نقل قول:
این طرح به نظرم بهتره
برای کسانی که 16 مگ و 8 مگ براشون فرقی نمی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون روزانه رو 100 گیگ میده
شبانشم سرشار هست یعنی 2 تا 11 که از 2 تا 7 خیلی بهتره و با همون قیمت
Printable View
نقل قول:
این طرح به نظرم بهتره
برای کسانی که 16 مگ و 8 مگ براشون فرقی نمی کنه
چون روزانه رو 100 گیگ میده
شبانشم سرشار هست یعنی 2 تا 11 که از 2 تا 7 خیلی بهتره و با همون قیمت
سلام برای منم طرح غزال حذف شده فقط طرح های معمولی هست در ضمن این کمپین رنگین کمان کجاست ؟؟؟ تو پنل من هیچ کمپینی نیست همه طرح ها عادی هست
شما از کجا فعال کردید این طرحو ؟ اتوماتیک به پنل اضافه شده بود ؟نقل قول:
من فعال نکردم و هنوز تو پنلم موجود نیستنقل قول:
اینجا گذاشتن طرحاشو
اینترنت من از چند ساعت پیش به مشکل خورده و وصل نمیشه. با یه اینترنت دیگه رفتم توی پنل و دیدم نوشته آنلاین!
کل اتصالات رو از کامپیوتر و پریز تلفن جدا کردم و یه ساعت بهش استراحت دادم، ولی هنوز نوشته اکانت شما آنلاین است با اینکه اصلا وصل نیستم. به نظر میرسه یه مشکلی برای خط پیش اومده و نیاز به ریست شدن داره.
از دوستان کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ خودم میتونم درستش کنم یا باید با مخابرات تماس بگیرم؟ آخه انقدر هم متخصص و حرفهای اونجا نشسته که میترسم طرف بزنه کلهم خط رو نابود کنه.
ویرایش: درست شد.
خواهشنا همه نظر بدن از اینجا باید سرویس هارو بخریم یا صبر کنیم به پنل اختصاصی اضافه بشن طرح ها ؟نقل قول:
اگه مجبور به استفاده از مخابرات باشه؛ اونوقت گفته شما درسته و این طرحم میتونه خوب باشه ولی بصورت کلی و درصورت حق انتخاب بین شرکتهای دیگه ماهی 50 هزار تومن برای سرویس 8 مگ دیگه اسمش طرح و جشنواره نیست! به عنوان مثال شما اگه بدون هیچ طرح ویژه و جشنواره ای هم همین 8 مگ رو 6 ماهه از اسیا تک بگیرید، ماهانه 266 گیگ ترافیک بین الملل بهتون میده با همین قیمت ماهی 50 تومن.نقل قول:
ولی برای سرعت 16 مگ داستان فرق میکنه ، چون شرکتها به سرویس 16 مگ به چشم منبع درامد نگاه میکنند و معمولا جشنواره جذابی که شامل این سرعت باشه نمیدن برای همینم اگه خط کشش داشته باشه سرویس 16 بهتره و در غیر این صورت اگه خط کشش نداشته باشه و باز مجبور به استقاده از مخابرات باشه فرد، به نظر منم سرویس 8 مگ سرشار بهتره، بقول شما ساعت 2 تا 11 بهتر از 2 تا 7 میشه. (20 گیگم ترافیک روزانه بیشتر داره)
دقیقا ! سرویس هاش تو جشنواره تازه نزدیک میشه به بقیه شرکت ها ! خطمون تازه رفته زیر پوشش کافوی نوری و دیگه اجبارن باید از مخابرات سرویس بگیرم، این ماه هم قراره VDSL نصب کنن واسم که با حذف شدن طرح غزال مجبورم فقط سرویس 16 مگ رو بگیرم که رو ADSL هم 16 مگ رو خوب پوشش میداد، عملا اسم سرویسم تبدیل میشه به VDSL.نقل قول:
هیچ کدوم از این جشنواره جدیدای رنگین نت اضافه نشده برای استان تهرانم هست؟ بابد زنگ بزنیم ۲۰۲۰ اضافه کنن به پنل ؟ چجوری باید خریداری بشه؟
امروز واسه من به پنل اضافه شد و میشه از اون طریق خرید کردنقل قول:
ولی متاسفانه طرح های شب نشین و سرشار و سحرخیز توش نیست. یه سری طرحای اقتصادی کم حجم و افزایش سرعت اضافه شده که بدرد من نمیخوره
زنگ زدم 2020 گفت فعلا شبانه ارائه نمیدیم!
