تو سری فیفا،الان فقط فیفا 11 فعاله......
البته فیفا 10 هم تا یکی دو ماه پیش که من امتحان کردم فعال بود،حالا میخوای یه تست بگیر.............
تو سری فیفا،الان فقط فیفا 11 فعاله......
البته فیفا 10 هم تا یکی دو ماه پیش که من امتحان کردم فعال بود،حالا میخوای یه تست بگیر.............
محمد جان شرمنده شرمنده شرمنده...نقل قول:
همین جا رسما از زحمات تو هم تشکر می کنم :11:
آره حتما پایه فیفا آنلاین همین یوزم هم یاهو آیدیمه هم گیمر تگ ادد کن حاشو ببریم
آرمین جون بذار هفته دیگه این کنسول لعنتی رو بیارم برامون،حتما" با هم میزنیم.............
آرمین حالا راضی هستی پوینت و اکونت خریدی یا نه؟
شما این بازیهایی که گفتی رو اورجینال داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه داری پ.خ بده ببینیم چند چندیم داداش !!!! :31: مشتریم !!!!. کلا هرکدوم از دوستان بازی اورجینال داره پیغام خصوصی بده که چی داره و قیمت رو هم بگه . کنار میاییم به امید خدا ! :31:نقل قول:
نه بابا اورجینال نیستن هیچ کدومنقل قول:
سلام به همگی دوستان .
من چند روز پیش خواستم ایکس باکس رو با HDMI وصل کنم به تلویزیون . هرکاری چراغ های سبزش روشن نشد و تصویر نداد یکم جا به جا و از اول در آوردم کابل رو کردم درست شد . اما 2روز پیش هرکاری کردم دیگه کار نکرد . اما کابل AV رو که وصل میکنم کار میکنه . ممکن از سوکت خود ایکس باکس باشه یا کابل خرابه ؟ هنوز وقت نکردم کابل جدید بگیرم . این کابل های Component کیفیتش به اندازه HDMI هست ؟ بعد یه سوال دیگه میشه اگه سوکت خراب بود تعمیر یا عوضش کرد ؟ اما ایکس باکس اصلا جابجا نمیشه همین جوری ممکنه خراب بشه ؟
شما نیازی نیست اصلا کنسول رو تکون بدید , اگه یه Port رو بد جا بزنید یا فشار بدید یا کج جا بزنید یا زمانی که وصل هست Socket تحتنقل قول:
فشار باشه کم کم یا از پایه کج میشه (امکان Break شدن داره) یا اینکه از قسمت Ball جدا میشه.
شما با یک HDMI دیگه جنس خوب حتما تست کن اگه درست نشد زمانی که HDMI وصل هست کمی باهاش بازی کن ببین قطع و صل میشه یا نه .
درست کردنش هم 5 دقیقه فوقش بیشتر کار نداره اگه چیزیش شده باشه.
آقا جواب من رو هم بدید . ممنون .
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
ببخشید . اشتباه شد . حذف شود .
ممنون از جوابت دوست عزیزنقل قول:
کلا همیشه ثابت بوده کابل و سوکت .
موقعی که روشنه ایکس باکس چراغهای سبزش روشن نمیشه اگه همون وقت جابجا کنم اتصالی داشته باشه معلوم میشه ؟
کابل component میتونه جایگزین حداقل قابل قبولی واسه HDMI باشه ؟
اخه AV خیلی فرق میکنه واقعا افتضاح میشه با ال سیدی بزرگ.
سلام من قصد دارم یه xbox 360 بخرم می خواستم بدونم کدام مدل رو بخرم بهتره و تمام جزییات این مدل رو از قبیل مشخصات ناحیه و قیمت و ... را در صورت امکان خوشحال میشم برایم توضیح دهید .
دوست عزیز قیمت ها فعلا خیلی رفته بالا ... و خرید x360 پیشنهاد نمیشه ...
اما Elite خوبه ...
دوست عزیز دقت کنی سر در ورودی تاپیک نوشته (پست اول حتما خوانده شود.) شما اونجارو بخونی همه چی کاملا دستت میاد.نقل قول:
سلام
الان قیمت Arcade نو در چه حدوده ؟
ممنون
سلام. اقا این جریان freez شدن چیه؟؟ ماله من تا حالا 2 بار freez شده؟؟؟
لطفا جواب بدید
قيمت نو كه 400هزار تومنه!!!
