والا حقیقت من کواک تو این رده قیمتی تا حالا زیاد گوش نکردم که بخوام راهنمایی کنم. البته دنبال اینم نبودم چون باند گرد 16 ارزون فکر نکنم چیز جالبی ازش در بیاد.
سلام خدمت دوستان p30. دوستان سوال میکردند که کسی صدای 690 فوکال رو کسی شنیده! من امروز موفق به تست این کواک شدم و حدودا 20 تا 25 دقیقه موزیک های مختلفی رو تست کردم. این تست با پخش 7056 و آمپ prime راکفورد بود. صدای پخش در حالت فلت و هیچ گونه تنظیمات اضافه بود. برای امتحان کردن بیس ( درحقیقت کیک بیس چون باند که لو بیس نمیزنه) در دو حالت through و با فیلتر 60 هرتز انجام شد.
نتیجه:
صدای کیک بیس عالی و با دقت ارمغان فوکال در این باند بود. همچنین صدا بسیار واید و گسترده پخش میشد. صدا به هیچ عنوان تیزی نداشت و میشد از ساعت ها کوش کردن موسیقی با این کواک لذت برد. توجه داشته باشیم که نمیتوان انتظار دیتیل زیادی از یک کواک داشت و باندی که بتونه صدای گرم و کاملی رو پخش کنه در رده یک کواک خوب قرار میگیره. تیوتر این باند صدا رو در رنج فرکانسی کامل پخش میکنه و رو اعصاب نیست.
کلا این باند شاید نسبت به ارزش ریالی که بابتش پرداخت میکنید ارزش بالاتری رو داره.
ایشالا که به عزیزان تونسته باشم کمک کنم
یا علی.