سلام دوستان
اگه کسی میخواد سرویسشو تمدید کنه امروز انجام بده
چون از شنبه سرویسا گرون میشن
موفق باشید
Printable View
سلام دوستان
اگه کسی میخواد سرویسشو تمدید کنه امروز انجام بده
چون از شنبه سرویسا گرون میشن
موفق باشید
نقل قول:سلام دوست عزيزمنقل قول:
آقا من زنگ زدم پشتيباني گفتم آپلودمو روي 512 ببندن بعدش نتيجش اين شد :
به نظر شما خوبه يا نه ؟
مطمعنی؟ منبع خبرت کجاست؟؟!نقل قول:
دوستان عیدی چی میدن؟
کیفیت خط بهبود پیدا کرده و بهتر شده اما متاسفانه نویز هنوز بی تغییره.مشکل نویز شما از سیمکشی داخلیه و تا دم در تست نکنین نمیشه فهمید.الن سرعت دانلودتون چه تغییری کرده؟نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
دم در هم امتحان كردم دقيقا همين اعدادي بود كه بالا هم بود . عكسش رو گذاشتم . هيچ فرقي با هم نداشتن . صبح با هزار مكافات رفتم دم در و امتحان كردم و متوجه شدم كه مشكل سيم كشي داخلي ساختمان نيست . بعدش كه ديدم فرقي نداره زنگ زدم پارس آنلاين و گفتم سرعت آپلودمو 512 كردن . الان مشكل قطعي اينترنت حل شد و دانلود هم ميانگين 400 تا 450 هست .
باز به نظر شما الان نويز دارم ؟
............
درسته. منم شنیده بودم.نقل قول:
تمدید کردم
منبع موثقی برای بالا رفتن تعرفه ها وجود داره؟ یا شایعه هست؟
خب وقتی سرعت دنلود 400 تا 450 هست که دیگه مشکل حله.منم پیشنهاد کردم آپلودو رو 512 بذارین اما شما گفتین آپلود 1024 لازمتون میشه.نقل قول:
از راهنمايي هاتون خيلي ممنونم دوست عزيزم . :n16:نقل قول:
خواهش میکنم.:n11:نقل قول:
این افزایش تعرفه که میگین چقدره ؟ کسی میدونه ؟
من اردیبهشت سرویسم تموم میشه ؟ الان تمدید کنم به نظرتون ؟
با سلام.نقل قول:
شما سرویس 512 دارید یا 1 مگ؟قبل از اینکه آپلود رو روی 512 براتون بذارن بازم سرعتتون 400 تا 450 بود؟یا کمتر بود؟
کلا این کاهش آپلود روی افزایش سرعت دانلود تاثیر میذاره؟
با تشکر.
سلامنقل قول:
سرويس من 1مگ هست دوست عزيز . پايين آوردن سرعت آپلود هيچ تاثيري تو سرعت دانلود نداره و قبل از اينكه بگم سرعت آپلودمو بخاطر نويز بيارن پايين سرعت دانلودم همون 400 - 450 بود كه الانم هست .
مطمئن هستید که قراره گرون بشه؟ چقدر مثلاً؟ :n02:
تا اونجایی که من میدونم اکانت تست شبانه نداره !!! تعجب میکنم ۵۰۰ مگ دانلود کردی .از ۸۲۲۰۱ بپرسنقل قول:
خط من رو ۴ مگ است ولی به اندازه ۲ مگ میده.ارءه سرعت واقعی به ۱۰۰۰ فاکتور بستگی داره که isp از مهم هاش استنقل قول:
اگر تو منطقه ما باشین از من بپرسیت کاملا روشنتون میکنم که همین سرویس ۱۰۲۴ چه بلایی سر من اورده :n06::n14:نقل قول:
تست 5 روزه نیست که ، من تازه ثبت نام کردم ، 1 ماه 256 رایگان میدادن ما هم گرفتیم ، رایگان هم داره ، توی گزارش مصرف شبها رو رایگان حساب میکرد ولی خوب سرعتش رو بگو ...نقل قول:
اونوقت شما با سرویس یک مگ در کدوم شهر و چقد شبانه دانلود میکنید ، درضمن snr تون هم میشه بگید .
