بعضیا اینجا میگن که مخابرات دانلود شبانه رو حذف کرده! ولی مال هنوز دانلود شبانه رایگان داره.
Printable View
بعضیا اینجا میگن که مخابرات دانلود شبانه رو حذف کرده! ولی مال هنوز دانلود شبانه رایگان داره.
من از H یا همون 3.5g استفاده میکنم، اگر همون 3g هم بتونین بگیرن بازم سرعت خوبی باید داشته باشه.نقل قول:
از 2 تا 8 فقط نت به صورت مجانی کار میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
99 گیگ توی تعرفه ها ننوشته، نامحدود نوشته!
احتمالا تا آخر قرارداد فعلی فعاله، از شارژ بعدی حذف میشه. چون منم الان یک ماه 2 مگ دارم و هنوز دانلود شبانه داره.نقل قول:
مگر اینکه سالانه باشه نت شما؟
من همین امروز شارژ مجدد کردم حالا باید امشب صبر کنم ببینم دانلود شبانه رایگان داره یا نه. البته چند ماه قبل هم یه عده ای میگفتند دانلود شبانه رو حذف کردند ولی همون موقع من مشکلی نداشتم
به سختی وارد سایت شدم و تست قرار دادم.
سرویس 256 نامحدود اندیشه.محدودیت 16 گیگ هم هنوز تمام نشده است.
بلوار گیلان-مرکز 727-3 حرف نام کاربری MHM.
وضعیت هم از اسکرین شات قابل مشاهده است.
زمان گرفتن تست ساعت 11:20 دقیقه.
سلام
دوستانى كه مخابرات دارن، اينستاگرام راحت باز ميشه براشون ؟ من فقط با vpn ميتونم وارد شم اونم با سختى و سرعت خيلى پايين.
ممنون از پست شما.نقل قول:
ایکاش پینگ بین شما و گیت وی خروجی شرکت رو هم میزاشتید یعنی تا 10.70.71.1
چیزی که از traceroute معلومه ترانزیت داخل شرکت و داخل کشور هیچ مشکلی نداشته ولی گیت وی ورودی کشور پر بوده و یا در بیرون از کشور دچار packet lost بوده. برای تایید این ادعا پینگ تا 10.70.71.1 می تونست ثابت کنه که مشکل داخلی هست یا نه.
با این حال برای پیگیری مشکل شما و اطمینان از وضعیت به جنابعالی تماس گرفته خواهد شد.
سلام
دوستان مخابراتی ، الان براش شما شبانه حذف شده یا نه؟
سرعت هاتون چطوریه؟
یه گیگ مونده تموم شد من اندیشه مزخرف رو جمع میکنم ایرانسلو راه میندازم.بای اندیشه ممنون که خودت با دستای خودت ملت رو فراری میدی.
اندیشه بعد از نیم ساعت قطعی قاط زد سرعت دانلود اومد رو 300 ! فکر کردم امام زمان ظهور کرده بعد چند دقیقه دوباره برگش به دوران باشکوه خودش اومد رو 30 ....
اقا این دانلود رایگان شبانه مخابرات کلا برداشته شده؟؟ میشه یکی لطفا توضیح بده؟؟؟
تائید میشه .نقل قول:
دوست عزیز خود پنل مخابرات اعلام کرده برای ماهانه ها شبانه حذف شده و از تاریخ 93.12.05 اعمال میشه ، حالا شما دوره قراردادت تموم بشه اعمال میکنن .نقل قول:
کلا سرعت روز رو هم آوردن پایین ، شب هم اشتراکی شده کامل که 1 شب خوبه و 4 شب افتضاح .
دوستان رشتی که این تاپیک رو میبینن شک نکنین ! از مخابرات رشت سرویس اینترنت نگیرین.
الان پیام اومده :
به اطلاع کلیه مشترکین آشنای اول میرساند به علت پاره از اختلالات، شبکه زیرساخت دیتای استان از ساعت 1 بامداد مورخه 93/12/10 به مدت چهار ساعت دچار اخلال میگردد.
