نه اینو که تا سیزدهم مجانیه میدونستم :دی
امروز برام یه پاکت از شرکت ADSL م(اسم نمایندگی خزر تارتن هست به اسم اونجا فرستادن) که تقویم بود توش بعد یه کاغذ توش بود نوشته بود جشنواره نوروزی بعدم یه جدول داشت که هیچی نفهمیدم:دی
Printable View
نه اینو که تا سیزدهم مجانیه میدونستم :دی
امروز برام یه پاکت از شرکت ADSL م(اسم نمایندگی خزر تارتن هست به اسم اونجا فرستادن) که تقویم بود توش بعد یه کاغذ توش بود نوشته بود جشنواره نوروزی بعدم یه جدول داشت که هیچی نفهمیدم:دی
سلام
اینکه میگن مودم باید از خودشون بگیریم و مودم های دیگه سازگاری نداره چرت میگن؟من دوتا مودم دارم جفتش dlink .کسی اینجا dlink داره؟
شما از کدوم شهری عزیز؟؟نقل قول:
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
از کی تا حالا عید تا 30 ام شده ؟؟ :31:نقل قول:
بزارین این عیدی تموم بشه. دیوونه شدیم این 13 روزی. نه میشه دانلود کرد.نه صفحه باز کرد.
دیگه گند زدن به سرعت
بعد عید هم به همین صورت باشه باید کوچ کرد
تو این ایام زیاد نمیشه قضوات کردنقل قول:
در برخی مناطق خیلی عالی بوده و در برخی دیگه خیلی بد
در کل که برای من بد نبوده و به نسبت راضی هستم ولی میتونست بهتر از این هم عمل کنه
واسه منم بد نبود 6 صبح به بعد با سرعت 70 تا 100 میگرفتم ! ( سرویس 128) ولی میانگین سرعت بین 20 تا 25
من که دو سه روزه 24 ساعت سرعتم با سرویس 1 مگ از 40 نزده بالا ، بیشتر هم بین 18 تا 25 هستش .
یکی دو روزه پیش هم که بزور به 1 KB میرسید !!!!!! تا صبح روز بعد هم همینجوری بود دقیقا یک روز کامل .
منصفانه نیست که یه نفر با اکانت 128 ، 4 / 5 برابر من سرعت داشته باشه .
اصلا راضی نیستم .
بدبختی هم اینجاست که شهرستان هستم و دو سه تا سرویس دهنده بیشتر نداریم ، حتی نمیتونم از جای دیگه اشتراک بگیرم بهترینشون همین پارس انلاینه !!!! باید بسوزیمو بسازیم .
من هم سومین روزی هست که خطم وصل شده و 512 هست ولی سرعتم بین 20 تا 35 تو کل 24 ساعت متغییره!!!
یه سوالی تو صفحه کاربری پارس آنلاین سرعت دانلود رو از 512 تا 1800 زده ولی تو مودم دان استریم من روی 1024 هست،به نظر شما باید به پشتیبانی زنگ بزنم تا درستش کنن؟به پشتیبانی تهران زنگ بزنم یا شهرستان؟
برای down stream میخوای زنگ بزنی. تهران زنگ بزن. 4.5 دقیقه ای برات درست میکنن.نقل قول:
سرعت 512 شما هم به احتمال زیاد به خاطر عیده که اینقدر کمه. بعد عید فکر میکنم درست میشه.
ای بابا کسی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
شانس ما به IPکانکت شده بودیم که شبانه روز سرعتش واسه 2 روز تغییر نکرد و تقریبا چیزایی که میخواستم رو گرفتم به غیر از یه mac که تا خواستم دانلود کنم dc شدم و دیگه نتونستم به اون IP کانکت بشم و از دیروز تا الان هم که دوباره برگشتیم رو همون سرعت 2 تا 14 kb...:41::41::41::41:
کسی نمیدونه قضیه چیه؟