دیشب اوضاع خیلی جالب بود 3.2 گیگ دانلود کردم
Printable View
دیشب اوضاع خیلی جالب بود 3.2 گیگ دانلود کردم
میگم شما تا حالا کجا بودی که 3 روز از ثبتنامت میگذره؟ نکنه خود شاتلی از فضا اومدی زمین:27:نقل قول:
مشکلی نداره بگی از روش تو امضاء من برای افزایش سرعت استفاده میکنید.نقل قول:
من با 3 نفر از دوستام یه vps خریدیم ماهانه 12000 تومن
با 256 مگابایت رم و 50 گیگ هارد و 300 گیگ پهنای باند.
هر نفر ماهی 4000 تومن می دیم
دیگه با دانلود شبانه مشکل نداریم مخصوصا راپید شیر
نه از اون روش استفاده نمیکنم بعضی لینک ها خودشون پرسرعتن مثل سرورنقل قول:
کد:http://fs25.www.ex.ua
بعضی ها هم سرعتشون پایینه مثل میهن دانلود که سه تا لینک رو باهم میزارم که تو هر دوتاحالت سرعت مجموع به 200 میرسه:46:
برای من برعکسه تو ساعات رایگان از اون اولی که ماله بازی تا 30 بیشتر نمیره از میهن هم سرعت عادری 65~75 میچرخه!!!:31:نقل قول:
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
نقل قول:
میگم یه سوال؟
این که هر 15 دقیقه دیسی بشیم چه فایده ای داره خوب موقع دانلود مشکلی ایجاد نمیکنه؟
دوستان برای خرید ترافیک فقط باید از طریق انلاین اقدام کرد ؟
این شاتل چرا فقط 3 تا بانک رو پشتیبانی میکنه برای انلاین ؟
چطوری از این سایت دانلود می کنید؟:22:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اون 3گیگ که میدن از 9 ام بودن فکر کنم..نقل قول:
عملیات تراکنش از طریق اون 3 تا بانگ هست وگرنه فرقی نداره حسابت چی باشه!
شما می توانيد با انتخاب يکی از بانک های ليست شده در اين صفحه علاوه بر کارت های بانکی همين بانک ها، با کارت های بانکی عضو شتاب (مانند کشاورزی، توسعه صادرات، پاسارگاد، اقتصاد نوين، صنعت و معدن، ...) مبلغ صورت حساب را پرداخت نماييد
اون که اره ولی ضد حال هم هست چون این 900 مگ رو باید تا 9 ام نگه دارم :31:نقل قول:
پس با کارت سپهر صادرات هم میشه ترافیک خرید ؟
بروبه ادرس زیر وهر بازیی که خواستی ادرسشو کپی کن تو idm و وایستا تا حجمشو نشون بده بعد روی start download کلیک کننقل قول:
جای اون خط تیره ها p 30 download بذارکد:http://forum.-----------.com/showthread.php?t=23817
چرا netload بسته شده ؟ برای شما هم همین طور ؟
دوستان یه سوال دارم
راهی نداره که وسط دوره قرارداد رو با شاشتل فسخ کنم و بقیه پول رو هم بگیرم؟؟؟
اره شما رمز دوم کارت (رمز اینترنتی) و CVV2 را داشته باشه با همه کارتها میشه..نقل قول:
فسخ که فکر کنم بکنند ولی بقیل پول را فکر نمیکنم بشه گرفت...نقل قول:
درود..
سلام بچه ها برای شما هم سرعتتون رو روی 160 بستن ؟ من آرت 1 دارم
ممنون میشم جواب بدید
مسخره کردن با این عیدیشون :@
حىف ... ماه پىش زىاد به کامپىوتر دسترسى نداشتم و حدود 14 گىگ ترافىک اضافه آوردم که رفتش قاطى باقالىا و الآن دارم حسرتشو مىخورم : (
سلام. من امروز ADSL ام راه افتاد. میخوام شبا بذار دانلود (چون مجانیه:27:) از چه برنامه ای میتونم استفاده کنم تا سر ساعت 7 صبح اینترنتم قطع بشه.