یعنی هیچ جای دنیا نمی بینید ساعت 9 صبح بخوان پیشاپیش از ساعت 1 صبح اطلاع رسانی کنن !
حالا یا منظورشون 11 اسفند هست یا شایدم 1 بعد از ظهر یا اینکه شاید فهمیدن من میتونم تو زمان حرکت کنم ، پیامک دادن برگشتم به 9 ساعت قبل شرایط رو بدونم !
سلام دوستان...من از اينترنت اشناي اول استفاده ميكردم2048.الان چند روزه كه متوجه شدم دانلود رايگان شبانه حذف شده...من ساكن سنگر هستم و اينترنت رايگان شبانه خيلي برام مهمه...به نظرتون از چه سرويسي استفاده كنم؟؟؟زنگ زدم2020 ميگه اگه بسته يه ساله بخري اينترنت رايگان شبانه داري...ولي از كجا معلوم كه درست كار كنه!!!
نميدونم انديشه سبز يا اسيا تك يا هاي وب...
و اينكه اين اينترنت نيم بها جريانش چيه؟
ممنون ميشم اساتيد راهنمايي كنن...:n39:
نقل قول:
دوست عزیز با پوزش از اشکال بوجود امده دیشب. قطعی بدلیل downtime اعلام نشده مخابرات بوده و ما هم مثل بقیه امروز صبح فهمیدیم که قرار بوده دیشب زیر ساخت دیتا رو ارتقا بدن.
نخیر دوست عزیز این جمله رو نوشتن که SLA ندن و گرنه منظور همون 1 صبح بوده.نقل قول:
دیشب با سیمکارت همراه اول تست کردم (رشت) و با کابل گوشی رو وصل کردم به pc ، با 2 آنتن H ، سرعت بین 300 تا 600 در نوسان بود :n04: البته پدر صاب اعتبارم در اومد :n09::n21:نمیدونم شاید موقتی دیشب فقط عالی بود و شبای دیگه همراه اول سرعتو طبق قوانین جمهوری اسلامی محدود میکنه :n29: !!
در کل اگه یه اتفاق بتونه کاسه کوزه این isp های انحصار طلب استانو بهم بریزه و یه تکونی بهشون بده ، همین اینترنت نسل 3 و 4 همراه اول و ایرانسلن که هرچند عالی نیستن اما بهتر از وضعیت فعلی adsl استان دارن سرویس دهی میکنن و روز به روز بهتر هم داره میشه وضعیت آنتن دهی و ... ،
ایرانسل که بسته دانلود شبانه داره و سرعت تا 800 و یه مگ تو رشت و 2 مگابایتو خرده ای تو (تهران) به شخصه با چشم خودم دیدم که تو این کشور ! واقعا عالیه ، اما نه برا منی که از یه سیمکارت همراه اول استفاده میکنم
+
باید برا همراه اول بگردم ببینم یه چی مثه اون 7 روز دانلود 99 گیگی که دوستمون تو چند صفحه پیش بهش اشاره کرد ، پیدا میشه یا نه فقط ایرانسل ازین بسته های نسبتا مناسب داره ! که احتمالا همینطوره از همراه اول آبی گرم نمیشه احتمالا :n27:
دانلود های 1 ماه رو تو یه هفته تموم میکنیم ، تو وقت و مصرف برق هم صرفه جویی میشه :n01:
فعلا اندیشه بهتره اسیاتک و های وب هم توی سنگر پشتیبانی نمیشهنقل قول:
نیم بها اینکه هر چه قدر توی ساعت رایگان دانلود کردی نصفش از حجم کم میکنه
زنگ زدم 2020 گفتن شبانه رایگان رو برداشتیم فقط یکساله رایگان داره خاک تو سر این مخابرات الان کجا بریم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه؟
----------------------------------------------
کاربر @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با ترافیک 3 گیگابایت در ماه 1 تا 7 ساعت رایگان داره ؟یا این هم نیم بها هستش ساعت رایگانش سرعت دانلود چقدره من مرکز 5 هستم ؟ مرکز 5 چند روز طول میکشه اینترنت رو وصل کنن؟ من کارت دانشجویی ندارم بعد میتونم تو پنل 1024 رو انتخاب کنم چون این قابلیت قبلا مشترک شما بودم بودش؟