الان این سرویس برای مثال :
نام سرویس: سرویس 8M کمپین رنگین نت - افزایش سرعت- یکساله ماهه پیش پرداخت - 1080G ترافیک بین الملل یا 4320G ترافیک داخلی توضیحات: null مقدار ترافیک: ۴.۲ ترابایت سرعت اتصال: ۸ مگابیت بر ثانیه طول دوره: دوازده ماهه
حجمش ماهانست مثل غزال ؟ یا کلا 1080 گیگ ؟ :n21:
کسی پرسیده ؟!
ترافیک سالانه نوشته شده. ماهی 90 گیگ میشه.نقل قول:
من غزال 4 سرعت 4 برابر دارم اما 2 مگ بیشتر نمیده تو دانلود چه کنم؟
دقیقا همینجوریه برای منم ۱ سلعت پیش فقط تعرفه های اقتصادی و افزایش سرعتی اضافه شد که اصلا به صرف نیست زنگ زدم گفتن تا هفته دیگه میاد فعلا منتطر طرح های شبانه و سرشاریم ببینیم چجوری ارائه میدن واسه دانلود میارزه یا نهنقل قول:
اینترنت هوشمند همیشه در دسترس:n31:نقل قول:
2 مگابایت اگر تو دانلود داری میگیری درسته دیگه هر سرعتی که بگیری مثلا همین 16 مگابیت تقسیم بر 8 کنی سرعتت به مگابایت در میادنقل قول:
من قبلا 16 مگ استاندارد داشتم و با 16 میکشیدم .گول خوردم غزال گرفتم الان با 2 میکشم .ایا درسته؟
منم زنگ زدم 7 یا 8 طرح بدرنگ رنگین نت تو پنل فعال شد همشون کم حجم و گران بدرد نخور
کارمند گفت فعلا همینا هستن, شب و صبح و سرشار, مصرف بالا و غیره موجود نیست
گفتم زود برگردونه به طرحهای عادی از ترس روی اونا بمونه
سوالی دارم, میشه قبل از وقت طرح عوض کنم, مثلا اگه طرح 3 ماهه رنگین گرفتم حجمم تو 2 ماه تموم شد؟
یا باید تا انتهای 3 ماه صبر کنم؟
منم همین چهارمگ چهار برابری رو داشتم بهم ۴مگ سرعت میداد بیست بار زنگ زدم به2020درست نکردن به سامانه 195 شکایت کردم درست کردن تا13.5مگ میره شمام شکایت کن انشاالله ک درست میشهنقل قول:
ببینم با کجا تست میکنی .تک کانکشن یا چند کانکشن؟ سرور ایرانی یا خارجی .برای من تو اسپید تست ۱۵ مگ میده اما تو دانلود ۲ مگ به زور میده
ببینم با کجا تست میکنی .تک کانکشن یا چند کانکشن؟ سرور ایرانی یا خارجی .برای من تو اسپید تست ۱۵ مگ میده اما تو دانلود ۲ مگ به زور میده
من الان دو روزه حجم باقی ماندم 0 شده ولی نه نتم قطع شده و نه سرعت اومده روی 128
واسه همه همینجوریه؟
پیش پرداختم سرویس 1 ماهه 4 مگ
توی وضعیت سرویس زده در لیست جمع اوری ( منقضی ) ؟
اون 15،مگابیت هست و اون 2،مگابایت!(1byte=8bit) اگه سرعت سرویست 16 مگابیته سرعت دانلودت باید 2مگابایت باشه(البته اگه خط برای 16 مگ کشش داشته باشه)نقل قول:
نقل قول:
منظورش از فعال و غیر فعال و با شرایط خاص چیه دقیقا؟
سلام ، مرسینقل قول:
اون حجم هایی که نوشته ماهیانه هست درسته ؟!