سرویس Eco 128
سلا نیما جان:20:نقل قول:
از برنامه Internet Download Manager استفاده کن:46:
آخرین ورژنش را هم میتونی تو این تاپیک پیدا کنی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=94897&page=58
اینم از اکو 512 من!
گندشون بزنه!:2:
down stream اکو 512 برای بقیه رو چنده؟؟
نه لینک مستقیم باشه مشکلی نداره. بیشتر موارد جواب داده و دزدی شاتل ثابت شده.نقل قول:
یعنی انقدر شاشتل داغون شدهنقل قول:
اینکه خوبه مشکلش چیه الان؟ سرعتش که متعادله. پینگش هم متناسب به بقیه بد نیست. الان چرا گندش بزنه؟نقل قول:
سلام. 128شاتل. چطوره ؟ خوبه یا افتضاحه؟
شاتل از اولش همچین سالم نبود که بخواد داغون بشه!:27:نقل قول:
فکر کنم پست N.I.M.A _ P30 بهتون ثابت کنه که چرا باید گندشون بزنه!نقل قول:
من با سرعت 512 که باید با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنم !نقل قول:
سلام. 128شاتل. چطوره ؟ خوبه یا افتضاحه؟
اما
طبق این عکس:
سرعتم 43 کیلوبایت در ثانیه است!
البته اگر بخواین این عکس رو در مبنای کیلوبایت ببینید باید توی سایت speedtest درقسمت setting بالای صفحه Speed Measurement رو روی kilobytes بزارید!
از نظر شما اگه 20 کیلو از سرعتتون کم بشه تازه میشه متعادل؟؟؟
بعد چه توضیحی دارین که الان سرعت 128 ،بیشتر از 512 منه؟
تازه من زیاد به پینگ هم اهمیت نمیدم و برام مهم نیست !
خداییش تو اینر گیر و داد, این حرف شما خیلی عجیبه. برای 20 کیلوبایت میگی گندشون بزنه :دینقل قول:
شاید بارها برای من شده که برای چند هفته سرعت من از اون سرعت واقعی من, خیلی پایین تر بوده. مثلا وقتی 512 میگرفتم, سرعتم زیر 20 بود ولی خوب چی میگفتم.
همینه که هست. هیچ کس نیست که به دادت برسه.
مشترك گرامي (-------)،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت میلاد امام زمان (ع)، چنانچه در دورهی زمانی 9 مرداد تا 27 مرداد ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين میلاد باسعادت از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دورهي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دورهي حاضر سرويس خود بهره گيريد. با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
با سپاس
گروه شرکتهای شاتل
حالا نمیشد یک گیگ بخریم 2 گیگ ببریم؟14.420 تومن رو از کجا بیاریم؟:19:
خوب من لینک ها همیشه مستقیمه و شب هم با سرعت روز که بین 75~65 هست دانلود میکنم!(شب ها سرعت بستگی به سرور داره که تا حالا کم پیش اومده با سرعت پایین دانلود کنم!)نقل قول:
نه لینک مستقیم باشه مشکلی نداره. بیشتر موارد جواب داده و دزدی شاتل ثابت شده.
حالا اگه من از این آب باریکه استفاده کنم سرعتم بیشتر از این میشه؟!؟؟
شما شاید برات مهم نباشه سرعتت کم باشه!نقل قول:
البته شاید زیاد احتیاج نداری که میتونی سرعت 20 کیلوبایت در ثانیه رو هم تحمل کنی!
ولی من احتیاج دارم و حتی اگه نداشتم هم باز نمیتونم این سرعتو تحمل کنم!
این طرز فکر شما و مثل شما هست که این شرکت ها رو بیشتر دزد میکنه
و زمانی که شما هیجی بهشون نگی مطمئن باش اینا بازم سوء استفاده های بیشتری میکنن!
بعدشم حق گرفتنیه ، و بدون تلاش هیچ کس حقتون رو نخواهد داد!
