخی تغییرات به ضررمون باشه و بحثهایی از این دست ...
باز هم متشکرم