منظور از فعال با شرایط خاص احتمالا اینه که اگه الان سرویس 4 مگ دارید از طرح غزال یا هر طرح دیگه ای نمیتونید با سرویس رنگین نت 4 مگ یا پایین تر از اون آپگریدش کنید تا وقتی که تموم شه سرویستون. البته این قانونش تو غزال بود و فکر کنم همینه منظورشون و احتمالا شما میتونید به سرویس 8 مگ یا 16 مگ بدون این که دورتون تموم شه بروزرسانی کنید.نقل قول:
غیر فعال هم منظورش اینه که اینترنتتون تموم شده و هنوز سرویس جدیدی نگرفتین.
باز اگه کسی اطلاع بیشتری داره ممنون میشم تکمیل کنه.
با توجه به صحبت دوستانی که این سرویس ها رو تازگی خریداری کردن، بله، ماهانه هستش.نقل قول:
مخابرات رو تلفن گفت فعلا فقط این طرحها موجوده, طرحهای دیگه نه
حجم ها برای کل دوره, ماهانه نیستن
طرح های جذابی داره[emoji106]نقل قول:
سلام
دوستان مخابرات سرویس تست ارائه میکنه؟
من الان از یه شرکت بی نام و نشان سرویس دارم و سرعت تک کانکشنش افتضاحه
میخوام کمپین 16 مگ بگیرم از مخابرات ولی میترسم همون بساط باشه
مخابرات برای اطمینان سرویس تست نمیده؟
چطور میشه مطمئن شد؟
امروز 24 بهمن 97 هست ، امروز پهنای باندم بالاخره تمام شد ، کل 360 گیگ شد صفر! هفت روز مانده تا ماه بهمن تمام بشه ،
سرویس 8 مگ غزال پس پرداخت (90گیگ بین الملل) هستم.
الان برای من که فعلا سرعت محدود نشده ... فعلا با همون سرعت قبلی وصله ... اگر بزنم تو دانلود یه 20 گیگ دیگه مصرف کنم
ممکنه پهنای باند مصرف شده اضافه را روی قبض دوره بعدی پولش روی قبض بیاد؟! یا اینکه اتفاقی نمی افته؟ کسی نظری نداره؟
اینم تست سرعت 8 مگ فعلی:
برای بنده هم توی لیست شارژ های ماهیانه زده 360 گیگ شارژ شده ولی خبری نیست :|
و 2 روز میگذره ولی حجمم 1 گیگ مونده کلا !
تیکیت دادم بلکه اضافه کنند
کسی قطعی میدونه چه تاریخی مخابرات ترافیک ماهانه رو ریست میکنه؟ تاریخ شروع قرارداده یا اول ماه؟
يعني چي !؟ پست چرا تو سايت اعلام كردن همه طرح ها رو !؟ اين جدول رو كجا زدن !؟نقل قول:
از شروع قرار داد هر ٣٠ روز ريست ميشه، مثلاً من كه ٢٧ام اولين قراردادم بود، ٢٧ ام اين ماه ريست ميشه ترافيكم. البته فكر كنم هر زمان حجم تموم شه هم ريست ميشه.نقل قول:
سرویس 8 مگ سرشار 3 ماهه رو فعال کردم اینم وضعیت پنل هست
1200 گیگ روزانه 2400 گیگ شبانه
سوالم اینه حجم سر هر ماه ریست میشه یا یه حجم کلی میده برای 3 ماه؟
چون اینجور که از پنل برداشت میشه باید برای کل 3 ماه باشه
خط رو روی چند بستند؟ 8192 هست؟نقل قول:
میشه تست سرعت بزارین؟
ممنون
این برای کل 3 ماه هستنقل قول:
چون تو لیست قیمت که دوستان صفحه قبل زدند این سرویس شما 100 گیگ ترافیک بین الملل ( که میشه همون 300 گیگ که خود سایت هم گفته ) و 200 گیگ واسه ساعات شبانه زده ( که میشه 600 گیگ در عرض 3 ماه خارجی و یا 2400 گیگ داخلی )
ضمنا
اگه قراربود سر ها ماه رستارت بشه مقدار روز باقی مانده تو دایره اول رو 30 مینوشت
وقتی زه 90 یعنی بعد 90 روز رستارت میشه