دوستان من این قضیه هدیه رو اشتباه خوندم و یک لحظه شک هم کردم که اینا امکان نداره با اون چیزی که من فکر میکنم ترافیک بدن :31:
یعنی خرید 1 گیگ و گرفتن 3 گیگ
میخواستم تا 9 ام صبر کنم
همون فردا میرم همین 1 گیگ رو میخرم
یه مشکلی برای من پیش اومده
هر شب دقیقا سر ساعت 2 و نیم یه دیسی دارم دوباره بعد از 40 دقیقه یکی دیگه و 40 دقیقه بعد دوباره دیسی میشه چرا
کلک جدیدشونه
وقتی هم که بهشون میگم ، میگه مشکل از ترافیک بالاست
چرا اینقدر اینا مسخره بازی دارن
بعضي وقتا دوستان از شاتل گله دارن و ميخوان قراردادشونو بهم بزنن و با شركت ديگه اي قرار ببندن ! در حاليكه نميدونن شركتهاي ديگه
هم تره اي خورد نميكنن براي آدم !
كلا تمام شركتهاي اينترنت كم سرعت كشورمون سياست خاصي دارن . حداقل به اين يكي ايمان آوردم !
مشکل اینجاست شما اصلا داد نزدی تا کسی به دادت برسه.نقل قول:
وقتی داره سرویس گند ارایه میده چرا نمی یاد بگید ولی تا سرعتون میره بالا میاید کلاس میگذارید
نقل قول:
خیر اون روش مال همون سرورهایی هست که شما می فرمایید شاتل محدود میکنه.
آسیا به نوبت صبر کنید جیره شما تموم بشه می بینید فقط سایتهای اپرا و کرنال و ماکروسافت سرعتشون بالاست اون هم به دلیل کش و سر کار گذاشتن مشتری.
ایمان شما غلظ از آب دراومده چون خود من از شاشتل کشیدم بیرون و الان هم خیلی راضی هستم.نقل قول:
کلک خودشونه!نقل قول:
بعد موقعی که من میگفتم یه مدت سر ساعت 3:03 دقیقه قطع میکردن بعضی ها باورشون نمیشد!
با پشتیبانیش سرهمین یه بار دعوام شد آخه احمق هی میگفت کسی سرویس شما رو قظع نکرده؟
بهش گفتم من هر شب اکانتم سر این ساعت داره قطع میشه.
پس لابد بستر های مخابراتی سر ساعت 3 شلوغ میشن؟
ولی حرف تو گوشش نمیرفت!
شمام همشهری هستی کاری داشتی بگو .دعوا بود هستیم:10::31:
راستی میگم شما سرویست چیه ؟ نکنه 2مگه؟
کدوم منطقه ای؟
آره بابا اصلا تابلو دارن خودشون قطع میکنننقل قول:
سرویس من اکو 128 منطقه قدس :20:
سلام به دوستان و اساتید گرامی!
من یه 1 ماهی هست که درخواست برای سرویس اکو 512 دادم و قراردادمم نوشتم
ولی به دلیل مشکلات مخابراتی تو منطقه سرویسم هنوز وصل نشده !
میخواستم بپرسم در کل این شاتل خوبه یا نه؟!
با تشکر از همه:40:
کسی نبود؟:41:نقل قول:
اگر انتظار دارید که روی 1024 بسته بشه باید بگم خیلی وقته دیگه شاشتل از این شیوه کثیف تبلیغات خودش رو انجام داد. حتی یکی از دوستان تو آخرهای این تبلیغ رفت سمت آرت 1 ولی 2 هفته بیشتر سرعتش بالا نبود.نقل قول:
دوستان سلام
این ماه شاتل به کسی هدیه نداده؟
یا ترافیک مثل ماه قبل در ازای 1 گیگ 3 گیگ اضافه کنه؟
دوستان Downstream اکو 512 قانونا روی چند باید باشه؟
قانونی شو نمیدونم ولی معمولا بین 540 تا 570 میبندند ولی گاهی برای یه عده 600 گاها 1024 هم میبندند...نقل قول:
معمولا پشتیبانی شاتل هم برای کسانی که مشکل دارند جواب خاصی رو ندارند ویک سری جواب های تکراری تحویل مردم میدند...اگه یکم تو این تاپیک بگردید نمونه ای از این گفتگو ها رو میتونید ببنید که برای هر جور سوالی یه سری جواب تکراری به درد نخور تحویل میدند...نقل قول: