درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان بنده 7 ساله adsl دارم و هر سال 2 تا 3 بار تلفن قطع میشه و حتی با بارش باران تلفن قطع میشه و هر چه حضوری مراجعه کنیم و تماس بگیریم کسی محل نمی گذارد .......
امسال 10 روز پیش باران بارید و تلفن قطع شد و هر چه تماس می گیرم مخابرات مرکز آزادی 5511111
کسی پاسخگو نیست و حضوری هم مراجعه کرده ام نه رییس مرکز هست هیچ وقت و نه فایده ای دارد و حتی 117 چندید روز تماس می گرفتم میگفت شماره در شبکه وجود ندارد و امروز 117 فعال شده ولی این بار می گوید شماره شما نا معتبر هست و بازرسی هم شکایت کرده ام ولی پاسخی دریافت نکرده ام و با معاونت مالی و اداری و معاونت فنی و مدیریت وووو
تماس گرفته ام کسی پاسخگو نیست ...........
چرا کسی کاری به پرسنل و مسولین مرکز آزادی ندارد اگه دست بنده بود همه رو اخراج می کردم ...
امیدوارم خدا هزار برابر خسارتی که به بنده وارد کرده اند از تک تکشان بگیرد ..
روزانه 30 هزار تومان بابت قطعی تلفن و اینترنت ضرر می کنم ...
حتی پارسال رفتم برای رفع اشکال بیان کردند مشکل نویز خط از کابل ها هست یا باید 6 ماه صبر کنید برای تعویض کابل یا هزینه کابل ها را خودتان متقبل شوید .......
این هم زندی مردم بدبخت اهواز
همیشه خاکه هوا اگه باران ببارد برق قطع می شود و بلافاصله آب هم قطع شده و تلفن و اینترنت .........:n35:
اگه مخابرات حجم خوری داره ولی بعضی وختا خوب حال میده دیشب 8گیگ دان کردم البته دیگه خسته بودم گرفتم خوابیدم ترسیدم بیشتر بذارم برا دانلود یدفه درست شه حجمم بپره:n33:
شکایت به 195نقل قول:
نقل قول:
حامد جان دادا مرسی از اظلاعاتت.اون شرکتا که بلک لیست دارن کلن و زیاد نمیتونی دان کنی ولی اینجا میشه الان من برم 10 مگ بگیرم و بعد برم درخاست تغییر سرویس به 2 مگ بدم؟
دان استریمم میره بالاتر ؟ بهترین راه حل چیه بنظرت دادا ؟
8گیگ با چه سرعتی دان کردی ؟ :/ :/نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی سرویست چیه ؟
میتونید با ساتفاده از کد 10 مگ بخرید . 10 مگ و 5 مگ شبانه ندارن . بعدش 2 مگ بخرید . اگر مشکلی پیش نیاد (مثلا هر سال یکبار شاید اتفاق بیافته) یا اگر زنگ بزنید به پشتیبانی و شمارتونو چک کنند ببینن 2 مگ دارید و دان استریم روی 10 مگ دوباره میارنش پایین . همون 10 مگ رو میخرید . بعدش میرید 2 مگ میخردی (2 مگ به عنوان سرویس رزرو میشود) بعدش میتونید 10 مگ رو بسوزونید و 2 مگ رو فعال کنید . دیگه شبانه هم دانلود دارید . اما ایا شبانه سرعت روی 650 میمونه یا اسمی میشه بنده در جریان نیستم . اما در روز 650 رو بهتون میده .نقل قول:
نوشته شده توسط sayedhamidmosavian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب کسی نیست سایت سیترا رو به ما بده!!!!
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر نکنم دیگه یوزری زیادی توش باقی مونده باشه !
سرویسم 10 مگه مخابرات بعضی اوقات قاطی میکنه از شارژت کم نمیکنهنقل قول:
نوشته شده توسط sayedhamidmosavian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا احسان اینکه گفتید ۲۵۶ سرعت ۲ مگ میده منظورت ۲۳۰ سرعت یا رو ۶۰۰ . بعدش شبانه اسمی میشه یا نه ؟
Sent from my Xiaomi MI3 using Tapatalk
با استفاده از کودوم کد سرویس 10 مگ رو بگیرم؟نقل قول:
و سوال دیگه اینکه باید صبر کنم تا سرویسم تمو بشه بعد میتونم از سرویس شبانه 2مگ استفاده کنم ؟
نقل قول:اموزشش هست بالا .نقل قول:
شما در پارتاک گزینه ای داری که فعاسازی سرویس رزرو هست . و ۲ مگ رو فعال میکنی . هر لحظه ای که بخوای .