میگم من بعد از دستکاری خطوط خونه امروز نویزم تغییر کرد، قبلا داون استریمم در حالت خوب 14.5 بود و تا 9 هم میومد الان اینجوری شده :
Downstream Upstream SNR Margin :20.9 6.3 db Line Attenuation :44.0 35.6 db Data Rate :2048 430 kbps :2048 430 kbps
به نظرتون خوبه الان ؟؟ یعنی دیگه نباید بم بگن مشکل سرعتت از نویزه ؟؟ درسته
شنبه تو سایت بالا میاد متوجه میشید
منبع رو هم نمی تونم بگم
حالا خود دانید
همه سرویسها تقریبا 1000 تومان گرون میشه
دوست عزیزنقل قول:
تقریبا ماهی 1000 تومان گرون میشه
1 گیگ ترافیکنقل قول:
به بعضی از مشتریانی که مبلغ خریدشون از یه حدی بالاتر باشه آنتی ویروس 1 ساله
موفق باشید
سلام من میخوام از پارس انلاین اینترنت بگیرم . فقط چند تا سوال : وقتی سفارش بدیم چند روز بعد وصل میشه؟ با سرویس 512 یک ماهه 10 gb سرعت دانلود و اپلود رو چنده ؟ ممنون
خب منظور منم همون اکانت تست یک ماهه بود.از سروبس مفتی چه انتظاری میشه داشت؟نقل قول:
اینجا دوستانی هستن که ماهی 20000 تومن میدن و سرویس 1024 دارن و از سرعت دانلود شبانشون ناراضین.سرویس رایگان که دیگه جای خود داره.
خط من نویزش برای دانلود 10 هستش اما مال شما 40.
مشکل اینه: متاسفانه شهرهای جنوبی به خصوص اهواز و بوشهر زیرساختهای مخابراتیشون مشکل داره و نه تنها با پارس آنلاین بلکه با سرویس دهنده های دیگه هم نمیشه کسی رو پیدا کرد که از خدمات adsl راضی باشه.
چند ماه پیش یکی از دوستان دیگه هم از اهواز یا بوشهر مشکل سرعت داشت و نویزش مثل شما زیاد بود و ایشون گفت که مشکل از مخابراته و تو شهرهای جنوبی زیرساختهای مخابراتی ضعیفه.
مشکلم برطرف شد ، مشکل از نویزم بود ،:n25::n19:
بعد از چندین شب با سرعت 2 کیلوبایت و دانلود 15 مگ و 30 مگ ، بالاخره دیشب 1 گیگ دانلود کردم، مشکل از همون snr بود، مطمئنم ، باسرویس 256 تست .:n20:
شبا snr روی 10 و زیر 10 میومد ، که بادستکاریهای مفید بر روی سیمها اس ان ار به 24 رسید و سرعت شبانه من هم به 60 کیلو بایت رسید .
ناسلامتی اکانت تست بهمون دادن که جذبشون شیم اگه قرار باشه سرعت گند بدن به اکانت تستشون خوب مشتریاشون میپرن که ، به نظر من به اکانت تست رایگان سرعت بیشتری دادن نسبت به اکانتهای خریداری شده . :n26:
دوستان مال شما را روچندبستند؟مال من ازدوباره رو 2مگ بستن.
اکانت نامحدود 256 دارم بعد 33 گیگ دانلود سرعت روی چند میاد ؟ میخوام ببینم بعد 33 گیگ باید قید این ADSL و اینترنت رو زد یا نه هنوز میشه کاری کرد ؟
سلامنقل قول:
دوست عزيزم ميشه بگيد چه دستكاري روي سيم هاتون انجام داديد كه نويزتون كم شد ؟
فکر کنم قاطی کردند مال من اومده رو یک مگ!نقل قول:
از تو گزارش مصرفتون یه عکس از دانلود دیشب بذارید.آخه بعضی نمایندگی ها میگن این اکانت تست (رایگان) شبانش رایگان نیست.یه عکش بذارین که میخوام برا دوستم مدرک رو کنم تا حداقل راضی بشه برا عید مشتری پارس بشه.نقل قول:
جدیداً موقع تمدید قرارداد هزینه آبونمان مخابرات (ماهی 1000 تومن) کم نمیشه.