دوست عزيز سرعت دانلود شبانش چنده باسرعت 1024 يا 2048؟من معمولا سرعت2048 نياز دارم....اما توي سايتش براي اين سرعت دانلود رايگان وجود ندارهنقل قول:
:n30:
لطفا كمك كنيد...:n28:
دوست عزيز سرعت دانلود شبانه انديشه چنده باسرعت 1024 يا 2048؟من معمولا سرعت2048 نياز دارم....اما توي سايتش براي اين سرعت دانلود رايگان وجود نداره
:n30:
لطفا كمك كنيد...:n28:
اندیشه 1 مگ سرعتش روز 270 هست شبانش سرور داخلی 200 هست و لی سرور خارج حدود 100نقل قول:
همین 1 مگ خیلی خوبه و ارزش داره
دوست عزیزنقل قول:
سرویس شبانه اندیشه به اندازه 75-100% سرعت اسمیه سرویس هست. یعنی اینکه اگه 1 مگ داشته باشید سرعت رایگانتون 750-1024 کیلوبیت و اگه سرعت 128 کیلوبیت داشته باشید سرعت رایگانتون همون 128 کیلوبیت هستو داستان روز که کاملا فرق داره. اگه سرویستون نیم بها باشه سرعتتون همون سرعت امیه یعنی 8 مگ هم باشید سرعت شب همون 8 مگابیت هست.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان میخواستم نامحدود 256 ام رو تمدید کنم، دیدم که یک گزینه جدید توی بخش تمدید به اسم محدودیت روزانه و ماهانه هست.
محدودیت ماهانه که حتما همین 16 گیگ هست، درست؟ محدودیت روزانه چه قدره و به چه صورته؟
ممنون
اقای askup میشه لطفا توضیح بدید اندیشه نامحدود داره یا نه؟؟ و دانلود شبانه رایگان برای سرعت های مختلف ، با چه سرعتی دانلود میشه؟؟
من واقعا نمیدونم که این مخابرات چی پیش خوش فکر کرده ؟ اول که نامحدود رو برداشتند گفتم بخاطر دانلود شبانه می می مونم بعدش سرعت دانلود شبانه رو نصف کردند گفتم حالا باز هم با همین سرعت نصف و نیمه دانلود میکنم و حالا هم که کلا دانلود شبانه رو حذف کردند.
خب الان من به عنوان کاربر واسه چی باید بمونم ؟؟ حالا اگه یکساله بخوام خریداری کنم سرعت رایگان چقدره؟؟ همون 230 قبلی یا 120؟؟ اگه 120 باشه که دیگه حماقته محضه خریدن یکساله اونم با این بی ثباتی های مخابرات
دوست عزیز شما شارژ مجدد ماهانه کردید؟ الان 2 مگ شبانه رایگان با سرعت 120 داره یا نه؟نقل قول:
محدودیت روزانه یعنی 16 گیگ بر 30 روز تقسیم شده. یعنی روزی حدود 550 مگ با سرعت بالاست. اگه بیشتر بشه سرعت کم میشه ولی فردا یعنی ساعت 12 شب دوباره سرعت میره بالا.نقل قول:
ضمنا بعنوان خبر میگم من که پرسیدم گفتن ما داریم سرویس جدید میزاریم
مثلا 128 نامحدود 10 گیگ یا 256 30 گیگ با قیمت جدید. قبلی ها هم هست. یک کار دیگه همین روزانه ماهیانه هست. یکی دیگه هم در مورد تغییر سرعت نامحدودها تو نصف شب.
این تغییرات برای جلب رضایت کاربرایی هست که میخوان بیشتر دانلود کنن و بزودی اعلام میشه.
توی نامحدود اگه توی ساعت رایگان دانلود کنیم از اون حجم ماهانه مثلا 16 گیگ کم میکنه یا نمیکنه ؟نقل قول:
پرداخت اعتباری رو حذف کردین؟نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم قبلا پرسیده شده و بله، کم میشه.