در حد نو هم بستگي به انصاف فروشنده داره
Arcade کپی خور:425نقل قول:
Elite کپی خور:525
برای من هم اوایل زیاد فریز می کرد از بازی هم می تونه باشه زیاد حساس نباش به این مسئله همشهری :20:نقل قول:
آرمین جان به نظرت ممکنه فریز از داغ شدن زیاد دستگاه باشه؟؟؟
خب ببین عزیزم وقتی چراغ ها روشن نمیشه منظور اینه که کنسول بالا نمیاد و رو همون حالت نیمه فعال میمونه چون هیچ سیگنالی از 2 پورت Xbox Port و HDMI خارج نمیشه.نقل قول:
شما اگه تبدیل صدای Xbox 360 رو داشته باشی میتونه HDMI رو تست کنی . چون کابل تبدیل صدای کنسول به Xbox Port وصل میشه دستگاه فکر میکنه خروجی تصویر سیگنا داره و کنسول به طور کامل Run میشه , در این شرایط شما با خیال راحت و بدون اینکه به دستگاه شک وارد کنید با HDMI Port ور برید و ببینید تصویر قطع و وصل میشه یا نه . البته به نظر من کلا از خوده HDMI Port هیچ سیگنالی خارج نمیشه و بعید میدونم به کابل مربوط باشه.
کابل Component هم خیلی سر تر از Composite هست ولی خب وضوح HDMI رو نداره ولی بهترین جایگزین در نبود HDMI هست.
به حرف های آرمین جان اضافه کنم که چند حالت بیشتر نداره برای فهمیدن نوع فریز :نقل قول:
1- دستگاه مشکل داره :
تو هر بازی باید شاهد Freez باشید
بعد از 2 الی 3 ساعت Freez کنید
زمانی که صدای فنها زیاد میشه کنسول Freez میکنه
زمانی که بازی رو هارد هست فقط Freez میکنید(یعنی با DVD مشکل ندارید)
زمانی که بازی روی DVD هست فقط مشکل دارید(یعنی با هارد مشکل ندارید)
کنسول در زمان وصل بودن به LIVE هنگ میکنه و در زمان Offline مشکلی نداره
اینا تقریبا ماله سخت افزار میشه
2- بازی مشکل داره :
تو یک بازی خاص یا چند تا بازی خاص Freez میشه
در یک منطقه از بازی Freez میشه
زمان نصب بازی رو هارد Error معروف Disc Clean رو میده
بازی بالا نمیاد و بعد چند بار Eject و Insert کردن CD بازی Run میشه
اینا هم مربوط میشه به مشکلات بازی .
موفق باشید
میگم حالا چه خبر شده انقدر قیمت ها رفت بالا!!!
یکی میگفت ماکروسافت دیگه تولید 360 رو متوقف کرده/ میخواد متوقف کنه یه همچین چیزایی... خلاصه که خوب شد من تابستون خریدم وگرنه که هیچی !!!
آرکید 425 تومن!!!!
بالا رفتن قیمت ها 2 تا دلیل داره:
1-عیده
2-مغازه دارها و قاچاقچیان محترم دندون گرد شدن..........
در ضمن مایکروسافت تولید 360 رو متوقف نکرده و هر مدل 360 در کشور پهناور چین دارن تولید میشن،البته با اجازه میکی جون......
سلام به همه
سال نو مبارک
من میخوام فردا xbox بخرم احتمالا مدل الایت
میخواستم بدونم از کجا بفهمم که اصل هست یا نه ؟ به روز یا نه ؟
روشی یا راهی داره ؟
ممنون میشم دوستان خبره تو کاره کنسول مارو راهنمایی کنند
شرمنده میکنید
مرسی :11:
از اینجا بخر تضمین شده :نقل قول:
کد:www.xboxworld.ir
ببینید الیت و آرکید کلا از چرخه تولید خارج شدن . دلیل گرون شدن این دو مدل اینه . اسلیم هم کپی خور نشده و یک سری درایوها که قراره ه کشون بیاد که احتمالا تا چند روز دیگه میاد ( چون کار ه ک یکی از درایوا مثل اینکه امروز تموم شده ) . به طبع اگه اون درایوی که کپی خور میشه تو بازار موجود باشه شک نکنید قیمتش میره بالا . تا یه مدتی که دوباره بیاد پایین . اما : من فکر نمیکنم حالا حالا ها قیمتهای زیر 400 تومن رو واسه هر کدوم از مدلهای XBOX داشته باشیم !!!!!!!!! بازار که اینــــــو میگه متاسفانه !!!!!!!!
بله اوضاع فوق العاده خرابه !!
اصلا خرید x360 به صرفه نیست !!
به احتمال زیاد با -- اسلیم اوضاع کمی بهتر میشه !!
:40:
مژده برای طرفداران قدیمی resident evil
بازی Resident Evil: Operation Raccoon City برای 360 , ps3 تایید شد. بازی رو شرکت Slant Six Games میسازه و کپکام ناشرشه. سبک بازی شوتر سوم شخصه و داستانش در سال 1998 و از همه مهمتر تو راکون سیتی اتفاق میفته و این یعنی بازگشت زامبی های دوست داشتنی. شرکت معظم Slant Six Games هم که بازی های SOCOM رو تو کارنامش داره.
