همراه اول ى هفتس اىنجورى شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
همراه اول ى هفتس اىنجورى شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجای رشت هستی.کدوم بسته زدی.یه تست از اسپید تست و سرعت دانلود با ای دی ام بزار ببینم سرعتت چطوریهنقل قول:
میدون فرهنگ...بسته شبانه می زدم الان بصورت آزاد تست گرفتم اینجوریه..سرعت دانلودم زیر100کیلو هس..نقل قول:
الان تست زدم
پینگ 31
دانلود1.33
اپلود3.13
من تهران هستم.
همراه اول نسبت به قبل مشکلی نداره و نرمال هست.
نمی دونم اینجا دارن چ بلایی سرش دارن میارن اینجوری شده بسته شبانه می زنم سرعت دانلودم رو 2مگ بودنقل قول:
شما کجای رشت هستی؟ همه جا که اینجوری نیست بسته آلفا پلاس بالای 2 مگابایت سرعت میده.سرعت بسته شبانه بر حسب آلفا پلاس حساب میشه شایدم ترافیک منطقه بالاست این سرعت رو میده.جدیدا اینجوری شده یا نه؟نقل قول:
سمت میدون فرهنگ...بسته شبانه می زدم الان بصورت آزاد تست گرفتم اینجوریه..سرعت دانلودم زیر100کیلو هس..نقل قول:
الان تست زدم
پینگ 31
دانلود1.33
اپلود3.13
دقیقا از پنج شنبه هفته پیش اینجوری شده.. شبا تا مگ دانلو د می زدم حالا تبلتمم تری جی بود..احتمالا از دکل و سخت افزاره وگرنه اگه مشکلی بود ازاولش باید می بود
شما کدوم سمتی؟
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید
من الان حدود 10 سال هست که یک سیمکارت دائمی همراه اول دارم.
هرگز و هرگز روی این سیمکارت دائمی تا الان اینترنت رو فعال نکردم.
و اصلاً هم قصد فعال کردن اینترنت روی این سیمکارتم رو ندارم چون احتیاج بهش ندارم.
اما بعد از حدود 10 سال که این سیمکارت رو فقط برای تماس تلفنی استفاده میکنم، یک هفته پیش، از همراه اول پیامک برام اومد که اینترنت سیمکارت شما فعال شد و فلان بسته رایگان هم قابل استفاده هست.
من هم اون بسته یکی دو ساعته رو اصلاً استفاده نکردم و اصلاً سراغ اینترنتش نرفتم.
توی پرانتز هم عرض کنم که من به هیچ عنوان در هیچ کجا درخواستی برای فعال کردن اینترنت سیمکارتم رو ندادم. نه به صورت پیامکی نه به صورت دستور تایپی و نه کتبی.
ضمن اینکه تمام گزینه های استفاده اینترنت از سیمکارت رو داخل گوشی غیر فعال کردم.
خواهش میکنم بفرمایید، چرا همراه اول اینترنت رو بدون اجازه من که صاحب خط هستم، فعال کرده و من اگر بخوام روی سیمکارت دائمی که توضیحش رو بالا دادم، برای همیشه اینترنت رو غیر فعال کنم باید چه کار کنم؟
آیا باید به جایی در تهران مراجعه کنم؟ اگر جواب مثبته، لطفاً بفرمایید به کجا باید برم؟
اگر مقدوره لینک نشانی دقیق این مرکز را بگذارید.
یک دنیا ممنون میشم
غیرفعال سازی از طریق دو روش زیر:
۱. ارسال پیامک با متن عدد دو به شماره ۸۰۸۸
۲. ارسال دستور #۲۳۲*۱۰*
نقل قول:
از داخل تنظیمات می تونید روی 2G تنطیم کنید و داده ها رو هم خاموش کنید. ( اون پیام احتمالا پیامی تبلیغاتی بوده برای این که شما رو ترغیب کنه به استفاده از اینترنت)نقل قول:
دستوراتی رو هم که کاربر قبلی گفتند هم راهگشاست.
اگه باز مشکلی داشتید می تونید با 9990 هم تماس بگیرید