واقعا زور داره همین جوری داریم دست رو دست می ذاریم و به این زورگویی هیچ واکنشی نشون ندادیم. تهران نت با سرعت دانلود یک مگ میدن ، تو کرج هر جور نتی بخوای هست بعد اینجا هر روز دارن از کیفیت می زنن.نقل قول:
10 مین با مرکز استان فاصله دارم نه 3g ایرانسل اینجا آنتن میده نه isp دیگه ای اینجا رو پوشش میده.
الان من یک ساله تمدید کنم از کجا معلوم فردا چه بلایی سرش بیاد.
:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34:
نقل قول:
خیر پرداخت اعتباری حذف نشده.
در حال حاضر بله کم میشه ولی ممکنه اینم تغییر کنه که از حجم کم نشه.
سرعت هایی که ایشون میفرمایند بر اساس کیلوبیت هست ، اما اونچیزی که عموم کاربرها در دانلود به حساب میارن بر اساس کیلوبایت هست !نقل قول:
یعنی اگر به عنوان مثال سرعت شما 128 باشه که بر اساس کیلوبیت به کاربر اعلام میشه ، شما میتونید برای بدست آوردن سرعت دانلود واقعیتون اون رو تقسیم بر 8 بفرمایید که در این مورد 128 تقسیم بر 8 میشه 16 . که میشه سرعت دانلود شما ماکزیمم 16 کیلوبایت بر ثانیه . در ایران کلیه شرکت ها سرعتی که به کاربر میدند رو بر اساس کیلوبیت یا مگابیت اعلام می کنند.
این توضیح مازاد رو برای اون دسته از دوستانی که در جریان نیستند نوشتم.
نقل قول:من فکر می کنم مخابرات تصمیمش هم بر همینه ، مشترکین ماهانه رو سالانه بکنه ! بعد هم سرعت رو از اینی که هست افتضاح تر کنه و کسی هم نتونه دم بزنه ، الان با این حجم کم کردن دانلودر ها سرعت برای 1 مگ حدود 60 کیلوبایت هست که حدودا از نصف هم کمتره . حالا تا کی همین رو هم مثه 2 هفته پیش 5-6 کیلوبایت کنه خدا میدونه.نقل قول:
بله .شارژ کردم . نه نداره. سرعت 230 بود ولی رایگان نبود متاسفانهنقل قول:
من اگه شده رو به gprs بیارم 1 ساله نمیگیرم. اینها پیش خودشون فکر کردن ملت زور که بالا سرشون باشه به همه چی تن میدن. تا آخر این دوره ببینم این حروم زاده بازی رو ادامه میدن جمع آوری میکنم
یه کمپین بر علیه این نت مسخره استان تو فیس دوغ بزنیم چطوره؟:n13:
اگه بتونم یه خط بدون بوق بگیرم امکان داره snr بهتر بشه؟
فاصله با مرکز مخابراتی هم مودم هم isp هم سیم کشی خونه همه چیز میتونه توی کیفیت خط تاثیر گذار باشهنقل قول:
من این مورد را از پشتیبانی پرسیدم ولی گفتند تا حالا همچین کاری انجام ندادند. از اونجایی که سیستم مخابرات آنالوگ هست احتمال دادم که تأ ثیر داشته باشه
آخرش یه خط اضافه هست که رو دستم میمونه
الان snr من با سرویس 2 مگ مخابرات 18 هست البته قبلاً شاتل داشتم و اون م 2 مگ بود و snr 21 بود اندیشه 2 مگ نداشتم
از اونجایی که میخوام سرویس 10 مگ از آسیاتک که همین روزا در مرکز pc گلسار راه اندازی میشه بگیرم باید وضعیت خط خیلی خوب باشه
حالا بلأ خره به نظرتون این مورد میتونه snr را پایین بیاره؟
واقعا آدم دردشو به کی باید بگه وقتی فریادرسی نیست
قضیه این کمپین ها چیه؟؟ چجوری میشه عضوشون شد؟؟