راستی خبر HD شدن Residen Evil 4 رو هم که شنیدین دیگه نه؟ :40:
فعلا که اصلا خرید کنسول مخصوصا 360 توصیه نمیشه.....نقل قول:
خوب PS3 بخر..........
حالا اگه خیلی مسری که بخری از همین میثم خودمون که سعید لینک سایتش رو گذاشته بخر آدم با انصافیه و حداقل 10 تومن ارزون تر از همه جا میده......
جالبه الان Xbox 360 arcad از ps3 160 GB حدود 20 تومن گرونتره
سلام.نقل قول:
جالبه الان Xbox 360 arcad از ps3 160 GB حدود 20 تومن گرونتره
الان ۱۰۰در۱۰۰ خرید ps3 توصیه میشه
سلام.
من کرایسیس 2 رو گرفتم وقتی میزارم تو دستگاه میگه باید با دیسک آپدیت بشه.
آخرین آپدیتهایی که نصب کردم مربوط به اجرای نید فور اسپید و اسسینزکرید بود.
الان این آپدیت رو انجام بدم با نه؟ مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون.
نخیر خریدن ps3 تو هر شرایطی کاملا اشتباهه ناسلامتی ما داریم تو ایران زندگی میکنیم و میزان درآمد اکثر خانوده های ایرانی با درآمد یه خانواده اروپایی یا آمریکایی تفاوت های زیادی داره در حالیکه همه هموطنان میتونن بازی های ایکس باکس رو با قیمت پایین تهیه کنن.نقل قول:
یه خرده آینده نگر هم باشیم بد نیست الان ایکس باکس رو یه مقدار گرون تر میخری ولی پس فردا به راحتی میتونی بازیهای جدید رو بگیری و بازی کنی .
البته درسته که دارن بازی های ps3 رو هم کپی میکنن و میریزن تو هارد ولی بازم نسبت به ایکس باکس گرون تر در میاد.
بازی های 40 گیگی PS3 مثل God of war و kill zone 3 رو با بازی های 9 گیگی مقایسه می کنید .نقل قول:
God of war کپی شده 8 هزار تومان در 6 عدد DVD 9
gears of war 2 در یک DVD کلا 3 هزار تومان .
بقیه بازی ها هم 4 -5 هزار تومان بر روی DVD 9 که 1 - 2 عدد DVD 9 هستند . آیا فرق زیادی داره قیمت ها .
آقا میخواستم چنتا رایتر خوب واسه رایت بازی ایکس باکس معرفی کنید
سلام دوستان.من چون لایو نمیرم التی پلاس نصب نکردم و با اون آپدیته دارم بازی میکنم که میشه nfs و اینارو بدون lt+ بازی کرد.خواستم بدونم با کرایسیس 2 که مشکلی پیدا نمیکنه ایکس باکسم؟ ممنون میشم بگین دوستای گلم.
به نظرم این پست رو توی تاپیک کرایزس 2 بدی شاید یکی پیدا بشه جواب بده چون به هر حال باید یکی بدونه البته الان همه کنسول بازهایی که کرایزس 2 می زنن ال تی پلاس زدن ولی باید منتظر باشی ببینی کسی این کار رو کرده یا نه ولی فکر نمی کنم خطری داشته باشه امتحانش... بگیر دیسکش رو باز کرد که فبها نه اگه نشد و آپدیت و اینجور چیزا خواست دیگه باید ال تی پلاس رو دیگه بریزینقل قول:
الان بعضی جاها بازی های ps3 رو روی هارد گیگی 20 تومن میدن!!! این واقعا گرونه؟نقل قول:
رایتر رایتره دیگه !!نقل قول:
Plextor و LiteOn و Philips و Pioneer جنسای خوبی هستن .
پانا سونیک چی؟نقل قول:
dvd خام چه مارکی خوبه و آیا ساتی هست که dvd خام بفروشه؟
باید LT+ رو نصب کنید...........نقل قول:
اول یه چی بگم،من خودم طرفدار مایکروسافت و محصولاتش هستم و اینو فقط به خاطر اطلاع شما میگم:نقل قول:
البته درسته که دارن بازی های ps3 رو هم کپی میکنن و میریزن تو هارد ولی بازم نسبت به ایکس باکس گرون تر در میاد.
شما الان میتونید دی وی دی GeOW رو بخرید 3 تومن......
در صورتی که بازی GOW رو میتونید با 5 تومن روی دستگاه یا هاردتون داشته باشید.....
به نظرتون 2 تومن فرق زیادیه که به خاطرش 150 تومن بیشتر پول بالای کنسوی بدید که حتی هارد هم نداره..........