دیشب از 12 شب تا نه صبح اینترنت قطع بود؟
همین الان یهویی:):n31:
ازین عکس چی متوجه میشی حامد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما نیازی به خرید ۱۰ مگ ندارید . حالا چرا شبا سرعت اسمی میشه نمیدونم . شاید کلا همیشه همینه . دوستان بهتر میتونن پاسخ بدن .نقل قول:
ممکنه بخاطر ریست کردن مودم بعد از 2 شب باشه ؟:n13::n13::n13:نقل قول:
پرزهرمار باز آفلاین شده ؟ :n36:
به دان استریم خط بستگی داره حامد جان. من دان استریمم روی 2 مگه ... همون سرعت 230 رو بهم میدهنقل قول:
والا هنوز شبانه رو تست نکردم. امشب اگه تست کردم نتیجشو بهتون میگم
تو این مخابرات هیچ وقت معلوم نیست تا کی باید صبر کرد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم بساط وایرلس رو جور می کنم ! هر شهری هستی وایرلس داره قطعا ! من دیگه حوصله سر و کله زدن با این حضرات فسیل رو ندارم ! :n01: مخابرات فقط بدرد کارمنداش میخوره ... :n16:نقل قول:
دوستان میخوام ابغاد جدیدی از حجم خوری مخابرات رو بهتون بگم.
من همین الان اقدام به خریدن ترافیک کردم . زمانی که ترافیک افزوده شد به صفحه پارتاک رفتم در همان لحظه تا ببینم چقدر به حجمم اضافه شده . در کمال ناباوری دیدم نوشته ترافیک باقیمانده 0.89 . به نظر شما چگونه در عرض 10 ثانیه من 100 مگابایت مصرف کردم؟ حتی اگر ریاضی هم بلد باشید میبینید سیستم من که 2 مگ هست و سرعت 220 حتی تو 10 قانیه نمیتونه اینقدر دانلود داشته باشه .
واقعا مسخرست:n24:نقل قول:
لابد پوله ندونم کاریاشونم ما باید بدیمنقل قول:
چون یه مدت ترافیک کم نمیشد !
واقعا متاسفم واسه مخابرات با این همه مشکل وقتی زنگ میزنی 2020 فقط بلده بگه مودم رو ریست کن یا 20 مین خاموش کن
دوستان میگم این ترافیک رزرو اگه استفاده نشه برا ماه بعدی میمونه یا میخورنش:n25:
کوفنش میکنه ! ( زهر مار شون بشه با تک تک کارمنداشون :n21::n21: )نقل قول:
فکر کنم بمونه چون من که زنگ زدم بابت این مورد به 2020 گفت فقط ترافیک اصلی که ابتدای دوره شارژ میشه منتقل نمیشهنقل قول:
حرامخواری مخابرات که زبان زد هست !
پس حالا ما استفادش کنیم یا بزارم برا ماه بعدی دوستان اگه میدونن یا براشون پیش اومده بگن؟
با سلام خدمت دوستان من میخوام سرویس نامحدود مخابران شارژ کنم آیا راهی ترفندی هست اگه هست لطفا برام توضیح بدین
با تشکر فراوان
از وقتی که ای پی های گسترش و اینا اومدن و 2.185 کم شده مخابرات دیگه پینگش مثل قدیما نیست .الانم زود پیج باز میکنه ولی قبلا خیلی بهتر بود .حالا دیگه بماند که بعضی از ای پی ها فقط پرتاک رو باز میکنن یا پینگ داخلشون بالای 500 میل میکنه :n03:
ای کاش مخابرات مثل قدیما میشد یا حداقل راهی بود که مثل وایرلس هر وقت میخاستیم سرویس دهنده رو عوض میکردیم .به نظر من مخابرات الان به غیر از شبانه هیچ مزیتی نسبت به بقیه شرکتها نداره حتی دیگه در مورد پینگشم نمیشه صحبت کرد .یعنی اگر شبانه رو برمیداشت دیگه هیچ فرقی با بقیه سرویس دهنده ها از لحاظ کیفیت نداشت .
اگه راهی هست لطفا بگیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
"اگه پارتاک هستی مشکل از پارتاکه و برای همه هست مثلا شما 256 هم بخری سرعت بالا 256 رو دیکه نمیتونی خریداری کنی . شما دو تا راه داری . قانونی و غیر قانونی (قانونی رفتن به نمایندگی دادن برگه مجوز) - غیر فانونی باید داخل سایت یه کد بزنی برات 10 مگ میاد . اموزشش vorojak همین 10 صفحه پیش حدودا گذاشته . به صقحات قبل مذاجعه کنید"
صفحه 2030 توضیحش هست
اگر بود بهمون خبر بده :n02:نقل قول:
بچه ها راستی اگه با کد تقلب سرویس 10 مگ بخریم بعد که خواستیم تمدید کنیم دیگه توی پنلمون هستن یا بازم باید با کد تقلب تمدیدش کنیم ؟
میمونه . شما هر سرویسی بگیری فقط بالاترش نمایش داده نمیشه . مثلا 5 مگ بخری نمیتونی 10 مگ رو ببینی .نقل قول:
delete
حذف
دوستان من هم نت مخابرات ام امروز درست شد
از 28 بهمن اماده بود خط تلفنم مشکل پیدا کرده بود
سرویس 10 مگ با 5 گیگ ترافیک گرفتم 30 تومان الان با کمال تعجب سرعتم 60 کیلو بایت هست
گفتم تو بدترین شرایط هم اینقدر نمیشه نمی دونم چرا اینطوریه
آقا این آدرس پارتاک رو بدید بی زحمت
ممنون
افا کسی ج درست به ما نداد این ترافیک رزرو می مونه برا ماه بعد یا هاپولی می کنن