چرا؟ از روی قبض تلفن میگیرن؟
سلام به همه. من هم دقیقا همین سوال رو داشتم.نقل قول:
لطفا دوستمون بگن چه کار کردند که نویزشون خوب شد؟
سلام دوستاننقل قول:
من یه سرویس 128 دارم ماهی 2 گیگ ، روزا تقریبا سرعتش تا 320 اینا میره (الان امتحان کردم ساعت 13:10) ولی شبا رو 7-8 خیلی که زیاد بشه میشه 15-16 ، بعد نزیدک صبح ساعت 5 و 6 شاید به 30 برسه ، من یکی دو شب امتحان کردم دیدم چندان فایده ای نداره شبا بذارم دانلود
ولی الان پست ها رو خوندم دیدم میشه مقدار نویز اینا رو فهمید و برطرفش کرد و شاید سرعت بالاتر بره
حالا با این سرویسی که من دارم شبا سرعت حداکثر به چند میرسه ( دوستم 128 شاتل داشت شبا با 60 - 70 میزد )و این که جزییات کانکشن که به بعضی از دوستان عکسشو گذاشته بودن باید چطوری فهمید ؟ اگه با نرم افزار خاصی هست بگید منم امتحان کنم لطفا:n01:
بله دوستان لطف کنن بگن چیکار باید کرد که این سرعت زیاد بشهنقل قول:
من یه سری فایل میخام بدانلودم حجمش بالاس ولی وقتی دیدم سرعت شبا پایینه منصرف شدم
ببخشید من یه پست گذاشتم بعد گفت باید بررسی بشه بعد از تایید میذارن واسه نمایش از نقل قول استفاده کرده بودم
حالا همیشه اینجوریه ؟ یعنی اول باید تایید بشه ؟ کلا واسه چی و واسه کدوم کاربرا اول پست باید تایید بشه ؟؟
آخه کلی نوشتم !!! چند تا سوال هم پرسیده بودم
:n26:سلام
برای کم کردن نویز باید سیم تلفن کم ترین قطعی روداشته باشه
و باید از توی لوله خورطومی جدا از سیم برق رد بشه .
هر چی قطعی بالا تر باشه نویز بیشتر
میتونید برای اینکه اصلا نویز نداشته باشه خورطومی با پوشش آلو مینیو می گیر بیارید یا سیم تلفنتون مثل سیم آیفون ِه لایه آلومینوم داشته باشه.
اینها راه هاشه میتونید از سیم ایفون هم بجای سیم تلفن استاده کنید. البته هزینش خیلی میره بالا
نه همیشه اینجوری نیست ونمی دونم برای چی اینجوری میشه اینجا جای این سوال هم نیست.نقل قول:
بیخیال یه بار دیگه میپرسم
من سرویس 128 ماهی 2 گیگ پارس آنلاین دارم، حداکثر سرعتی که تو روز و شب میتونم داشته باشم چقدره ؟
روزا خدم که میدانلودم حداکثر تا 320 - 330 میره ولی شبا (البته خیلی وقته که نذاشتم دانلود همون یکی دو بار که گذاشتم) سرعت اوایلش رو 7- 8 بود بعضا به 16 هم میرسید و دم صبح هم شاید به زحمت به 25 - 30 میرسید
حالا میخام بدونم همین جور باید باشه ؟؟؟؟:n13:
و این که بعضی از دوستان مشخصات و جزییات کانکشنشون رو عکس گرفته بودن گذاشتن که میزان نویز هم توش بود ، چطور این کار رو کردند ؟؟ نرم افزر خاصی داره ؟؟؟
ممنون میشم جواتب بدین
من 1 گیگ ترافیک باقیمانده دارم و دیشب بعد از دنلود 1 گیگ کانکشن قطع شد و دیگه وصل نشد
مرتب ارور میداد ! مشکل از کجاست ؟؟
+
جدا واسه عید فقط میخوان 1 گیگ بدن ؟ خسته نباشن