علیک !!
باشه !! من پستهای قبلی رو میخونم !! شما هم چند تا مجله سخت افزاری بخونی ثواب دنیا و آخرت میبری !!!
آدمی که بخواد تو این رنج قیمت کار بکنه مطمئن باش به دوسال نشده مجددا ارتقای سیستم میده !! شما نگران پنج سال بعد ایشون نباش !!
اگه اینطوره بهتره ایشون بره ایکس باکس 360 بخره که بتونه بازیهای اون موقع رو هم اجرا بکنه !!!نیازی به ارتقا هم نداره !!
شما میخوای ملت نسبت به زمان خودشون جلوتر باشند !! اینجوری که نمیشه !!!
حالا بذار این کارت 350 بیاد تو بازار بعد نظر بده !!!
تا اون موقع هم شرکت ATI مطمعنا محصولات قویتری تولید میکنه !! همین الان هم با عرضه کارتهای 4850 و 4870 فروش کارتهای Nvidia کمتر شده !!
تو قیمت چطور ؟؟
من نمیگم 4870 اما شما دو تا 4850 رو کراس فایر ببند ببین تفاوت کارائیشون چقدر بیشتر از 9800GX2 میشه !! تازه قیمتش هم خیلی کمتر از 9800 GX2 خواهد شد !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز !!
بخاطر سیاست درست در بازار یابی شرکت ATI-AMD هست که با این کاراشون شاید به اندازه nvidia سود نکنند ولی در عوضش بازار رو بدست میارن و توجه مشتری رو معطوف به خودشون میکنند !! که نتیجه اش رو هم در بازار ایران میبینید !!
برای ما که داریم تو رشته سخت افزار فارغ التحصیل میشیم از بنچمارک صحبت نکن رفیق که هارد من معدن بنچمارک هست !!!:5:
اینجارو نگاه کن !!!
الان کارت 4850 حدود 260 تومن قیمتشه !! هفتاد درصد مادربرد های بازار هم از فناوری کراس فایر ساپورت میکنن !! دوتا 260 تومن میشه 520 تومن که از قیمت یه 9800GX2 خیلی کمتره !! با مبلغ باقی مانده از اختلاف قیمت ایندو کارت با کارت 9800GX2 میشه عینا اون پول رو به بودجه خرید یه پاور قویتر اختصاص داد تا سیستم از نظر تغذیه کم نیاره !!
خودت به این بنچمارک که مشابه بنچمارک قبلی خودت هست نگاه کن و انصاف بده !!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بد نیست یاد آوری کنم که آخرین قیمت کارت 9800GX2 با برد xfx 780 تومن و با برد گیگابایت 800 تومن بوده !! قیمتها هم مال مرداد همین امسال هست.
داری جوک تعریف میکنی ها رفیق !!!
آخه کدام آدم عاقلی برای پنج سال بعد ملت نسخه میپیچه ؟؟ اصلا از کجا معلوم فناوری ساخت گرافیک یا اصلا بازی بکلی تغییر بکنه و همه بازیها بره به سمت یه فناوری فرضی مثل دایرکت ایکس 11 که فقط کارتهای خاص از اون ساپورت میکنن ؟؟
پردازش بازی و اجرای اون تو pc مستلزم بروز بودن قطعه هست !! در اینصورت بهتره که اون عزیزی که شما داری بهش توصیه برای سال 1392 میکنی بره یه ps3 یا Xbox360 بخره !!:31: چون در اینصورت شاید پنج سال نه !! ولی سه سال رو میتونه به بهترین حالت ممکن بازی بکنه و نه سیستم فریم به فریم میشه نه یهو ریست میشه نه قطعه هاش نیاز به ارتقا داره و نه چیز دیگری !! میشینی بازی میکنی و حالشو میبری !!